وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد
سرخط خبرها

چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۹۲۶
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟
تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد، پخت غذا در دمای بسیار زیاد می‌تواند به سلامتی آسیب رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما نیز از افرادی هستید که طرفدار استیک‌های زیاد پخته شده و سمبوسه‌های سرخ شده ترد شده هستید، ممکن است مجبور شوید نظر خود را تغییر دهید؛ چرا که تحقیقات نشان می‌دهد دمای زیاد ممکن است خطر قلبی را در شما افزایش دهد حتی باید گفت چیز‌هایی که دوبار سرخ شده اند، خطر بالاتری نیز دارند.

اگرچه شاید این مطلب جدیدی به نظر نرسد؛ چرا که همه ما می‌دانیم از غذا‌های سرخ کردنی و روغنی باید دوری کرد؛ زیرا روغن اضافی برای قلب و نیز دور کمر ما ضرر دارد؛ اما بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۶ در مجله تغذیه «journal Nutrition» منتشر شد، نشان داد ممکن است دمایی که ما غذای خود را در آن دما می‌پزیم، ممکن است مشکل حقیقی باشد و نه میزان روغنی که ما استفاده می‌کنیم.

راج بوپال «Raj Bhopal» استاد بهداشت عمومی در دانشگاه ادینبرو که ریاست این تحقیقات را بر عهده داشته، در این باره می‌گوید: این به سرخ کردن ارتباطی ندارد؛ بلکه به فرایند پخت و پز و درجه حرارت مرتبط است.

زمانی که ما غذا را در دمای بالا می‌پزیم، این مسأله سبب می‌شود تا مواد شیمیایی که ما به عنوان آلاینده‌های نئو (NFCs) آن را می‌شناسیم، آزاد شود. این گروه شامل اسید‌های چرب ترانس یا «چربی‌های ترانس» که می‌دانیم خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، می‌شود. بوپال می‌گوید: زمانی که دما بالاست، چربی‌های ترانس در سرعت بالایی تولید می‌شود.

محققان بر این باورند که غذا‌هایی که معمولا شامل طبخ غذا در روغن داغ در دمای بالا می‌شوند، می‌تواند چرایی اینکه نرخ بیماری قلبی در جمعیت‌های مشخصی مانند افراد جنوب شرقی آسیا مانند ساکنان پاکستان، هند، بنگلادش بوتان، مولداوی و سری لانکا بیشتر دیده می‌شود و خطر بیماری‌های قلبی که در این کشور‌ها چهار برابر است، توضیح دهد.

پروفسور بوپال همچنین به تحقیقات خود در خصوص افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در میان مردم اسکاتلند نیز اشاره کرده و گفت: در اسکاتلند، بالاترین نرخ حمله قلبی در میان جمعیت پاکستانی ساکن است و گروه بعدی، هندی‌ها هستند.

او همچنین می‌گوید: عقلانی است که از خوردن تنقلاتی که در روغن با دمای بالا سرخ شده اند، اجتناب شود؛ همچنین پروفسور بوپال که خود به روغن زیتون روی آورده می‌گوید: روغن زیتون تا دمای خیلی زیاد داغ نمی‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->