قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال بالاتر ویدئو | کاهش میلیونی قبض آب با تعویض یک واشر نرخ دلار در بازار آزاد مشهد رشد کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد افزایشی آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) دست دلالان از بازار مرغ خراسان رضوی کوتاه شد زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد قطع برق برخی از صنایع غذایی با وجود مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی همچنان ادامه دارد بررسی وضعیت بلیت هواپیما و قطار تهران به مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | ثبات قیمت سیب‌زمینی و رشد قیمت پیاز مشترکان پرمصرف برق محدود می‌شوند | قبوض برق در چه صورتی نجومی شناخته می‌شود؟ فروش محصولات مدیران خودرو از امروز (۲۷ مردادماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جزئیات آیا تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ + فیلم کاهش ۳۰ درصدی تقاضا در بازار طلا از ابتدای سال تاکنون | با پایان ماه صفر، قیمت طلا افزایش می‌یابد؟ شورای رقابت: نظارت سازمان حمایت جایگزین قیمت‌گذاری دستوری خودرو شد جولان محتکران و دلالان در بازار مسکن ایران درآمد خانوار‌های ایرانی در سال ۱۴۰۳ از هزینه‌ها جاماند ارزش سهام عدالت امروز یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای فردا (دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز دوشنبه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) «خانه ملک» در مشهد تبدیل به «مرکز جذب سرمایه‌های خارجی» خواهد شد قیمت انواع میوه در میادین تره بار اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) کف کاذب مناسب فضا‌های پرتردد؛ چگونه بهترین سرمایه‌گذاری را انجام دهیم؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | رشد عجیب هایما ۸S بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دنا پلاس افت کرد ویدئو| وام ۶۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن به متقاضیان قبلی هم تعلق می‌گیرد افزایش ۳۰ درصد تولید و توزیع گوشت در خراسان رضوی در دهه پایانی صفر بررسی قیمت گوشت و مرغ در روز‌های پایانی ماه صفر در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول فرایند ثبت وصدور تمامی مجوز‌های صادره توسط بانک مرکزی الکترونیکی شد راه دشوار اعتمادسازی دانش‌بنیان‌ها در بین صنایع
سرخط خبرها

اعطای وام ۱۰۰ میلیون تومانی به زیان‌دیدگان بورس واقعیت دارد؟ (۳ آذرماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۹۲۸۹
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۴
اعطای وام ۱۰۰ میلیون تومانی به زیان‌دیدگان بورس واقعیت دارد؟ (۳ آذرماه ۱۴۰۰)
عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس در واکنش به خبر اعطای وام ۵۰ تا ١٠٠ میلیون تومانی به سهامداران زیان‌دیده در بورس، گفت: این پیشنهاد بار مالی زیادی دارد و تامین چنین منابعی در قانون بودجه برای ارائه به سهامداران در نظر گرفته نشده است، بنابراین این پیشنهاد، قابلیت اجرا ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در نخستین روز‌های هفته جاری خبری در رسانه‌ها مبنی بر ارائه وام ۵۰ تا ١٠٠ میلیون تومانی به سهامداران خرد برای جبران ضرر و زیان آن‌ها در بورس مطرح شد.

بر اساس این خبر، «محمد خدابخشی»، نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با اشاره به ضرر و زیان سهامداران خرد در بازار سرمایه گفته بود: «پیشنهاد شده است تا ارزش تابلو سهامی به عنوان وثیقه لحاظ و وام قرض الحسنه‌ای بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان به آن‌ها پرداخت شود. این وام با بازپرداخت سه تا پنج ساله می‌تواند بخشی از زیان سهامداران خرد را جبران کند و در مقابل از سهام این افراد می‌توان به عنوان وثیقه استفاده کرد.»

طرح این ادعای عجیب و غیر منتظره، باعث پیگیری موضوع توسط خبرنگار ایرنا شد.

پس از پیگیری‌ها، اکثر مسوولان سازمان بورس نسبت به این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کردند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس امروز (چهارشنبه) به ارائه توضیحاتی درباره این ادعا پرداخت و گفت: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس چنین صحبتی را با رییس سازمان بورس مطرح کرده است، اما این صحبت فقط در حد پیشنهاد بوده و اجرای آن غیر ممکن است.

«محسن علیزاده» ادامه داد: مشخص نیست که صحبت مطرح شده در زمینه اعطای وام قرار است از کدام منبع در اختیار سهامداران قرار بگیرد.

علیزاده به حضور میلیون‌ها سهامدار در بازار اشاره کرد و افزود: حتی اگر قرار باشد که رقم ٥٠ میلیون تومان به عنوان وام به سهامداران تعلق بگیرد، عدد به دست آمده به حدی کلان است که هیچ منبع مالی برای چنین واریزی وجود ندارد.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس با بیان اینکه تاکنون ارائه چنین وامی به سهامداران در کمیسیون اقتصادی مجلس، هیات مدیره سازمان بورس و شورای عالی بورس مورد بحث قرار نگرفته است، گفت: لازمه این اتفاق قرار گرفتن منابع مالی در اختیار مسوولان است، در صورتی که چنین مساله‌ای غیر ممکن است.

وی اظهار داشت: تامین چنین منابعی در قانون بودجه برای ارائه به سهامداران در نظر گرفته نشده است؛ بنابراین به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی این طرح به مرحله اجرا نمی‌رسد.

علیزاده تاکید کرد که باید راه‌های دیگری برای سرمایه‌گذاران زیان‌دیده بازار سرمایه در نظر گرفته شود.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس به برنامه‌های مسوولان حاضر در بورس برای بهبود روند معاملات بورس تاکید کرد و گفت: امکان دارد سایر اموال دولت برای فروش وارد بازار سرمایه است، فعلا این پیشنهاد به شورای عالی بورس داده شده است و در صورت موافقت، سایر اموال دولت برای فروش در بورس عرضه خواهند شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->