شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۹۲۶
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟
تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد، پخت غذا در دمای بسیار زیاد می‌تواند به سلامتی آسیب رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما نیز از افرادی هستید که طرفدار استیک‌های زیاد پخته شده و سمبوسه‌های سرخ شده ترد شده هستید، ممکن است مجبور شوید نظر خود را تغییر دهید؛ چرا که تحقیقات نشان می‌دهد دمای زیاد ممکن است خطر قلبی را در شما افزایش دهد حتی باید گفت چیز‌هایی که دوبار سرخ شده اند، خطر بالاتری نیز دارند.

اگرچه شاید این مطلب جدیدی به نظر نرسد؛ چرا که همه ما می‌دانیم از غذا‌های سرخ کردنی و روغنی باید دوری کرد؛ زیرا روغن اضافی برای قلب و نیز دور کمر ما ضرر دارد؛ اما بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۶ در مجله تغذیه «journal Nutrition» منتشر شد، نشان داد ممکن است دمایی که ما غذای خود را در آن دما می‌پزیم، ممکن است مشکل حقیقی باشد و نه میزان روغنی که ما استفاده می‌کنیم.

راج بوپال «Raj Bhopal» استاد بهداشت عمومی در دانشگاه ادینبرو که ریاست این تحقیقات را بر عهده داشته، در این باره می‌گوید: این به سرخ کردن ارتباطی ندارد؛ بلکه به فرایند پخت و پز و درجه حرارت مرتبط است.

زمانی که ما غذا را در دمای بالا می‌پزیم، این مسأله سبب می‌شود تا مواد شیمیایی که ما به عنوان آلاینده‌های نئو (NFCs) آن را می‌شناسیم، آزاد شود. این گروه شامل اسید‌های چرب ترانس یا «چربی‌های ترانس» که می‌دانیم خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، می‌شود. بوپال می‌گوید: زمانی که دما بالاست، چربی‌های ترانس در سرعت بالایی تولید می‌شود.

محققان بر این باورند که غذا‌هایی که معمولا شامل طبخ غذا در روغن داغ در دمای بالا می‌شوند، می‌تواند چرایی اینکه نرخ بیماری قلبی در جمعیت‌های مشخصی مانند افراد جنوب شرقی آسیا مانند ساکنان پاکستان، هند، بنگلادش بوتان، مولداوی و سری لانکا بیشتر دیده می‌شود و خطر بیماری‌های قلبی که در این کشور‌ها چهار برابر است، توضیح دهد.

پروفسور بوپال همچنین به تحقیقات خود در خصوص افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در میان مردم اسکاتلند نیز اشاره کرده و گفت: در اسکاتلند، بالاترین نرخ حمله قلبی در میان جمعیت پاکستانی ساکن است و گروه بعدی، هندی‌ها هستند.

او همچنین می‌گوید: عقلانی است که از خوردن تنقلاتی که در روغن با دمای بالا سرخ شده اند، اجتناب شود؛ همچنین پروفسور بوپال که خود به روغن زیتون روی آورده می‌گوید: روغن زیتون تا دمای خیلی زیاد داغ نمی‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->