تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان ماجرای درگذشت متخصص طب اورژانس در مشهد چه بود؟ اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید

  • کد خبر: ۸۸۳۴۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید
باید بدانید که تقویت هوش و حافظه در کنار عواملی، چون فعالیت جسمانی و خواب مناسب نیازمند تغذیه سالم است. در این مطلب به ۲۲ ماده غذایی که شما را باهوش‌تر می‌کند اشاره شده است. این مواد باعث تقویت حافظه بلند مدت شما می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تغذیه نقش مهمی در تقویت هوش و حافظه دارد اگر حافظه خود و یا کودکتان دچار ضعف شده است غذا‌های خود را اصلاح کنید و آن‌ها را با مواد مغذی جایگزین کنید.

آیا تا به حال در مورد سلامت مغز خود هنگام انتخاب غذا فکر کرده اید؟ خب، معلوم است که چیزی که ما می‌خوریم اثر زیادی بر مغز و حافظه ما دارد. مواد غذایی معرفی شده در این بخش حاوی مواد مغذی هستند که به بدن و ذهن شما منفعت خواهد رساند.

در این مطلب درباره تعدادی از مواد‌های غذایی که برای تقویت حافظه مفید هستند و موجب تقویت هوش و حافظه می‌شوند را می‌خوانید. انواع میوه جات، سبزیجات، غلات و ...

مصرف برخی از مواد غذایی می‌تواند تاثیر بسیار خوبی بر مغز و حافظه ما داشته باشد که ما در ادامه به چندین ماده غذایی مفید برای مغز اشاره کرده ایم:

۱. تقویت هوش و حافظه با زردچوبه:

با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید

تحقیقات نشان می‌دهد که زردچوبه حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ضدالتهاب‌هایی است که باعث بهبود شناخت و عملکرد بیماران آلزایمری می‌شود. توجه داشته باشید که این فوایدش ناشی از کورکومین موجود در آن است.

۲. بلوبری فوق العاده برای تقویت هوش و حافظه:

بلوبری حاوی پلی فنول است که با التهاب مبارزه می‌کند. مطالعات نشان دادند که مکمل‌های موجود در بلوبری باعث بهبود حافظه در بزرگسالان مسن می‌شوند.

۳. تقویت هوش و حافظه با روغن زیتون:

روغن زیتون حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که ثابت شده باعث بهبود و تقویت حافظه و تخریب‌های اکسیداتیوی مغزی می‌شود.

۴. خواص مارچوبه برای تقویت هوش و حافظه:

با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید

خب، مارچوبه شامل نانو فیبر‌هایی است که سلامت روده را بهبود می‌بخشد و در نتیجه به قدرت مغز کمک می‌کند.

۵. تاثیرات روغن نارگیل بر تقویت هوش و حافظه:

روغن نارگیل حاوی پلی فنول است که با افسردگی و استرس مبارزه می‌کند و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد.

۶. تقویت هوش و حافظه با شکلات تلخ پرخواص:

محققان می‌گویند که شکلات تلخ، دارای ترکیباتی برای بهبود فعالیت‌های مغز هستند.

۷. تخم کدوتنبل عالی برای تقویت هوش و حافظه:

با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید
این دانه‌ها برای مغز شما خوب هستند، زیرا حاوی روی است. روی یا زینک حافظه و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد.

۸. آووکادو کمک کننده برای تقویت هوش و حافظه:

تحقیقات نشان می‌دهد که آووکادو حاوی چربی‌هایی است که استرس اکسیداتیو مغز را کاهش می‌دهند. آووکادو می‌تواند حافظه را بهبود دهد و باعث خطرات کمتری از مشکلات مربوط به مغز شود.

۹. ماهی‌های سالمون وحشی مناسب تقویت هوش و حافظه:

سالمون، حاوی امگا ۳ است که به حفاظت و ارتقای رشد سلول‌های مغز کمک می‌کند. محققان می‌گویند که مصرف ماهی‌ها می‌تواند خطر آلزایمر را کاهش دهد.

۱۰. تقویت هوش و حافظه با خوردن قهوه:

با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید

اعتیاد شما به قهوه اصلا بد نیست. مطالعات نشان می‌دهند که کافئین می‌تواند عملکرد مغز را افزایش دهد.

۱۱. برگ‌های قاصدک برای تقویت هوش و حافظه:

این برگ‌های مغذی، باکتری‌های روده را بهبود می‌بخشند و در نتیجه عملکرد مغز را افزایش می‌دهند.

۱۲. اهمیت کلم بروکلی در تقویت هوش و حافظه:

محققین می‌گویند گلوکوسینولات، ترکیباتی یافت شده در بروکلی، باعث بهبود حافظه و کمک به مغز می‌شوند.

۱۳. خواص گردو برای تقویت هوش و حافظه:

خوردن گردو مغز شما را با گذشت سن سالم نگه می‌دارد. آن‌ها حاوی مواد مغذی هستند که به بهبود عملکرد مغز کمک می‌کنند.

۱۴. تاثیر کاهو بر تقویت هوش و حافظه:

با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید

کاهو و سبزیجات‌های پربرگ برای بهبود توانایی مغز ثابت شده هستند.

۱۵. کمک تخم مرغ به تقویت هوش و حافظه:

زرده تخم مرغ حاوی ترکیباتی است که رشد مغز را در نوزادان متولد نشده تقویت می‌کند.

۱۶. تقویت هوش و حافظه با اسفناج:

اسفناج، حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌هایی است که از اختلالات شناختی مغز محافظت می‌کنند. اسفناج به دلیل آنزیم‌های موجود در برگ هایش موجب تقویت هوش و حافظه می‌شود.

۱۷. بادام مناسب تقویت هوش و حافظه:

مطالعات حیوانی نشان می‌دهند که بادام می‌تواند از اختلالات شناختی جلوگیری کند و هوش و حافظه را تقویت کند.

۱۸. کیمچی برای تقویت هوش و حافظه:

کیمچی و دیگر غذا‌های تخمیر شده حاوی پروبیوتیک هستند. این پروبیوتیک‌ها باکتری‌های روده‌ای را بهبود می‌بخشند، که منجر به عملکرد بهتر مغز می‌شوند.

۱۹. سیب زمینی شیرین فوق العاده برای تقویت هوش و حافظه:

با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید

سیب زمینی شیرین خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد که می‌تواند توانایی‌های شناختی شما را بهبود بخشد.

۲۰. غلات کامل عالی برای تقویت هوش و حافظه:

این مورد باعث بهبود تمرکز و تغلیظ مانند هر چیز دیگری در بدن می‌شود، مغز نمی‌تواند بدون انرژی کار کند. توانایی تمرکز و تغلیظ از تامین مداوم و پایدار انرژی به شکل گلوکز در خون ما به مغز نشات می‌گیرد.

۲۱. روغن ماهی مناسب تقویت هوش و حافظه:

می‌تواند به بهبود کارکرد مغز سالم کمک کند. اسید‌های چرب ضروری را بدن نمی‌تواند بسازد، پس آن‌ها باید از طریق رژیم غذایی به دست آیند. موثرترین چربی‌ها به صورت طبیعی در ماهی روغنی به شکل EPA و DHA وجود دارد.

منابع خوب گیاهی اش شامل بذر کتان، سویا، بذر کدو، گردو و روغن آن‌ها می‌شود. این چربی‌ها برای عملکرد مغز سالم، قلب، مفاصل و سلامت عمومی ما مهم هستند.

۲۲. تقویت هوش و حافظه با گوجه فرنگی:

با این خوراکی‌ها هوشتان را بالا ببرید

می‌تواند به جلوگیری از آسیب شدید رادیکال‌های آزاد کمک کند. شواهد خوبی وجود دارد که نشان می‌دهد لیکوپن، آنتی اکسیدانی قوی که در گوجه فرنگی یافت می‌شود، می‌تواند در برابر نوع آسیب رادیکال آزاد به سلول‌هایی خاص کمک کند، به ویژه در آلزایمر. گوجه را بپزید و از کمی روغن زیتون برای بهینه سازی جذب و کارآیی لذت ببرید.

منبع: برترین‌ها 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->