دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟ درمان آلزایمر با استفاده از ترکیبات ضد پیری توضیح سازمان غذا و دارو درباره تامین واکسن HPV درمان‌های سنتی نیاز به تشخیص تخصصی دارند توضیحاتی در رابطه با اجرای باقیمانده قانون متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب
سرخط خبرها

آیا برای ایدز درمان طبیعی وجود دارد؟

  • کد خبر: ۸۸۷۱۹
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
آیا برای ایدز درمان طبیعی وجود دارد؟
ایدز (ویروس نقص ایمنی انسانی) ویروسی است که به سیستم ایمنی بدن حمله می‌کند و در صورت عدم درمان می‌تواند منجر به سندرم نقص ایمنی اکتسابی (ایدز) شود.

به گزارش شهرآرانیوز، انتشار خبر درمان طبیعی بیماری ایدز یک زن آرژانتینی بار دیگر دانشمندان را به تکاپو انداخته که به جای درمان دارویی این بیماری کشنده بر روی بدن کسانی متمرکز شوند که به طور طبیعی خوب شده اند.  

درمان خود به خود ایدز چگونه امکان پذیر است؟ هنوز پاسخ مشخصی برای این سوال وجود ندارد، چون تعداد افرادی که در کل تاریخ جهان به طور طبیعی از شر این بیماری خلاص شده اند بسیار کم هستند، در واقع فقط دو نفر!

دومین بیمار در جهان که به طور طبیعی و بدون کمک دارو یا درمان‌های دیگر از بیماری HIV درمان شده است، در مورد اینکه چقدر از عاری بودن از ویروس سپاسگزار است صحبت می‌کند.

این زن ۳۰ ساله که محققان او را به نام "بیمار اسپرانزا" می‎نامند، توسط تیمی در بوئنوس آیرس و در موسسه راگون بیمارستان عمومی ماساچوست و هاروارد مورد مطالعه قرار گرفته است. محققان مواد ژنتیکی بیش از یک میلیارد سلول در بدن بیمار را تجزیه و تحلیل کردند و هیچ مدرکی دال بر بیماری ایدز مشاهده نکردند.

آن‌ها معتقدند که این زن چیزی است که به عنوان "کنترل کننده نخبه" ویروس شناخته می‌شود. در واقع او یک بیمار نادر است که بدنش قادر به سرکوب ویروس است و هیچ نشانه‌ای از عفونت نشان نمی‌دهد.

او به شرط ناشناس ماندن از طریق ایمیل به ان بی سی نیوز به زبان اسپانیایی گفت: «من از سالم بودن لذت می‌برم. من خانواده سالمی دارم. من مجبور نیستم دارو مصرف کنم و طوری زندگی می‌کنم که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است. این در حال حاضر یک امتیاز است.»

مطالعات نشان می‌دهد که حدود ۰.۵ درصد از افراد آلوده به ایدز دارای پاسخ ایمنی منحصر به فرد قوی به ویروس هستند.

تخمین زده می‌شود که ۳۸ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به این بیماری باشند.

اگر دانشمندان بتوانند راز مقاومت این بیماران در برابر ایدز را شناسایی کنند، ممکن است بتوانند از آن برای درمان‌های جدید ویروس استفاده کنند که نسبت به گزینه‌های فعلی بیماران سخت‌تر است.

در حالی که همه گیری کووید-۱۹ بزرگترین بحران بهداشت عمومی جهانی در دو سال گذشته بوده است، بیماری ایدز همچنان میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ایدز (ویروس نقص ایمنی انسانی) ویروسی است که به سیستم ایمنی بدن حمله می‌کند و در صورت عدم درمان می‌تواند منجر به سندرم نقص ایمنی اکتسابی (ایدز) شود.

در سراسر جهان، حدود ۳۸ میلیون نفر با HIV زندگی می‌کنند که بیش از دو سوم آن‌ها در آفریقا زندگی می‌کنند.

اچ‌آی‌وی و یا همان ایدز به دلیل نحوه عملکرد این ویروس، یک بیماری چالش برانگیز برای درمان است.

در حال حاضر بهترین گزینه درمانی برای بیماران مبتلا به ایدز ترکیبی از دارو‌هایی به نام درمان ضد رتروویروسی (یا ART) است که از تولید نسخه‌های بیشتر ویروس در بدن جلوگیری می‌کند.

این درمان می‌تواند به افراد مبتلا به ایدز کمک کند زندگی طولانی و سالمی داشته باشند. اما این بیماران به یک رژیم پزشکی روزانه وابسته هستند  که حفظ آن می‌تواند چالش برانگیز و پرهزینه باشد.

در نتیجه، دانشمندان در حال مطالعه بیمارانی هستند که به نظر می‌رسد سیستم ایمنی آن‌ها به طور طبیعی در برابر HIV مقاومت می‌کند تا گزینه‌های درمانی جدید را شناسایی کنند.

منبع:  جام جم آنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->