بهداشت دهان و دندان کودکان و ضروت رفتار‌های پیشگیرانه | برای لبخند نسل آینده کارشناس تعمیرات خط شهید باکری متروی تبریز جان باخت (۲۰ مهر ۱۴۰۴) حال آرامگاه‌های حافظیه وخیم است | زخم مرمت‌های غیراصولی بر تن مقبره‌ها + عکس توزیع بسته‌های آموزش وقایع جنگ ۱۲ روزه در مدارس از آبان ۱۴۰۴ مهلت ثبت‌نام عمره ۱۴۰۴ دانشگاهیان تمدید شد + آدرس سایت | ثبت اطلاعات نزدیک به ۹۰ هزار نفر در سامانه شرایط دریافت وام خرید خودرو برای معلمان و بازنشستگان فرهنگی اعلام شد + جزئیات از ابتدای سال آبی جدید، در ۲۱ استان بارشی صورت نگرفته است چاقی، مادر بیماری‌های غیرواگیر‌دار است | مادران، رکن اصلی تاب‌آوری در خانواده عوامل مؤثر در افزایش ابتلا به پیرگوشی را بشناسید دستور افتتاح ۱۳ هزار و ۵۷۶ مدرسه توسط رئیس جمهور صادر شد مشاهده یک قلاده خرس قهوه‌ای با ۲ توله‌اش در ارتفاعات مراغه + فیلم ویدئو | آتش‌سوزی در مجتمعی تجاری در بندر درگهان قشم (۲۰ مهر ۱۴۰۴) اعتراف موبایل‌قاپان نوجوان به ۲۸ فقره سرقت در مشهد (۲۰ مهر ۱۴۰۴) جزئیات اصلاح بخشنامه یک درصد حق مسکن مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی ارتکاب مجدد جرم به محض باز شدن پابند الکترونیکی | معمای ۲ موتورسیکلت با یک پلاک! هشدار درباره تبعات مصرف نابجای آنتی‌بیوتیک‌ها در فصل سرما | ابلاغ پروتکل‌های تجویز دارو تنها ۳۰ درصد از زنان مشهد، از خدمات رایگان مراکز جامع سلامت استفاده می‌کنند | مادران، سفیر سلامت خانواده‌ هستند معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی فردا (دوشنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۴) پرداخت می‌شود ارائه خدمات درمانی رایگان به ۱۴۸۰ نفر در «ششتمد» خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه راه‌های اصلی انتقال تب مالت به انسان کدام‌اند؟ اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۰ مهر ۱۴۰۴) ۱۵ هزار زوج نابارور صاحب فرزند شدند دادستان مشهد: اولویت اول امروز کشور حفظ انسجام ملی است شیخ‌الاسلام: شهریه پیش‌دبستانی‌ها کاملاً استاندارد و حساب‌شده هستند | برگزاری دوره پیش‌دبستانی‌ در مسجد مجاز نیست میزان برداشت برنج در خراسان رضوی کاهشی شد نفس خوزستان از دود هورالعظیم بند آمد | آب‌پاشی تأثیری بر خاموش‌کردن آتش ندارد برای مجری سابق تلویزیون و یک رسانه، پرونده قضایی تشکیل شد + جزئیات درباره کم‌کاری برخی پزشکان و  هزینه‌های بی ثمر که به بیماران تحمیل می‌شود | معاینه در میدان مسابقه!
سرخط خبرها

چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۹۲۶
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟
تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد، پخت غذا در دمای بسیار زیاد می‌تواند به سلامتی آسیب رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما نیز از افرادی هستید که طرفدار استیک‌های زیاد پخته شده و سمبوسه‌های سرخ شده ترد شده هستید، ممکن است مجبور شوید نظر خود را تغییر دهید؛ چرا که تحقیقات نشان می‌دهد دمای زیاد ممکن است خطر قلبی را در شما افزایش دهد حتی باید گفت چیز‌هایی که دوبار سرخ شده اند، خطر بالاتری نیز دارند.

اگرچه شاید این مطلب جدیدی به نظر نرسد؛ چرا که همه ما می‌دانیم از غذا‌های سرخ کردنی و روغنی باید دوری کرد؛ زیرا روغن اضافی برای قلب و نیز دور کمر ما ضرر دارد؛ اما بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۶ در مجله تغذیه «journal Nutrition» منتشر شد، نشان داد ممکن است دمایی که ما غذای خود را در آن دما می‌پزیم، ممکن است مشکل حقیقی باشد و نه میزان روغنی که ما استفاده می‌کنیم.

راج بوپال «Raj Bhopal» استاد بهداشت عمومی در دانشگاه ادینبرو که ریاست این تحقیقات را بر عهده داشته، در این باره می‌گوید: این به سرخ کردن ارتباطی ندارد؛ بلکه به فرایند پخت و پز و درجه حرارت مرتبط است.

زمانی که ما غذا را در دمای بالا می‌پزیم، این مسأله سبب می‌شود تا مواد شیمیایی که ما به عنوان آلاینده‌های نئو (NFCs) آن را می‌شناسیم، آزاد شود. این گروه شامل اسید‌های چرب ترانس یا «چربی‌های ترانس» که می‌دانیم خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، می‌شود. بوپال می‌گوید: زمانی که دما بالاست، چربی‌های ترانس در سرعت بالایی تولید می‌شود.

محققان بر این باورند که غذا‌هایی که معمولا شامل طبخ غذا در روغن داغ در دمای بالا می‌شوند، می‌تواند چرایی اینکه نرخ بیماری قلبی در جمعیت‌های مشخصی مانند افراد جنوب شرقی آسیا مانند ساکنان پاکستان، هند، بنگلادش بوتان، مولداوی و سری لانکا بیشتر دیده می‌شود و خطر بیماری‌های قلبی که در این کشور‌ها چهار برابر است، توضیح دهد.

پروفسور بوپال همچنین به تحقیقات خود در خصوص افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در میان مردم اسکاتلند نیز اشاره کرده و گفت: در اسکاتلند، بالاترین نرخ حمله قلبی در میان جمعیت پاکستانی ساکن است و گروه بعدی، هندی‌ها هستند.

او همچنین می‌گوید: عقلانی است که از خوردن تنقلاتی که در روغن با دمای بالا سرخ شده اند، اجتناب شود؛ همچنین پروفسور بوپال که خود به روغن زیتون روی آورده می‌گوید: روغن زیتون تا دمای خیلی زیاد داغ نمی‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->