آغاز بهره‌برداری از فضای بهسازی شده حسینیه میدان شهدای مشهد شست‌وشوی روزانه ۶۰۰ هزار متر از جداول معابر مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و افتتاح فاز اول پایانه شهید مفتح مشهدمقدس نوروزی امن و شاد برای مردم در مشهد شهردار مشهد مقدس: در تلاشیم تا در کنار توسعه شهری، ارزش‌های دینی و فرهنگی را نیز در سطح شهر گسترش دهیم ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس برنامه‌های ویژه مدیریت شهری برای رمضان و استقبال از بهار ۱۴۰۴ را تشریح کرد +‌ ویدئو نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید مدارس مشهد و خراسان رضوی چند روز قبل از عید نوروز ۱۴۰۴ تعطیل می‌شوند؟ فرماندار مشهد: شهرداری و مدیریت شهری رویکرد بسیار خوبی در طرح‌های زودبازده داشتند معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: هزینه‌کرد ۷۵ میلیارد ریالی برای اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) شهردار مشهد مقدس: بسیاری از پروژه‌های این دوره مدیریت شهری با هدف رفع گرفتاری و مشکل چند دهه‌ شهروندان بود + فیلم دسترسی آسان‌تر به نهال و گل در غرفه‌های فروش ویژه شهرداری مشهد + فیلم خیابان «خواجه‌ربیع» روزی بلندترین خیابان مشهد بود بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی
سرخط خبرها

مدیریت شهری از مهیاترین زمینه‌ها برای خدمت است

  • کد خبر: ۸۹۳۸۷
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶
مدیریت شهری از مهیاترین زمینه‌ها برای خدمت است
شهردار مشهد در نشست هم‌اندیشی شهرداران ادواری مشهد مقدس: بی‌گمان یکی از مهیاترین زمینه‌ها برای خدمت، فضای مدیریت‌شهری است که امکان خدمت بسیار گسترده، عمیق و پیچیده را فراهم می‌کند و لبه‌های زیادی برای تماس با مردم دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهردار مشهد گفت: اساس کار این است که انسان در طول عمرش با همه توان خدمت کند و جایگاه فرد اهمیتی ندارد؛ بی‌گمان یکی از مهیاترین زمینه‌ها برای خدمت، فضای مدیریت‌شهری است که امکان خدمت بسیار گسترده، عمیق و پیچیده را فراهم می‌کند و لبه‌های زیادی برای تماس با مردم دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، سیدعبدا... ارجائی در نشست هم‌اندیشی شهرداران ادواری مشهد مقدس اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک سازمان اجتماعی است و این تغییر و تحولات در قوای سه‌گانه، مدیریت‌شهری، وزارتخانه‌ها و... از این باب است که تقسیم وظایف صورت بگیرد و مردم طرف حساب خود را بشناسند.

شهردار مشهد بیان کرد: شاید مردم به‌دلیل فشار‌های بین‌المللی و کم‌مدیریت‌ها در دوران‌های گوناگون حال‌وروز خوبی نداشته باشند؛ باورم این است که تنها راه برون‌رفت از چالش‌ها و مشکلات موجود، وحدت کامل در زمینه برنامه‌ریزی و اجراست.

ارجائی تصریح کرد: زمانی مشکلات پشت سر گذاشته می‌شود که در فضای کارشناسی، ظرفیت‌های موجود کشور، چه در مجلس و چه در مدیریت‌شهری، پای‌کار بیایند.

وی ادامه داد: امروز فضای مناسبی در شهر فراهم است و نیرو‌های معتقد به اسلام باید دست‌به‌دست یکدیگر دهند تا در حمایت رهبر معظم انقلاب حرکت کنیم؛ وضعیت کنونی سخت‌تر از برهه‌های پیشین نیست، اما مقداری پیچیده‌تر است که امیدواریم به‌سلامت از آن عبور کنیم و انقلاب به مقطع جدیدی وارد شود.

شهردار مشهد گفت: از حضور همه عزیزان ممنونم و امیدوارم نشست مفیدی داشته باشیم و ثمرات آن نصیب مردم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->