راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

داستان غم‌انگیز دختر اهوازی چه درس‌هایی برای ما دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۶۹۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
داستان غم‌انگیز دختر اهوازی چه درس‌هایی برای ما دارد؟
مرگ غم‌انگیز »مهرنوش جعفری» دختر اهوازی به دلیل تزریق دز بالای دارو در یک کلینیک غیراستاندارد زیبایی زنگ خطری برای خانواده‌ها است که در رابطه با سلامت فرزندانشان با حساسیت بیشتری برخورد کنند.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «مهرنوش یک قطعه از بهشت بود که ۱۹سال پیش خدا به ما امانت داده بود و حالا امانتش را از ما گرفت و برد. من و مادرش بیش از حد به این امانت خدا وابسته شده بودیم. می‌خواهم اعضای بدن مهرنوشم را اهدا کنم که به انسان‌های دیگری حیات دوباره ببخشد.» این‌ها حرف‌های پدر مهرنوش جعفری است درباره تصمیم بزرگ و زیبایی که بعد از حادثه برای دخترش گرفته است.

دختر جوان اهوازی که ۱۵ آبان به دلیل قصور فرد بدون صلاحیت پزشکی در حین عمل زیبایی دچار مرگ مغزی شد. او در مدرسه نخبگان اهواز درس می‌خواند و پارسال با رتبه۷۰ کنکور انسانی توانست به عنوان دانشجوی حقوق وارد دانشکده شهیدبهشتی تهران شود.

مهرنوش نیمه آبان امسال همراه با مادرش برای انجام یک عمل زیبایی خیلی ساده به یکی از درمانگاه‌های زیبایی در شهر اهواز مراجعه کرده و خانمی که آنجا بوده، در نبود پزشک دز دارو را بالاتر از حد معمول به مهرنوش تزریق کرده که باعث ایست قلبی او شده است.

در کمال ناباوری، هیچ دارو و تجهیزاتی برای احیای بیمار در درمانگاه وجود نداشته و همه امید‌ها به اورژانس بوده و وقتی تکنیسین‌های اورژانس به مهرنوش رسیده اند، درحالی که او در وضعیت وخیمی بوده، تجهیزات لازم را به همراه نداشته اند! انگار همه چیز دست به دست هم داده بود تا مهرنوش از دنیا برود.

روز پنجشنبه هم مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعلام کرد که ۲ کلیه و کبد مهرنوش با رضایت خانواده اش به بیماران نیازمند پیوند زده شد. این خبر واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت؛ واکنش‌هایی که یک مرتبه دیگر هم موضوع تمایل زیاد به جراحی‌های زیبایی را مطرح کرد و هم داستان تکراری قصور‌های پزشکی را سر زبان‌ها انداخت. قصه‌ای که هرروز بیش از پیش شاهد آن هستیم.

عمل‌هایی که بسیاری از اوقات تأثیری در سلامت فرد ندارد و حتی ممکن است سلامتی او را هم به خطر بیندازد و صدمات جبران ناپذیری را به بار بیاورد. حالا خبر رسیده است که بعد از این اتفاق، تابلوی مطب را که روی آن نوشته شده بود «متخصص تغذیه و کلینیک زیبایی و پوست» و بنر‌هایی را که از عمل‌های انجام شده بر در و دیوار مطب چسبانده شده بود، جمع آوری کرده اند.

اکنون که مجال صحبت از این موضوع پیش آمد، بد نیست بدانید در ایران رینوپلاستی یا جراحی بینی بیشترین میزان عمل‌های جراحی زیبایی را به خود اختصاص داده است که اولین بار حدود ۴۵سال پیش انجام شد. بعد از آن جراحی‌های فک و صورت، تزریق ها، جراحی‌های لیفت و لیپوساکشن، اصلی‌ترین جراحی‌های زیبایی در ایران به شمار می‌روند. روزنامه «هفت صبح» هم در گزارشی که اسفند ۱۳۹۶ منتشر کرد، از قول انجمن بین المللی جراحی پلاستیک نوشت «ایران در میان ۲۵ کشور، در رتبه ۲۰ قرار دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->