هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟
سرخط خبرها

باید تکلیف سرمایه‌های وارده شده از زائر خارجی به استان مشخص شود

  • کد خبر: ۸۸۹۵
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸
باید تکلیف سرمایه‌های وارده شده از زائر خارجی به استان مشخص شود
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: ورود ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه به استان در ۸ ماه کار کمی نیست.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در جلسه گردهمایی ائمه جمعه استان که در محل دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه برگزار شد، گفت: مدیریت آقای رزم حسینی در خراسان رضوی را از برکات حضرت رضا (ع) می‌دانیم و با مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی آشنا هستیم.

او ادامه داد: تا پیش از اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، عده‌ای در گوشه و کنار کار‌های روزمره کشور را تحت عنوان اقتصاد مقامتی با مشخصاتی که رهبری اشاره کردند  مطرح می‌شد ، اما طرح عملیاتی استاندار خراسان رضوی این بن بست را شکست.

امام جمعه مشهد گفت: به عنوان مثال از ۷۶ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه سرمایه گذاری که در استان کرمان انجام شده تاکنون بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

آیت الله علم الهدی افزود: با وجود گذشت هشت ماه از اجرایی شدن مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی، ۴۰ هزار میلیارد تومان به استان آمده است؛ برخی می‌گفتند که این طرح به نتیجه نمی‌رسد؛ ما در مشهد با یک بلای خانمان سوز قدرت و ثروت نسبت به هر طرح و برنامه‌ای روبرو هستیم که مدل اقتصادی استاندار بر ضد منافع این جریان است.

او تصریح کرد: در عرض هشت ماه این طرح اقتصاد مقاومتی در استان اجرایی و شرکت‌های معین مشغول به کار شدند؛ طبق آخرین آمارها، تاکنون ۱۵ درصد از ۱۲۸ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه وارد عرصه عملیات شده است، به عبارتی چیزی قریب به ۱۵ هزار میلیارد تومان در استان در گردش است و افراد هم شاغل شده اند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این مسئله کوچکی نیست، کدام استان در کشور چنین شرایطی دارد؟ مدل اقتصاد مقاومتی برای ما علاوه بر یک فعالیت اقتصادی یک برند سیاسی هم محسوب می‌شود؛ این مدل نشان داد الگویی که مقام معظم رهبری گفتند هم شدنی است و هم زود جواب می‌دهد.

آیت الله علم الهدی افزود: ائمه جمعه باید دقت داشته باشند که مردم را نسبت به این مدل اقتصادی توجیه کنند تا امیدوار شوند؛ هر جایی که مردم به میدان بیایند موفق می‌شویم.

او با تاکید بر اینکه باید تکلیف سرمایه‌هایی که توسط زائر خارجی به استان وارد می‌شود مشخص گردد، ادامه داد: بهتر است این سرمایه صرف تولید و توسعه صنعت و معدن شود؛ امیدواریم در این زمینه هم از ابتکارات آقای استاندار استفاده شود.



منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->