مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

ورزش از میزان اضطراب می‌کاهد

  • کد خبر: ۸۸۳۳۳
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
ورزش از میزان اضطراب می‌کاهد
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ورزش هم با شدت متوسط و هم شدید، علائم اضطراب را کاهش می‌دهد، حتی اگر این اختلال مزمن باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از ساینس دیلی نوشت: این مطالعه توسط محققان دانشگاه گوتنبرگ سوئد بر روی ۲۸۶ بیمار مبتلا به سندرم اضطراب انجام شد. نیمی از بیماران حداقل ده سال با اضطراب زندگی کرده بودند. میانگین سنی آن‌ها ۳۹ سال بود.

شرکت‌کنندگان به مدت ۱۲ هفته در جلسات تمرین گروهی، متوسط یا شدید، قرار گرفتند. نتایج نشان می‌دهد که علائم اضطراب آن‌ها حتی زمانی که اضطراب یک وضعیت مزمن بود، در مقایسه با گروه کنترل که فقط توصیه‌های بهداشت عمومی در مورد فعالیت بدنی دریافت کرده بودند، به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافت.

اکثر افراد در گروه‌های درمانی پس از برنامه ۱۲ هفته‌ای از سطح اضطراب متوسط به بالا به سطح اضطراب پایین رسیدند. برای کسانی که با شدت نسبتاً کم ورزش می‌کردند، شانس بهبود از نظر علائم اضطراب با ضریب ۳.۶۲ افزایش یافت. فاکتور متناظر برای کسانی که با شدت بالاتر ورزش می‌کردند ۴.۸۸ بود.

«مالین هنریکسون»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «روند شدت ورزش تأثیر قابل توجهی برای بهبود داشت یعنی افراد هرچه شدیدتر ورزش می‌کردند، علائم اضطراب شأن بیشتر بهبود می‌یافت.»

مطالعات قبلی در مورد ورزش بدنی در افسردگی بهبود علائم واضحی را نشان داده است. با این حال، تصویر واضحی از اینکه چگونه افراد مبتلا به اضطراب تحت تأثیر ورزش قرار می‌گیرند، تاکنون وجود نداشته است.

هر دو گروه تحت نظر فیزیوتراپ سه بار در هفته جلسات تمرینی ۶۰ دقیقه‌ای داشتند. این جلسات شامل تمرینات کاردیو (هوازی) و قدرتی بود. پس از گرم کردن، تمرین دایره‌ای به مدت ۴۵ دقیقه انجام شد و جلسات با خنک کردن و حرکات کششی به پایان رسید.

اعضای گروهی که در سطح متوسط ورزش می‌کردند قرار بود به حدود ۶۰ درصد حداکثر ضربان قلب خود برسند - درجه‌ای از فعالیت که به عنوان سبک یا متوسط ارزیابی می‌شود. در گروهی که با شدت بیشتری تمرین می‌کردند، هدف دستیابی به ۷۵ درصد حداکثر ضربان قلب بود.

درمان‌های استاندارد امروزی برای اضطراب عبارتند از درمان شناختی رفتاری (CBT) و دارو‌های روانگردان. با این حال، این دارو‌ها معمولاً دارای عوارض جانبی هستند و بیماران مبتلا به اختلالات اضطرابی اغلب به درمان پزشکی پاسخ نمی‌دهند.

منبع: همشهری آنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->