تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

داستان غم‌انگیز دختر اهوازی چه درس‌هایی برای ما دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۶۹۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
داستان غم‌انگیز دختر اهوازی چه درس‌هایی برای ما دارد؟
مرگ غم‌انگیز »مهرنوش جعفری» دختر اهوازی به دلیل تزریق دز بالای دارو در یک کلینیک غیراستاندارد زیبایی زنگ خطری برای خانواده‌ها است که در رابطه با سلامت فرزندانشان با حساسیت بیشتری برخورد کنند.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «مهرنوش یک قطعه از بهشت بود که ۱۹سال پیش خدا به ما امانت داده بود و حالا امانتش را از ما گرفت و برد. من و مادرش بیش از حد به این امانت خدا وابسته شده بودیم. می‌خواهم اعضای بدن مهرنوشم را اهدا کنم که به انسان‌های دیگری حیات دوباره ببخشد.» این‌ها حرف‌های پدر مهرنوش جعفری است درباره تصمیم بزرگ و زیبایی که بعد از حادثه برای دخترش گرفته است.

دختر جوان اهوازی که ۱۵ آبان به دلیل قصور فرد بدون صلاحیت پزشکی در حین عمل زیبایی دچار مرگ مغزی شد. او در مدرسه نخبگان اهواز درس می‌خواند و پارسال با رتبه۷۰ کنکور انسانی توانست به عنوان دانشجوی حقوق وارد دانشکده شهیدبهشتی تهران شود.

مهرنوش نیمه آبان امسال همراه با مادرش برای انجام یک عمل زیبایی خیلی ساده به یکی از درمانگاه‌های زیبایی در شهر اهواز مراجعه کرده و خانمی که آنجا بوده، در نبود پزشک دز دارو را بالاتر از حد معمول به مهرنوش تزریق کرده که باعث ایست قلبی او شده است.

در کمال ناباوری، هیچ دارو و تجهیزاتی برای احیای بیمار در درمانگاه وجود نداشته و همه امید‌ها به اورژانس بوده و وقتی تکنیسین‌های اورژانس به مهرنوش رسیده اند، درحالی که او در وضعیت وخیمی بوده، تجهیزات لازم را به همراه نداشته اند! انگار همه چیز دست به دست هم داده بود تا مهرنوش از دنیا برود.

روز پنجشنبه هم مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعلام کرد که ۲ کلیه و کبد مهرنوش با رضایت خانواده اش به بیماران نیازمند پیوند زده شد. این خبر واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت؛ واکنش‌هایی که یک مرتبه دیگر هم موضوع تمایل زیاد به جراحی‌های زیبایی را مطرح کرد و هم داستان تکراری قصور‌های پزشکی را سر زبان‌ها انداخت. قصه‌ای که هرروز بیش از پیش شاهد آن هستیم.

عمل‌هایی که بسیاری از اوقات تأثیری در سلامت فرد ندارد و حتی ممکن است سلامتی او را هم به خطر بیندازد و صدمات جبران ناپذیری را به بار بیاورد. حالا خبر رسیده است که بعد از این اتفاق، تابلوی مطب را که روی آن نوشته شده بود «متخصص تغذیه و کلینیک زیبایی و پوست» و بنر‌هایی را که از عمل‌های انجام شده بر در و دیوار مطب چسبانده شده بود، جمع آوری کرده اند.

اکنون که مجال صحبت از این موضوع پیش آمد، بد نیست بدانید در ایران رینوپلاستی یا جراحی بینی بیشترین میزان عمل‌های جراحی زیبایی را به خود اختصاص داده است که اولین بار حدود ۴۵سال پیش انجام شد. بعد از آن جراحی‌های فک و صورت، تزریق ها، جراحی‌های لیفت و لیپوساکشن، اصلی‌ترین جراحی‌های زیبایی در ایران به شمار می‌روند. روزنامه «هفت صبح» هم در گزارشی که اسفند ۱۳۹۶ منتشر کرد، از قول انجمن بین المللی جراحی پلاستیک نوشت «ایران در میان ۲۵ کشور، در رتبه ۲۰ قرار دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->