پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

کباب سرداشی، خوراک بومی و سنتی همدانی‌هاست +طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۹۵۹۲
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۸
کباب سرداشی، خوراک بومی و سنتی همدانی‌هاست +طرز تهیه
کباب سرداشی از دسته غذا‌های محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده می‌شود. کباب سرداشی شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، کباب‌ها جزو غذا‌های پرطرف‌دار بین ما ایرانی‌ها هستند، از هر نوع و مدلی که باشند. کباب سرداشی، غذای بومی و سنتی همدانی ها، یکی از همین خوشمزه‌هاست که حتما باید امتحانش کنید. اگر می‌خواهید پیش از درست‌کردن، مزه آن را حدس بزنید، باید بگویم قدری شبیه کباب تابه‌ای خودمان است با این تفاوت که در تهیه کباب سرداشی از سیب‌زمینی استفاده و داخل فر یا تنور پخته می‌شود. در قدیم، افراد مایه کباب را در منزل آماده می‌کردند. سپس ظرف آن را به نانوایی‌های سنگکی می‌بردند تا برای آن‌ها داخل تنور یا به قولی «سرداش» بپزند.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کباب سرداشی

گوشت چرخ‌کرده گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۳ عدد
سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد
گوجه‌فرنگی: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره: به میزان لازم

روش تهیه

پیاز و سیب‌زمینی را رنده کنید و آب آن‌ها را خوب بگیرید.

گوشت چرخ‌کرده را با سیب‌زمینی و پیاز رنده‌شده درون چرخ‌گوشت بریزید و چرخ کنید.

نمک، فلفل و ادویه‌های دیگری را که دوست دارید، به مواد اولیه کباب اضافه کنید و آن‌قدر ورز بدهید که چسبندگی مناسبی پیدا کند.

سینی فر یا کف تابه را با مقداری کره چرب کنید. مایه کباب را روی سطح آن پهن کنید. در صورتی که گوشت کم‌چرب است، در این مرحله مقداری روغن به آن اضافه کنید.

یک سیب‌زمینی و یک گوجه‌فرنگی را ورقه‌ورقه کنید و آن‌ها را روی سطح مخلوط گوشت بچینید. می‌توانید انواع فلفل دلمه و فلفل تند را هم قطعه‌قطعه کنید و کنار گوشت قرار دهید.

فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و سینی یا تابه را داخل آن قرار دهید. مخلوط کباب باید بین یک تا ۲ ساعت داخل فر قرار بگیرد تا مغزپخت شود و ورقه‌های سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی هم برشته شوند.

فوت آشپزی

*برای مزه‌دار کردن گوشت می‌توانید از ادویه‌هایی مانند سماق، مرزنجوش، دارچین و زردچوبه استفاده کنید. هم‌چنین استفاده از زعفران هم به کباب شما عطر دلچسبی می‌دهد.

*قراردادن چند شاخه کوچک رزماری کنار گوشت در مرحله پخت، عطر بسیار خوبی به کبابتان می‌دهد.

کباب سرداشی


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->