یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه نتایج کنکور دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گذر موج بارشی از کشور در ۲ روز آینده
سرخط خبرها

فایزر: واکسن کرونای اومیکرون را ۱۰۰ روزه می‌سازیم

  • کد خبر: ۸۹۷۲۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۸
فایزر: واکسن کرونای اومیکرون را ۱۰۰ روزه می‌سازیم
فایزر/ بیون‌تک اعلام کرد: در صورت مقاوم بودن سویه جدید کروناویروس موسوم به "اومیکرون" به واکسن های موجود، واکسن های جدید علیه این سویه ظرف ۱۰۰ روز آماده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فایزر/ بیون‌تک و مدرنا اعلام کرده‌اند که با گردآوری اطلاعات بیشتر درباره گونه جدید ویروس کرونا موسوم به «امیکرون» پیرامون نیاز برای تولید واکسن جدید تصمیم‌گیری خواهند کرد. بیون‌تک مدعی است که اگر نیازی به واکسن جدید باشد، احتمالا می‌تواند ظرف مدت ۱۰۰ روز اولین محموله‌های این واکسن را با کمک فایزر به بازار روانه کند.

بیون‌تک در بیانیه‌ای در خصوص گونه جدید ویروس کرونا که در آفریقای جنوبی شناسایی شده گفت: «نگرانی کارشناسان را درک می‌کنیم و بلافاصله تحقیقات درباره سویه B.۱.۱.۵۲۹ را آغاز کرده‌ایم. انتظار داریم که در دیرترین حالت تا دو هفته دیگر از طریق تست‌های آزمایشگاهی اطلاعات بیشتری به دست آوریم. این اطلاعات به ما نشان خواهد داد که B.۱.۱.۵۲۹ یک گونه گریز است و در صورت شیوع جهانی، نیازمند دستکاری واکسن‌مان هستیم یا خیر.»

از سوی دیگر شرکت مدرنا هم در بیانیه‌ای اعلام کرده که در حال کار روی یک دوز تقویتی برای مقابله با کرونای اومیکرون است. این شرکت همچنین روی دوز بالاتری از واکسن تقویتی خود کار می‌کند و به‌صورت همزمان سایر دوز‌های تقویتی کاندید برای مقابله با چندین گونه ویروس کرونا را بررسی خواهد کرد. مدرنا در بیانیه خود گفت: «به نظر می‌رسد که یک دوز تقویتی از واکسن‌های دارای مجوز تنها استراتژی موجود برای افزایش سطح ایمنی افرادی است که ایمنی واکسن در بدن آن‌ها رو به افول گذاشته است.»

گونه‌های گریز گونه‌هایی هستند که واکنش ایمنی حاصل از واکسن را دور می‌زنند. بیون‌تک مدعی شده که ظرف مدت شش هفته می‌تواند واکسن خود را برای مقابله با گونه اومیکرون تغییر دهد و ظرف ۱۰۰ روز اولین محموله‌های واکسن جدید را توزیع کند.

شرکت داروسازی جانسون و جانسون هم اعلام کرده که به‌صورت دقیق وضعیت ظهور گونه‌های جدید ویروس کرونا را تحت نظر دارد و اثربخشی واکسن خود را در برابر آن‌ها آزمایش خواهد کرد. آسترازنکا هم اعلام کرده که اثربخشی واکسن و داروی خود روی این گونه از ویروس را بررسی خواهد کرد.

مسئولان بهداشتی کشور‌های مختلف دیروز با صدور هشدار‌هایی خواستار افزایش سخت‌گیری در کنترل مسافرت‌ها شدند. قیمت سهام بیون‌تک ۱۴.۲ درصد، فایزر ۶.۱ درصد و مدرنا ۲۰.۶ درصد رشد داشته است.

منبع: دیجیاتو


در ادامه بخوانید

چرا نام گونه جدید کرونا «اومیکرون» است؟ | دلایل سازمان بهداشت جهانی و ویروس‌شناسان


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->