جزئیات ثبت نام کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ اعلام شد آخرین آمار کرونا تا ۵ بهمن ۱۴۰۰ | شناسایی ۹۳۷۸ ابتلای جدید کرونا در کشور؛ ۲۳ تن دیگر جان باختند اینفوگرافی | برای دز سوم چه واکسن‌هایی می‌توانیم بزنیم؟ لغو تمام پروازهای استانبول از مبدا فرودگاه امام خمینی تهران آماده‌باش مراکز درمانی سراسر کشور | ایران در آستانه پیک ششم کرونا افزایش تعداد شهر‌های نارنجی و بازگشت محدودیت‌ها در صورت زیاد شدن اُمیکرون بانک رفاه کارگران و شستا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند آخرین آمار مبتلایان به اومیکرون در ایران (۵ بهمن ۱۴۰۰) آخرین اخبار از پرونده کیوان امام‌وردی | روایت دختران قربانی واریز ۲ هزار میلیارد تومان از جیب فرهنگیان | بدهی دولت دوازدهم به صندوق ذخیره علت از دست دادن حس بویایی و چشایی پس از ابتلا به کرونا + فیلم تصاویری ترسناک از جولان گرگ‌ها در داخل شهر همدان + فیلم دستگیری یک فرد آدم‌خوار در فرانسه + فیلم و جزئیات بیهوشی با آبمیوه‌های آغشته به هروئین | شکایت ۷ دختر از دو جوان واکسیناسیون کودکان در ایران آغاز شد + جزئیات آیا تغییرات اقلیمی باعث بارش برف در صحرای آفریقا شده است؟ اقدام ترسناک دو جوان اهوازی روی پل + فیلم معلمان حق التدریس کمتر از یک کارگر حقوق می‌گیرند
خبر فوری

روزانه قهوه بخورید تا کرونا نگیرید!

  • کد خبر: ۸۹۸۹۰
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
روزانه قهوه بخورید تا کرونا نگیرید!
محققان دانشگاه نورث وسترن در ایالات متحده دریافتند مصرف یک یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به کووید-۱۹ را تا حدود ۱۰ درصد کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصرف قهوه ممکن است تا حدودی از شدت بیماری کرونا و مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ بکاهد. قهوه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی است. مصرف قهوه همچنین در کاهش خطر ابتلا به ذات الریه در افراد مسن تأثیر مثبت دارد. در مجموع، اثر محافظتی قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا ثابت شده، اما نیازمند بررسی بیشتر است.

تیم تحقیقاتی دانشگاه نورث وسترن، سوابق ۴۰،۰۰۰ بزرگسال انگلیسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و ارتباط موجود میان کرونا و مصرف روزانه مواد غذایی خاصی، چون قهوه،  چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز، میوه و سبزیجات را بررسی کردند.

این گروه دریافتند که مصرف حداقل ۰/۶۷ وعده سبزیجات در روز (پخته یا خام، به جز سیب زمینی) با کاهش خطر ابتلا به کرونا همراه است. همچنین مشخص شد که مصرف گوشت فرآوری‌شده به میزان کمتر از ۰/۴۳ وعده در روز ریسک ابتلا به کرونا را بالا می‌برد. با این حال مصرف گوشت قرمز هیچ خطری ندارد و پیشنهاد می‌شود که به جای گوشت‌های فرآوری‌شده از گوشت معمولی استفاده کنید.

به گفته محققان: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که عوامل تغذیه‌ای می‌توانند سیستم ایمنی بدن را از جنبه‌های گوناگونی تحت‌تأثیر قرار دهند و بر میزان ابتلا به کرونا نیز مؤثر باشند. ترغیب به رعایت برخی از رفتار‌های درست تغذیه‌ای (برای مثال افزایش مصرف سبزیجات و کاهش مصرف گوشت فرآوری‌شده) می‌تواند به جلوگیری از شیوع این ویروس کمک کند.

منبع:  خبرآنلاین

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}