رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دمنوشی که سرماخوردگی را ازبین می‌برد + طرز تهیه آن

  • کد خبر: ۸۹۱۹۲
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
دمنوشی که سرماخوردگی را ازبین می‌برد + طرز تهیه آن
آویشن سرشار از خواص آنتی بیوتیکی است که می‌تواند در افزایش سطح ایمنی بدن و همچنین کاهش التهابات مجاری تنفسی تاثیرگذار باشد. اگر دم کرده‌ی آویشن را در دوران سرماخوردگی به طور مرتب میل کنید، اثرات فوق العاده‌ی آن را مشاهده خواهید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آویشن از نظر طب سنتی، طبعی گرم و خشک دارد. آویشن را به صورت تازه یا خشک و پودر شده در انواع غذا‌ها مصرف می‌کنند. دمنوش آویشن یا چای آویشن، نوشیدنی سالمی است که از دَم کردن آویشن تهیه می‌شود. این دمنوش حاوی خواص آویشن و بسیار مفید است.

خواص دمنوش آویشن

مصرف دمنوش آویشن به هضم غذا، رفع درد شکم و نفخ کمک بسزایی می‌کند. آویشن ضد سرفه، خلط‌آور و در درمان برونشیت و آسم موثر است. استفاده از دمنوش آویشن،  سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفس فوقانی را بهبود می‌بخشد.

نسخه‌ای گیاهی برای درمان سردرد

این دمنوش آرام‌بخش، خواب‌آور، تقویت کننده حافظه، ضد میگرن، سردرد و سرگیجه است.

تاثیر دمنوش آویشن بر دستگاه قلبی - عروقی

مصرف دمنوش یا چای آویشن سبب رفع تپش قلب می‌شود و درد مفاصل‌تان را آرام می‌کند. اگر دچار درد مفاصل،  نقرس، ورم مفاصل و سیاتیک هستید دمنوش یا چای آویشن را بنوشید. حمام آویشن برای مبتلایان به درد‌های عضلانی، مفصلی و روماتیسمی مفید است.

پوست صورت‌تان را با بخور آویشن سفید کنید

بخور آویشن، برای سفید شدن پوست صورت استفاده می‌شود. همچنین مصرف آویشن برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.

طرز تهیه دمنوش آویشن

برای تهیه دمنوش آویشن، یک قاشق مرباخوری آویشن خشک شده را داخل ۲ لیوان آب جوش بریزید. قوری را روی شعله غیرمستقیم قرار دهید تا دم بکشد؛ سپس به مقدار دلخواه،  عسل به آن اضافه و میل کنید. همچنین می‌توانید موقع دم‌کشیدن، به آن لیمو عمانی نیز بیفزایید.

موارد منع مصرف آویشن

مصرف زیاد آویشن یا عصاره آن در دوران بارداری می‌تواند احتمال سقط جنین را افزایش دهد؛ بنابراین توصیه شده که خانم‌های باردار از مصرف این گیاه خودداری کنند. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، مشخص شده است که آویشن می‌تواند روند انعقاد خون را به تاخیر بیندازد؛ بنابراین افرادی که عمل جراحی در پیش دارند، از ۲ هفته قبل از عمل جراحی نباید آویشن استفاده کنند.

مصرف آویشن به مبتلایان به اختلالات غده تیروئید نیز توصیه نمی‌شود. همچنین برخی اشخاص ممکن است به آویشن و فرآورده‌های آن حساسیت داشته باشند. در این صورت نباید از این گیاه به صورت خوراکی یا موضعی استفاده کنند.

در مصرف دمنوش آویشن، نباید افراط شود. رعایت این نکته در افراد گرم مزاج اهمیت بیشتری دارد.

منبع: همشهری آنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->