قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد!
سرخط خبرها

ورود مسافر از کشورهای آفریقای جنوبی به ایران ممنوع شد

  • کد خبر: ۸۹۷۳۵
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۷
ورود مسافر از کشورهای آفریقای جنوبی به ایران ممنوع شد
عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از تشدید مراقبت های بهداشتی مرزی از جمله در فرودگاه امام خمینی خبر داد و اعلام کرد: ورود مستقیم و غیرمستقیم همه مسافران غیر ایرانی از مبادی هر کدام از کشورهای جنوب آفریقا به کشور تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی ورود مستقیم و غیر مستقیم مسافر از آفریقای جنوبی، موزامبیک، نامیبیا، زیمبابوه، بوتسوانا، لسوتو، اسواتینی به ایران ممنوع شد.

بر اساس این خبر تمام مسافران ایرانی که از کشورهای یاد شده عازم ایران هستند لازم است که که حداقل ۱۴ روز از بدو ورود در شرایط قرنطینه اقامت داشته باشند و حق خروج نداشته و ظرف این مدت سه نوبت از آنها تست پی. سی. آر گرفته می شود و پس از اخذ پاسخ منفی حق خروج از قرنطینه به انها داده خواهد شد.

«حسن خوشخو» امروز (شنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به کشف گونه جدید و خطرناک کرونا در آفریقای جنوبی، درباره محدودیت‌های احتمالی برای پذیرش مسافر از جنوب آفریقا در فرودگاه امام خمینی(ره) گفته بود: پرواز مستقیم که منجر به ورود مسافر از آفریقای جنوبی به کشور شود نداریم، اما درباره ورود مسافران پروازهای غیرمستقیم (کانکشن- CONNECTION) در صورت لزوم همان تدابیر قبلی در نظر گرفته خواهد شد.

وی بیان‌ داشت: برای مثال هم‌زمان با انتشار سویه جدید در سال ۹۸ از سمت آسیا، بسیاری از پروازهای مستقیم کنسل شد و برای پذیرش پروازهای غیرمستقیم (CONNECTION) نیز دستورالعمل خاصی اتخاذ شد و مسافران باید با برگه آزمایش منفی کرونا اجازه ورود به کشور را می گرفتند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->