طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

داستان غم‌انگیز دختر اهوازی چه درس‌هایی برای ما دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۶۹۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
داستان غم‌انگیز دختر اهوازی چه درس‌هایی برای ما دارد؟
مرگ غم‌انگیز »مهرنوش جعفری» دختر اهوازی به دلیل تزریق دز بالای دارو در یک کلینیک غیراستاندارد زیبایی زنگ خطری برای خانواده‌ها است که در رابطه با سلامت فرزندانشان با حساسیت بیشتری برخورد کنند.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «مهرنوش یک قطعه از بهشت بود که ۱۹سال پیش خدا به ما امانت داده بود و حالا امانتش را از ما گرفت و برد. من و مادرش بیش از حد به این امانت خدا وابسته شده بودیم. می‌خواهم اعضای بدن مهرنوشم را اهدا کنم که به انسان‌های دیگری حیات دوباره ببخشد.» این‌ها حرف‌های پدر مهرنوش جعفری است درباره تصمیم بزرگ و زیبایی که بعد از حادثه برای دخترش گرفته است.

دختر جوان اهوازی که ۱۵ آبان به دلیل قصور فرد بدون صلاحیت پزشکی در حین عمل زیبایی دچار مرگ مغزی شد. او در مدرسه نخبگان اهواز درس می‌خواند و پارسال با رتبه۷۰ کنکور انسانی توانست به عنوان دانشجوی حقوق وارد دانشکده شهیدبهشتی تهران شود.

مهرنوش نیمه آبان امسال همراه با مادرش برای انجام یک عمل زیبایی خیلی ساده به یکی از درمانگاه‌های زیبایی در شهر اهواز مراجعه کرده و خانمی که آنجا بوده، در نبود پزشک دز دارو را بالاتر از حد معمول به مهرنوش تزریق کرده که باعث ایست قلبی او شده است.

در کمال ناباوری، هیچ دارو و تجهیزاتی برای احیای بیمار در درمانگاه وجود نداشته و همه امید‌ها به اورژانس بوده و وقتی تکنیسین‌های اورژانس به مهرنوش رسیده اند، درحالی که او در وضعیت وخیمی بوده، تجهیزات لازم را به همراه نداشته اند! انگار همه چیز دست به دست هم داده بود تا مهرنوش از دنیا برود.

روز پنجشنبه هم مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعلام کرد که ۲ کلیه و کبد مهرنوش با رضایت خانواده اش به بیماران نیازمند پیوند زده شد. این خبر واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت؛ واکنش‌هایی که یک مرتبه دیگر هم موضوع تمایل زیاد به جراحی‌های زیبایی را مطرح کرد و هم داستان تکراری قصور‌های پزشکی را سر زبان‌ها انداخت. قصه‌ای که هرروز بیش از پیش شاهد آن هستیم.

عمل‌هایی که بسیاری از اوقات تأثیری در سلامت فرد ندارد و حتی ممکن است سلامتی او را هم به خطر بیندازد و صدمات جبران ناپذیری را به بار بیاورد. حالا خبر رسیده است که بعد از این اتفاق، تابلوی مطب را که روی آن نوشته شده بود «متخصص تغذیه و کلینیک زیبایی و پوست» و بنر‌هایی را که از عمل‌های انجام شده بر در و دیوار مطب چسبانده شده بود، جمع آوری کرده اند.

اکنون که مجال صحبت از این موضوع پیش آمد، بد نیست بدانید در ایران رینوپلاستی یا جراحی بینی بیشترین میزان عمل‌های جراحی زیبایی را به خود اختصاص داده است که اولین بار حدود ۴۵سال پیش انجام شد. بعد از آن جراحی‌های فک و صورت، تزریق ها، جراحی‌های لیفت و لیپوساکشن، اصلی‌ترین جراحی‌های زیبایی در ایران به شمار می‌روند. روزنامه «هفت صبح» هم در گزارشی که اسفند ۱۳۹۶ منتشر کرد، از قول انجمن بین المللی جراحی پلاستیک نوشت «ایران در میان ۲۵ کشور، در رتبه ۲۰ قرار دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->