جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند
سرخط خبرها

ارائه واکسن کرونا به شکل برچسب پوستی

  • کد خبر: ۸۸۲۲۶
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
ارائه واکسن کرونا به شکل برچسب پوستی
محققان انگلیسی در حال ابداع نوعی واکسن کووید-۱۹ هستند که از طریق برچسب پوستی عمل می‌کند، به طوریکه نیاز به واکسن‌های تقویتی فصلی را پایان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان شرکت انگلیسی امرجکس (Emergex) مستقر در آکسفورد امیدوار هستند که این برچسب‌های پوستی باعث محافظت طولانی‌تری در برابر ویروس کرونا شود و به طور بالقوه نیاز به واکسن‌های تقویتی فصلی را پایان دهد.

سایر محققان نیز سرگرم فعالیت روی ساخت واکسن‌های کرونا هستند که از طریق برچسب‌های پوستی ارایه می‌شوند و در درجه اول پادتن‌هایی را برای مبارزه با این بیماری ایجاد می‌کند.

اما محققان شرکت امرجکس می‌خواهند که واکسن آن‌ها باعث واکنش سلول‌های T کشنده در بدن انسان شود که می‌تواند حتی از گسترش ویروس کرونا جلوگیری کند. این واکسن اکنون وارد مرحله یک کارآزمایی بالینی می‌شود تا روی ۲۶ نفر در لوزان سوئیس آزمایش شود.

این واکسن که به صورت یک برچسب پوستی کوچک ساخته می‌شود حاوی میکروسوزن‌های است که پوست را سوراخ می‌کنند و دز واکسن را به بدن ارایه می‌دهد. درصورتی که نتیجه این کارآزمایی موفقیت آمیز باشد، این واکسن می‌تواند تا سال ۲۰۲۵ در دسترس قرار گیرد.

واکسن‌های فعلی از جمله واکسن‌هایی که توسط شرکت‌های داروسازی آسترازنکا و فایزر ساخته شده‌اند با هدف تحریک پاسخ ایمنی آنتی‌بادی هستند. این واکسن‌ها با قرار دادن بدن در معرض پروتئین‌های اسپایک کووید فعالیت می‌کنند که توسط این ویروس برای حمله به سلول‌های بدن استفاده می‌شود.

بدین ترتیب اگر ویروس کرونا شناسایی شود، سیستم ایمنی بدن آماده است تا آنتی بادی‌های مخصوص کووید را ایجاد کند که برای جلوگیری از نفوذ عفونت کار می‌کنند، اما محققان شرکت امرجکس می‌گویند سلول‌های T که توسط این واکسن، اما به میزان کمتری ساخته می‌شوند، محافظت طولانی‌تری ارایه می‌کنند.

هدف واکسن امرجکس تحریک سلول‌های T کشنده است که سلول‌های آلوده را از بین می‌برند تا ویروس‌ها میلیون‌ها نسخه از خود را نسازند. این واکسن حاوی آنتی ژنی است که فقط در سطح سلول‌های آلوده یافت می‌شود. سپس سیستم ایمنی را تحریک می‌کند تا یک سلول T خاص را فعال کند که به دنبال سلول‌هایی با این پروتئین در سطح آن‌ها می‌شود. هنگامی که سلول‌های T یکی از سلول‌های یاد شده را پیدا می‌کنند، آن را از بین می‌برد.

محققانی که این واکسن را تولید می‌کنند، می‌گویند که آنتی ژنی که آن را هدف قرار می‌دهد معمولا جهش نمی‌یابد که باعث می‌شود این دز واکسن در برابر گونه‌های آینده کرونا نیز موثر باشد.

شرکت انگلیسی امرجکس قصد دارد واکسن کرونای خود را از طریق یک برچسب پوستی تحویل دهد، سایر شرکت‌ها نیز در حال ساخت واکسن‌های کووید۱۹ هستند که از طریق برچسب پوستی تزریق می‌شوند. در استرالیا، محققان در حال آزمایش یک مورد هستد که حاوی پنج هزار میکروسوزن است.

محققان می‌گویند سوزن‌ها آنقدر کوچک هستند که نمی‌توانند دردناک شوند و در عوض مانند یک تلنگر سریع به نظر می‌رسد.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->