نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تراکتور و الشارجه (۲۸ مهر ۱۴۰۴)| برد قاطع پرسپولیس در انتظار پاسخ اوسمار ویرا داور بازی استقلال - الوحدات عوض شد! پیشنهاد غیر رسمی استقلال برای انتخاب داور خارجی در دربی نازون و جنپو صدای ساپینتو را درآوردند| ۱۰ بازی بدون یک گل زده دورنت پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA عقب‌نشینی اندونگ با عذرخواهی از هواداران استقلال جدایی پروین از جمع پیشکسوتان پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | امید طارمی به بارسلونا تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال سپاهان و آخال (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | استراتژی صعود تغییر ساعت بازی استقلال به‌خاطر قراردادهای تبلیغاتی صداوسیما! پخش زنده بازی تراکتور و شارجه امارات (۲۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نورافکن: در ۲ بازی آسیایی خود محکوم به برد هستیم اماراتی‌ها از کانتونا برای خرید منچستر کمک خواستند نویدکیا: سپاهان بدترین شروع تاریخ لیگ برتر را داشته است صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود (۲۸ مهر ۱۴۰۴) نحوه خرید بلیت بازی استقلال و الوحدات در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت تلاش نافرجام پرسپولیس برای مذاکره با اوسمار
سرخط خبرها

تقسیم سکو‌ها میان تماشاگران استقلال و پرسپولیس در دربی ۹۷

  • کد خبر: ۸۹۲۰۳
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۶
تقسیم سکو‌ها میان تماشاگران استقلال و پرسپولیس در دربی ۹۷
سازمان لیگ رسما اعلام کرده در دربی ۹۷ تماشاگران دو تیم به طور مساوی در ورزشگاه آزادی گرد هم خواهند آمد و جدال تیم‌های محبوب خود را به نظاره خواهند نشست.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تقابل استقلال و پرسپولیس در هفته هشتم لیگ بیست و یکم نگاه‌ها را از همین حالا به سوی خود جلب کرده است. بسیاری براین باورند که تکلیف هر دو مربی بعد از این بازی روشن خواهد شد. به خصوص استقلال که باید این فصل در مسیر قهرمانی قرار بگیرد. بدون شک حضور تماشاگران برای هر دو تیم اهمیت بسیاری دارد وچنانچه استقلال و پرسپولیس از مزیت هوادارای خود بهره‌مند شوند، می‌توانند به موفقیت امیدوار باشند. بعد از اینکه در بازی استقلال مقابل نساجی تماشاگران به ورزشگاه آزادی رفتند، قرار است دربازی پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان نیز تماشاگران به ورزشگاه خواهند رفت. اما سازمان لیگ رسما اعلام کرده در بازی نودوهفتم استقلال و پرسپولیس نیز تماشاگران قطعا در ورزشگاه آزادی حضور خواهند داشت. درهمین راستا به دو باشگاه اعلام شده که در این بازی مهم می‌توانند از ۵۰ درصد از فضای ورزشگاه آزادی که دراختیارشان قرار می‌گیرد، بهره ببند. البته این بدان معنا نیست که کل حجم ورزشگاه آزادی برای این بازی پر خواهد شد. قرار است ظرفیتی محدود دراختیار دو باشگاه قرار بگیرد. گفته می‌شود از صد در صد از فضای ورزشگاه، ۳۰ درصد به دو تیم تعلق خواهد گرفت. یعنی به میزان کاملا مساوی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->