اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود
سرخط خبرها

تصویب مطالعات خط ۴ مترو مشهد

  • کد خبر: ۸۹۵۹۸
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
تصویب مطالعات خط ۴ مترو مشهد
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور از تصویب مطالعات امکان‌سنجی خط۴ قطارشهری مشهدمقدس در جلسه ۱۶۹ این شورا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور از تصویب مطالعات امکان‌سنجی خط۴ قطارشهری مشهدمقدس در جلسه ۱۶۹ این شورا خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مهدی جمالی‌نژاد افزود: در مطالعات امکان‌سنجی خط۴ قطارشهری مشهد، مباحث اقتصادی و زیست‌محیطی موضوع، تطابق طرح با قوانین فرادستی موجود و رعایت مقررات پدافند غیرعامل و ضوابط بافت‌های تاریخی لحاظ شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم با اجرای خط ۴ قطارشهری مشهد و تکمیل و تقویت دیگر خطوط، شاهد متحول‌شدن چهره این کلان‌شهر و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر مدیریت‌شهری به مردم و زائران امام‌رضا (ع) باشیم.

مشهد اولین شهر دریافت کننده مجوز ۷۷۷ است

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد اولین شهر در کشور است که موفق به دریافت مجوز۷۷۷ برای ساخت خط ۴ قطارشهری از وزارت کشور شده است.

ایمان فرهمندی افزود: با دریافت این مجوز که نشان از دانش فراوان حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد و مشاوران دارد، اکنون می‌توانیم از ردیف بودجه‌ای که دولت برای انتشار اوراق مشارکت در بودجه سال۱۴۰۱ برای خطوط قطارشهری درنظر می‌گیرد و دیگر تسهیلات برای ساخت خط ۴ استفاده کنیم.

کمک راهگشای دولت

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد نیز گفت: با تأکید وزارت کشور از سال ۱۳۹۹ اجرای خطوط ریلی نیاز به دریافت مجوز تبصره۷۷۷ دارد.

خلیل‌ا... کاظمی افزود: پیش از این شهر‌های بزرگ کشور براساس طرح‌های جامع و تفصیلی به تعریف و مطالعه خطوط ریلی اقدام می‌کردند. از آنجا که در برخی شهر‌ها بدون توجه به جمعیت و وسعتشان خطوط ریلی تعریف شد، دریافت مجوز تبصره۷۷۷ وزارت کشور مدنظر قرار گرفت.

کیانوش کیامرز، مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد، نیز بیان کرد: با تصویب مطالعات خط ۴ و دریافت مجوز تبصره۷۷۷ برای ساخت این خط، می‌توانیم از تسهیلات دولتی، انتشار اوراق مشارکت و ماده۲۳ برای تأمین مالی این خط استفاده کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->