جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

اینترنت پرسرعت به قطب جنوب می‌رود

  • کد خبر: ۸۹۶۰۷
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
اینترنت پرسرعت به قطب جنوب می‌رود
ارائه اینترنت پرسرعت از طریق فیبر نوری در قطب جنوب می‌تواند تحقیقات، آموزش و پیش بینی وضعیت آب وهوا را ارتقا دهد. ایستگاه «مک موردو» در این بازه زمانی از سال روی یک صخره آتشفشانی، درست در سواحل قطب جنوب، مملو از تحقیقات علمی است.

به گزارش شهرآرانیوز - ارائه اینترنت پرسرعت از طریق فیبر نوری در قطب جنوب می‌تواند تحقیقات، آموزش و پیش بینی وضعیت آب وهوا را ارتقا دهد. ایستگاه «مک موردو» در این بازه زمانی از سال روی یک صخره آتشفشانی، درست در سواحل قطب جنوب، مملو از تحقیقات علمی است. این ایستگاه را که بنیاد ملی علوم ایالات متحده اداره می‌کند، در تابستان‌های قطب جنوب از اکتبر تا فوریه میزبان حدود ۱۰۰۰ بازدیدکننده است که برای انجام تحقیقات درباره موضوع‌های گوناگون از آب وهوا گرفته تا علوم اقیانوسی به این ناحیه سفر می‌کنند. با وجود نقش اصلی مک موردو در تحقیقات قطب جنوب، این پایگاه از یکی از بدیهی‌ترین نیاز‌های دانشمندان در آزمایشگاه‌های قرن بیست ویکم یعنی اینترنت پرسرعت بی بهره است.

مک موردو در تنها قاره‌ای است که کابل فیبر نوری پرسرعت به دیگر مناطق جهان ندارد. بااین حال، این وضعیت احتمالا به زودی تغییر خواهد کرد. امروزه محققانی که در قطب جنوب کار می‌کنند، برای برقراری ارتباط با جهان خارج به ماهواره‌های با پهنای باند کم متکی اند. محققانی که در قطب جنوب حاضرند، بیشتر مجبورند داده هایشان را روی هارددیسک‌ها ذخیره کنند، تا آن‌ها را به طور فیزیکی به خانه برگردانند یا آن‌ها را برای همکاران خود بفرستند تا روی آن‌ها تجزیه وتحلیل انجام شود. این رویه باعث کندشدن مراحل تحقیقات علمی خواهد شد. اتصال به اینترنت پرسرعت می‌تواند فواید زیادی به همراه داشته باشد، اما برخی دانشمندان نگران این هستند که چنین تغییری چگونه بر فرهنگ ایستگاه مک موردو تاثیر خواهد داشت.

یکی از کارشناسان این حوزه گفته است: «نکته اینجاست که اینترنت پرسرعت در قطب جنوب چگونه نحوه عملکرد جامعه را تغییر خواهد داد.» ایستگاه‌های تحقیقاتی قطب جنوب به دلیل انزوا، جوامعی فشرده محسوب می‌شوند. اتصال کامل می‌تواند تغییرات زیادی داشته باشد که ازجمله می‌توان به نحوه تعامل محققان با یکدیگر و تمرکز آن‌ها روی کار میدانی درمقابل رویداد‌های خانه اشاره کرد.

اینترنت پرسرعت در قطب جنوب علاوه بر ایجاد فرصت‌های تحقیقاتی بیشتر باعث می‌شود بازدیدکنندگان ایستگاه با خانواده‌های خود، همکاران و آشنایان در خارج از قطب جنوب و همچنین همه مردم جهان ارتباط برقرار کنند. آریل والدمن، فیلم ساز قطب جنوب، می‌گوید: «در این مکان داشتن تعامل با مردم این امکان را فراهم خواهد کرد که افراد خود را در موقعیت قطب جنوب تصور کنند و ببینند که کار‌های روزانه در این ناحیه چگونه انجام می‌شود.»

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->