نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی
سرخط خبرها

بزرگترین سردیس فردوسی نصب شد + تصویر

  • کد خبر: ۸۸۷۰۸
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
بزرگترین سردیس فردوسی نصب شد + تصویر
۲۸ آبان ماه ۱۴۰۰ در جریان بازطراحی چشم‌انداز و ساخت منظر جدید میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد بزرگترین سردیس حکیم ابوالقاسم فردوسی بی‌سر و صدا نصب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - سردیس فردوسی با ارتفاع حدودی ۸/۵ متر، بزرگ‌ترین سردیس از حماسه‌سرای نامدار ایران است که با کوشش دفتر ریاست و روابط عمومی و همراهی معاونت اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد اجرا شده است. آبان‌ماه پارسال هم خبرهایی از نصب یک مجسمه سی‌متری از فردوسی در میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد مطرح بود ولی این مجسمه به طرز عجیبی به مکان دیگری منتقل شد. این مجسمه با سرمایه‌گذاری حسین ثابت، هتلدار معروف مشهدی، و برای رونمایی در شب هفتاد‌سالگی دانشگاه فردوسی آماده شده بود و قرار بود هم‌زمان با آیین هفتادمین سالگرد پایه‌گذاری دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شود که محقق نشد. گویا نصب این مجسمه مخالفانی داشته است و سردیس جدید جایگزینی برای آن به حساب می‌آید.

دکتر عادل سپهر، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی، روز شنبه در گفتگو با ایرنا درباره طراحی جدید میدان علوم دانشگاه فردوسی گفته است: موضوع باز طراحی میدان علوم از اواخر سال ۹۸ و به مناسبت هفتادمین سال تاسیس این دانشگاه در دستور کار بود. دانشگاه فردوسی مشهد تنها دانشگاه کشور است که هم هویت ملّی به واسطه نام ابوالقاسم فردوسی شاعر نامدار فارسی‌زبان و هم هویت معنوی به خاطر قرار گرفتن در شهر حرم امام هشتم شیعیان حضرت علی بن موسی الرضا (ع) دارد.

بزرگترین سردیس فردوسی نصب شد

در گذشته قرار بود در این میدان مجسمه بزرگی از فردوسی با هزینه یک شهروند نیکوکار که به هویت ایرانی و اسلامی کشور علاقه‌مند بود تامین شود، ولی با شکل‌گیری برخی سلایق مختلف این کار صورت نگرفت، اما از ابتدای سال ۱۳۹۹ با تلاش بسیار و به رغم نظر‌های مختلف، موضوع باز طراحی میدان علوم و نصب این سردیس به تایید شورای فرهنگ عمومی استان رسید.

سپهر درباره فرآیند طراحی این سردیس گفته است: کار طراحی و چشم انداز این میدان در کارگروه‌های مختلف با حضور اصحاب صاحب نظر در معماری، ادبیات و مهندسی بعد از اعلام فراخوان برای باز طراحی این میدان انجام شد و ساخت این اثر از اواخر اردیبهشت امسال به صورت برداشتی انتزاعی از اثر استاد ابوالحسن خان صدیقی به سرانجام رسید و روز گذشته در میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد نصب شد و به زودی مراسم رسمی رونمایی از این اثر فاخر با اتمام مراحل نورپردازی و بازپیرایی میدان برگزار می‌شود.

بزرگترین سردیس فردوسی نصب شد

برای ساخت این سردیس از فایبرگلاس، رزین، گچ و سایر تثبیت کننده‌ها با روش‌های مختلف استفاده شده است تا در مقابل شرایط جوی ماندگاری بهتری داشته باشد.

دانشگاه فردوسی مشهد که سال ۱۳۲۸ تاسیس شد سومین دانشگاه با سابقه ایران پس از دانشگاه‌های تهران و تبریز است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->