آغاز بهره‌برداری از فضای بهسازی شده حسینیه میدان شهدای مشهد شست‌وشوی روزانه ۶۰۰ هزار متر از جداول معابر مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و افتتاح فاز اول پایانه شهید مفتح مشهدمقدس نوروزی امن و شاد برای مردم در مشهد شهردار مشهد مقدس: در تلاشیم تا در کنار توسعه شهری، ارزش‌های دینی و فرهنگی را نیز در سطح شهر گسترش دهیم ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس برنامه‌های ویژه مدیریت شهری برای رمضان و استقبال از بهار ۱۴۰۴ را تشریح کرد +‌ ویدئو نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید مدارس مشهد و خراسان رضوی چند روز قبل از عید نوروز ۱۴۰۴ تعطیل می‌شوند؟ فرماندار مشهد: شهرداری و مدیریت شهری رویکرد بسیار خوبی در طرح‌های زودبازده داشتند معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: هزینه‌کرد ۷۵ میلیارد ریالی برای اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) شهردار مشهد مقدس: بسیاری از پروژه‌های این دوره مدیریت شهری با هدف رفع گرفتاری و مشکل چند دهه‌ شهروندان بود + فیلم دسترسی آسان‌تر به نهال و گل در غرفه‌های فروش ویژه شهرداری مشهد + فیلم خیابان «خواجه‌ربیع» روزی بلندترین خیابان مشهد بود بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی
سرخط خبرها

مشهد باید الگوی سایر شهرها شود

  • کد خبر: ۸۹۲۶۳
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
مشهد باید الگوی سایر شهرها شود
حسین مظفر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همه باید میان آرمان‌ها و ارزش‌های کلان این شهر، پیوندی حاصل کنیم تا بتوانیم تعارض‌ها را حل کرده و مشهد را به الگویی با نظام درست، دارای استراتژی جامع تبدیل کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همه باید میان آرمان‌ها و ارزش‌های کلان این شهر، پیوندی حاصل کنیم تا بتوانیم تعارض‌ها را حل کرده و مشهد را به الگویی با نظام درست، دارای استراتژی جامع تبدیل کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، حسین مظفر در جلسه تبیین جهان شهربرکت و کرامت که به میزبانی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد و اندیشکده مدیریت شهری و با حضور کارشناسان فعال در حوزه‌های مختلف مشهد برگزار شد، افزود: الگوسازی در پایتخت معنوی ایران در سه حوزه ساختار‌های شهری، فرهنگ و ارزش‌های حاکم در مشهد و روابط بین انسان‌ها جزو مهم‌ترین ارکان برای تحقق این شعار است.

وی اضافه کرد: برهمین اساس تمامی ارگان‌ها باید برای بهتر شدن و الگو شدن هر چه بیشتر مشهد در رسیدن به همه آرمان‌ها و چشم‌انداز‌ها تلاش کنند.

عضو تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: با توجه به حضور امام مهربانی‌ها در این کلان شهر زیارتی، لازم است تمدن‌سازی، ارزیابی و برنامه‌ریزی برای دست‌یابی به ارزش‌ها در چشم‌انداز ۱۴۰۴ و همچنین برگزاری نشست‌ها و امنیت و آرامش از برنامه‌های اصلی باشد.

مظفر افزود: هر چند مشهد شهر بسیارخوب با پیروی از الگوی سیره رضوی و با بهره‌مندی از ظرفیت فرهنگی مشعول خدمت‌رسانی به زائران است، اما باز هم باید بین حوزه ارزش و تفکر و اندیشه پیوند عظیمی حاصل شود تا مشهد را با عنوان جهان شهر برکت وکرامت بیشتر بشناسانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->