دیدار سالار عقیلی با معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس | ابراز تمایل خادم هنرمند بارگاه منور رضوی برای اجرای برنامه‌های فاخر در شهر امام مهربانی‌ها اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند کشف یک میلیارد ریال داروی قاچاق از عطاری‌های خواف خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازاری در ساحل شلوغ دریا ناصحی: مشکلات ترافیک مشهد با تکمیل پروژه‌های معابر حل می‌شود شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم + فیلم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده مشهد | معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: گره‌های ترافیکی با افتتاح دوربرگردان شهید فهمیده کاهش می‌یابد هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت‌به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ساماندهی ۲ گرم خانه در مساجد مشهد

  • کد خبر: ۸۹۱۲۰
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
ساماندهی ۲ گرم خانه در مساجد مشهد
با تفاهم نامه دوسویه شهرداری مشهد و مرکز امور مساجد خراسان قرار است با تبلور نقش کارکردی و محوری مساجد به ویژه در حاشیه شهر، به کمک مدیریت شهری بیاید تا بازوی کمکی اسکان موقت کارتن خواب‌ها و افراد بی خانمان شهر در شب‌های سرد پاییز و زمستان باشد.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ پویش «گرمای همدلی، به رسم همسایگی» به مساجد مشهد رسید؛ خبری بس امیدوارکننده که این روز‌ها با تفاهم نامه دوسویه شهرداری مشهد و مرکز امور مساجد خراسان قرار است با تبلور نقش کارکردی و محوری مساجد به ویژه در حاشیه شهر، به کمک مدیریت شهری بیاید تا بازوی کمکی اسکان موقت کارتن خواب‌ها و افراد بی خانمان شهر در شب‌های سرد پاییز و زمستان باشد.

۲ مسجد محوری طرح

دراین باره رئیس اداره روابط عمومی کانون‌های مساجد خراسان از تفاهم نامه شهرداری مشهد با این کانون برای دراختیار قرارگرفتن مسجد‌های دارای امکان اسکان به عنوان مددسرا (گرم خانه) برای اسکان شبانه افراد بی خانمان و کارتن خواب خبر داد.

حجت الاسلام محمد اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار ما و با اعلام این خبر، افزود: این تفاهم نامه با نگاه به حاشیه شهر و با هدف کمک به اسکان افراد بی خانمان و کارتن خواب در شب‌های سرد سال ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در مرحله اول ۲ مسجد فقیه سبزواری و امام سجاد (ع) در منطقه طلاب مشهد محور اسکان موقت هستند، اما قرار است کانون در این باره به مساجد اطلاع رسانی کند تا به جمع این مساجد افزوده شود.

رئیس اداره روابط عمومی کانون‌های مساجد خراسان با بیان اینکه قرار است شهرداری برای تجهیز مساجد امکانات دیگر گرم خانه‌ها را به مددسرا‌های مساجد برساند، افزود: مساجد نیز باید شاخصه‌هایی از قبیل دارابودن حمام، وسایل گرمایشی و محل استقرار و اسکان غیروابسته به شبستان اصلی مسجد را دارا باشند.

حجت الاسلام اسماعیلی بیان کرد: با توجه به گسترش حاشیه نشینی و افزایش آسیب‌های اجتماعی نظیر اعتیاد، مسئله افراد بی خانمان و کارتن خواب در شهر، قرار است به منظور حفظ کرامت انسانی افراد بی بضاعت و بی خانمان، شهرداری مشهد مددسرا‌هایی را با ظرفیت مساجد در کنار گرم خانه‌های شهر تجهیز کند.

وی ادامه داد: در مددسرا‌ها با محوریت مساجد خدمات اقامتی و بهداشتی اولیه به متقاضیان بالای ۱۸ سال ارائه خواهد شد. ظرفیت اسکان نیز بین ۳۰ تا ۲۰۰ نفر خواهد بود.

وی بیان کرد: مساجد مشمول طرح مددسرا هرروز از ساعت ۱۹ تا ۸ دایر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->