مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟
سرخط خبرها

داستان غم‌انگیز دختر اهوازی چه درس‌هایی برای ما دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۶۹۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
داستان غم‌انگیز دختر اهوازی چه درس‌هایی برای ما دارد؟
مرگ غم‌انگیز »مهرنوش جعفری» دختر اهوازی به دلیل تزریق دز بالای دارو در یک کلینیک غیراستاندارد زیبایی زنگ خطری برای خانواده‌ها است که در رابطه با سلامت فرزندانشان با حساسیت بیشتری برخورد کنند.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «مهرنوش یک قطعه از بهشت بود که ۱۹سال پیش خدا به ما امانت داده بود و حالا امانتش را از ما گرفت و برد. من و مادرش بیش از حد به این امانت خدا وابسته شده بودیم. می‌خواهم اعضای بدن مهرنوشم را اهدا کنم که به انسان‌های دیگری حیات دوباره ببخشد.» این‌ها حرف‌های پدر مهرنوش جعفری است درباره تصمیم بزرگ و زیبایی که بعد از حادثه برای دخترش گرفته است.

دختر جوان اهوازی که ۱۵ آبان به دلیل قصور فرد بدون صلاحیت پزشکی در حین عمل زیبایی دچار مرگ مغزی شد. او در مدرسه نخبگان اهواز درس می‌خواند و پارسال با رتبه۷۰ کنکور انسانی توانست به عنوان دانشجوی حقوق وارد دانشکده شهیدبهشتی تهران شود.

مهرنوش نیمه آبان امسال همراه با مادرش برای انجام یک عمل زیبایی خیلی ساده به یکی از درمانگاه‌های زیبایی در شهر اهواز مراجعه کرده و خانمی که آنجا بوده، در نبود پزشک دز دارو را بالاتر از حد معمول به مهرنوش تزریق کرده که باعث ایست قلبی او شده است.

در کمال ناباوری، هیچ دارو و تجهیزاتی برای احیای بیمار در درمانگاه وجود نداشته و همه امید‌ها به اورژانس بوده و وقتی تکنیسین‌های اورژانس به مهرنوش رسیده اند، درحالی که او در وضعیت وخیمی بوده، تجهیزات لازم را به همراه نداشته اند! انگار همه چیز دست به دست هم داده بود تا مهرنوش از دنیا برود.

روز پنجشنبه هم مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعلام کرد که ۲ کلیه و کبد مهرنوش با رضایت خانواده اش به بیماران نیازمند پیوند زده شد. این خبر واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت؛ واکنش‌هایی که یک مرتبه دیگر هم موضوع تمایل زیاد به جراحی‌های زیبایی را مطرح کرد و هم داستان تکراری قصور‌های پزشکی را سر زبان‌ها انداخت. قصه‌ای که هرروز بیش از پیش شاهد آن هستیم.

عمل‌هایی که بسیاری از اوقات تأثیری در سلامت فرد ندارد و حتی ممکن است سلامتی او را هم به خطر بیندازد و صدمات جبران ناپذیری را به بار بیاورد. حالا خبر رسیده است که بعد از این اتفاق، تابلوی مطب را که روی آن نوشته شده بود «متخصص تغذیه و کلینیک زیبایی و پوست» و بنر‌هایی را که از عمل‌های انجام شده بر در و دیوار مطب چسبانده شده بود، جمع آوری کرده اند.

اکنون که مجال صحبت از این موضوع پیش آمد، بد نیست بدانید در ایران رینوپلاستی یا جراحی بینی بیشترین میزان عمل‌های جراحی زیبایی را به خود اختصاص داده است که اولین بار حدود ۴۵سال پیش انجام شد. بعد از آن جراحی‌های فک و صورت، تزریق ها، جراحی‌های لیفت و لیپوساکشن، اصلی‌ترین جراحی‌های زیبایی در ایران به شمار می‌روند. روزنامه «هفت صبح» هم در گزارشی که اسفند ۱۳۹۶ منتشر کرد، از قول انجمن بین المللی جراحی پلاستیک نوشت «ایران در میان ۲۵ کشور، در رتبه ۲۰ قرار دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->