۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

چگونه عوارض واکسن کرونا را ثبت کنیم؟ + لینک

  • کد خبر: ۸۷۶۵۰
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
چگونه عوارض واکسن کرونا را ثبت کنیم؟ + لینک
رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: افراد اگر بعد از دریافت واکسن کرونا، عارضه‌ای برایشان رخ داد، می‌توانند به سامانه Salamat.gov.ir مراجعه کرده و آن را ثبت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محسن زهرایی درباره وضعیت رصد عوارض واکسن کرونا در کشور، گفت: واکسن و واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی شناخته شده برای حفظ سلامت انسان‌ها و جلوگیری از مرگ‌ومیر بوده است. درباره واکسن‌های کووید فرآیند تولید تحت پروتکل‌های پیچیده و مراحل کاملا علمی است که طی فازهای انسانی، بالینی دو و سه ایمنی‌زایی و بی‌خطری واکسن بررسی می‌شود. هر واکسنی که مجوز مصرف برای عموم جامعه را دریافت می‌کند، واکسنی است که دارای اطمینان خاطر از سلامت آن هستیم.

وی افزود: البته در مرحله مصرف هم نظام مراقبتی وجود دارد که عوارض احتمالی واکسن‌ها را رصد می‌کند. برای اینکه بتوانیم میزان گزارش درباره عوارض واکسن را در کشور دقیق‌تر کنیم، یک سامانه موبایلی و اپلیکیشن موبایلی هم راه‌اندازی شد که افراد می‌توانند به سامانه سلامت به نشانی Salamat.gov.ir مراجعه کرده و اگر بعد از دریافت واکسن عارضه‌ای برایشان رخ داده آن را ثبت کنند.

زهرایی ادامه داد: بر این اساس تاکنون نزدیک به ۶۰ هزار مورد عارضه واکسن را ثبت کردیم که عموما خوشبختانه در حد عوارض قابل انتظار مانند درد محل تزریق، کوفتگی بدن، بی‌حالی، سردرد بوده که در حد دو تا سه روز این عوارض هم رفع می‌شود.

بنابر اعلام کانال تلگرامی وبدا،‌ وی تاکید کرد: در کنار فواید بسیار زیاد واکسن این عوارض قابل قبول است. تاکنون مجموعا نزدیک به ۹۷ میلیون کرونا در کشور واکسن تزریق شده و خوشبختانه عوارض ثبت شده کاملا قابل انتظار و قابل قیاس با مستندات بین‌المللی بوده و از این جهت نگرانی وجود ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->