پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فایزر: واکسن کرونای اومیکرون را ۱۰۰ روزه می‌سازیم

  • کد خبر: ۸۹۷۲۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۸
فایزر: واکسن کرونای اومیکرون را ۱۰۰ روزه می‌سازیم
فایزر/ بیون‌تک اعلام کرد: در صورت مقاوم بودن سویه جدید کروناویروس موسوم به "اومیکرون" به واکسن های موجود، واکسن های جدید علیه این سویه ظرف ۱۰۰ روز آماده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فایزر/ بیون‌تک و مدرنا اعلام کرده‌اند که با گردآوری اطلاعات بیشتر درباره گونه جدید ویروس کرونا موسوم به «امیکرون» پیرامون نیاز برای تولید واکسن جدید تصمیم‌گیری خواهند کرد. بیون‌تک مدعی است که اگر نیازی به واکسن جدید باشد، احتمالا می‌تواند ظرف مدت ۱۰۰ روز اولین محموله‌های این واکسن را با کمک فایزر به بازار روانه کند.

بیون‌تک در بیانیه‌ای در خصوص گونه جدید ویروس کرونا که در آفریقای جنوبی شناسایی شده گفت: «نگرانی کارشناسان را درک می‌کنیم و بلافاصله تحقیقات درباره سویه B.۱.۱.۵۲۹ را آغاز کرده‌ایم. انتظار داریم که در دیرترین حالت تا دو هفته دیگر از طریق تست‌های آزمایشگاهی اطلاعات بیشتری به دست آوریم. این اطلاعات به ما نشان خواهد داد که B.۱.۱.۵۲۹ یک گونه گریز است و در صورت شیوع جهانی، نیازمند دستکاری واکسن‌مان هستیم یا خیر.»

از سوی دیگر شرکت مدرنا هم در بیانیه‌ای اعلام کرده که در حال کار روی یک دوز تقویتی برای مقابله با کرونای اومیکرون است. این شرکت همچنین روی دوز بالاتری از واکسن تقویتی خود کار می‌کند و به‌صورت همزمان سایر دوز‌های تقویتی کاندید برای مقابله با چندین گونه ویروس کرونا را بررسی خواهد کرد. مدرنا در بیانیه خود گفت: «به نظر می‌رسد که یک دوز تقویتی از واکسن‌های دارای مجوز تنها استراتژی موجود برای افزایش سطح ایمنی افرادی است که ایمنی واکسن در بدن آن‌ها رو به افول گذاشته است.»

گونه‌های گریز گونه‌هایی هستند که واکنش ایمنی حاصل از واکسن را دور می‌زنند. بیون‌تک مدعی شده که ظرف مدت شش هفته می‌تواند واکسن خود را برای مقابله با گونه اومیکرون تغییر دهد و ظرف ۱۰۰ روز اولین محموله‌های واکسن جدید را توزیع کند.

شرکت داروسازی جانسون و جانسون هم اعلام کرده که به‌صورت دقیق وضعیت ظهور گونه‌های جدید ویروس کرونا را تحت نظر دارد و اثربخشی واکسن خود را در برابر آن‌ها آزمایش خواهد کرد. آسترازنکا هم اعلام کرده که اثربخشی واکسن و داروی خود روی این گونه از ویروس را بررسی خواهد کرد.

مسئولان بهداشتی کشور‌های مختلف دیروز با صدور هشدار‌هایی خواستار افزایش سخت‌گیری در کنترل مسافرت‌ها شدند. قیمت سهام بیون‌تک ۱۴.۲ درصد، فایزر ۶.۱ درصد و مدرنا ۲۰.۶ درصد رشد داشته است.

منبع: دیجیاتو


در ادامه بخوانید

چرا نام گونه جدید کرونا «اومیکرون» است؟ | دلایل سازمان بهداشت جهانی و ویروس‌شناسان


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->