برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن تیزر جدید کمپانی تسلا: رونمایی احتمالی رودستر نسل جدید یا مدل اقتصادی ارزان‌قیمت؟ دموکرات‌های سنا: هوش مصنوعی باعث حذف میلیون‌ها شغل در آمریکا می‌شود بازی Ghost of Yotei، به صدر جدول فروش بریتانیا رسید پایان دوران صدای رباتیک | هوش مصنوعی صدای انسان را به‌طور واقعی تقلید می‌کند دیتاسنترهای زیرآبی چین | کاهش ۹۰ درصدی مصرف انرژی با فناوری نوین بزرگ‌ترین آپدیت کلش آو کلنز به زودی منتشر می‌شود + معرفی سیستم Magic Shield و تغییرات اساسی هوش مصنوعی خودمختار چیست و چرا می‌گویند آینده به دست «عامل‌ها» می‌افتد؟ آیا مرجع صدور مجوز تاکسی‌های اینترنتی تغییر کرده است؟ معاون وزیر ارتباطات از آغاز اجرای دستورالعمل جامع خدمات آنلاین دارو خبر داد پلیس راهور: امکان اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی فراهم شد هفته جهانی فضا | فرصتی برای ترویج دانش و فناوری‌های فضایی در ایران اپل با رونمایی از عینک‌های هوشمند جدید، رقابت با متا و گوگل را آغاز می‌کند وداع با کابل‌های مسی | اینترنت پرسرعت فیبر نوری به خانه‌ها می‌رسد ویدئو | ربات انسان‌نمای اپتیموس تسلا درحال یادگیری کونگ‌فو
سرخط خبرها

هنوز ۳۷ درصد جمعیت جهان به اینترنت دسترسی ندارند!

  • کد خبر: ۹۰۴۱۲
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸
هنوز ۳۷ درصد جمعیت جهان به اینترنت دسترسی ندارند!
طبق گزارش سازمان ملل در حال حاضر دوسوم از مردم جهان به اینترنت دسترسی دارند، اما کماکان ۲.۹ میلیارد نفر برابر با ۳۷ درصد جمعیت زمین، هنوز امکان دسترسی به اینترنت را ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز - طبق گزارش سازمان ملل در حال حاضر دوسوم از مردم جهان به اینترنت دسترسی دارند، اما کماکان ۲.۹ میلیارد نفر برابر با ۳۷ درصد جمعیت زمین، هنوز امکان دسترسی به اینترنت را ندارند.

طبق اطلاعاتی که اتحادیه بین‌المللی مخابرات سازمان ملل به تازگی منتشر کرده، ۹۶ درصد افراد محروم از اینترنت در کشور‌های درحال توسعه زندگی می‌کنند؛ البته در این گزارش به این موضوع هم اشاره شده که گسترش دسترسی به اینترنت در سراسر جهان سرعت خوبی پیدا کرده و پاندمی کرونا نیز به افزایش سرعت فراگیری اینترنت در تمام نقاط جهان کمک کرده است.

طبق اطلاعات منتشرشده در این گزارش، میزان جمعیتی که به اینترنت دسترسی دارند از ۴.۱ میلیارد نفر در سال ۲۰۱۹ به ۴.۹ یک میلیارد نفر در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است. در سال ۲۰۲۰ گسترش کلی فراگیری دسترسی به اینترنت جهان به بیش از ۱۰ درصد رسیده که بالاترین رشد سالانه در دهه اخیر است.

افزایش شیوع کرونا در سراسر جهان و بیشتر شدن میزان دورکاری، آموزش آنلاین، تجارت آنلاین و بانکداری آنلاین، افزایش سرعت دسترسی به اینترنت را در میان جمعیتی که قبلاً از آن محروم بوده‌اند، به دنبال داشته است. لازم به ذکر است در حال حاضر ۹۵ درصد از جمعیت جهان در مناطق تحت پوشش اینترنت موبایل زندگی می‌کنند.

البته گسترش دسترسی به اینترنت تنها بخشی از داستان است. میزان قابل‌توجه از افرادی که تازه به اینترنت دسترسی پیدا کرده‌اند، اینترنت پایدار و سریعی ندارند. درضمن شکاف دیجیتالی بسیار گسترده میان کشور‌های ثروتمند و فقیر را نیز باید در نظر بگیریم. متأسفانه ۹۶ درصد جمعیت کشور‌های فقیر هنوز نمی‌توانند از اینترنت استفاده کنند. همچنین در میزان دسترسی جمعیت شهری و روستایی جهان به اینترنت هم شاهد اختلاف بسیار زیادی هستند. در حال حاضر ۷۹ درصد از جمعیت جهان می‌توانند از اینترنت استفاده کنند؛ اما تنها ۳۹ درصد از جمعیت روستایی جهان به اینترنت دسترسی دارند.

جالب است بدانید تفاوت جنسیتی در میزان دسترسی به اینترنت هم دیده می‌شود در حال حاضر ۶۷ درصد از مردان جهان از اینترنت استفاده می‌کنند؛ اما این میزان در مورد زنان جهان ۵۷ درصد است. خوشبختانه سه غول فناوری دنیا یعنی گوگل، فیسبوک و آمازون برای امکان‌پذیر کردن دسترسی به اینترنت برای جمعیتی که از آن محروم هستند، سرمایه‌های میلیارد دلاری صرف می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->