صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

بخور نخور‌های غذایی برای قلب را بشناسید

  • کد خبر: ۸۹۶۶۴
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
بخور نخور‌های غذایی برای قلب را بشناسید
تحقیقات نشان می‌دهند که ارتباط مستقیمی‌‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود دارد و با دریافت یک رژیم غذایی سالم می‌توان سلامتی قلب و دستگاه گردش خون را حفظ کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیماری قلبی در سراسر جهان دلیل یک سوم مرگ‌ومیر‌ها است، رژیم غذایی نقش به سزایی در سلامت قلب دارد، اگر تابع رژیم غذایی مناسبی نباشید و مواد غذایی ناسالم مصرف کنید، احتمال ابتلاء به بیماری قلبی در شما افزایش پیدا می‌کند. در این مطلب تعدادی از غذا‌های مفید و مضر برای سلامت قلب را عنوان می‌کنیم.

چه غذایی برای قلب بد است؟

گام مهم برای کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بیماری قلبی محدودکردن میزان چربی اشباع شده در رژیم غذایی است. افزایش سطح کلسترول می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برای داشتن رژیم سالم باید میزان چربی اشباع‌شده حدود ۶% از کل کالری روزانه را تشکیل دهد و چربی‌های ترانس باید به‌طورکلی از برنامه غذایی حذف شوند. سعی کنید هنگام خرید، گوشت بدون چربی تهیه کرده و هنگام پخت‌وپز از روغن کمی استفاده کنید.

یکی از مضرترین غذا‌ها برای سلامت قلب غذا‌های فست فودی است. این غذا‌ها بسیار پرکالری بوده و به دلیل سدیم و چربی بالا به قلب آسیب وارد می‌کنند. برای سلامت قلب بهتر است موارد زیر را در رژیم غذایی خود محدود کرده و تا جای ممکن از جایگزین‌های سالم استفاده کنید.

شیر پرچرب
گوشت‌هایی مانند جگر
گوشت چرب
سوسیس و کالباس
گوشت‌های سوخاری
نمک
سوپ کنسرو شده
انواع سس کچاپ، مایونز و خردل
غذا‌های رستورانی

چه غذایی برای قلب خوب است؟

میوه‌ها و سبزیجات منابع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. این نوع مواد غذایی در کنار فیبر بالا کالری بسیار کمی دارند البته سبزیجات سرخ شده و میوه‌های کنسرو شده داخل شربت بسیار مضر بوده و باید آن‌ها را از رژیم غذایی حذف کرد.

غلات نیز منبع خوبی از فیبر و سایر مواد مغذی هستند. شما می‌توانید برای داشتن رژیم غذایی سالم، غلات کامل را در برنامه غذایی خود افزایش دهید. محصولاتی مانند آرد گندم، نان سبوس‌دار، غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای و جو و پاستا سبوس‌دار مواد غذایی خوبی هستند که به سلامت قلب کمک می‌کنند.

مواد زیر می‌توانند جایگزین خوبی برای مواد مضر باشند و با مصرف آن‌ها امکان ابتلا به بیماری‌های قلبی کمتر می‌شود.

روغن زیتون
روغن کانولا
آجیل
محصولات لبنی کم‌چرب
تخم‌مرغ
ماهی
مرغ بدون پوست
حبوبات
گوشت بدون چربی
چاشنی‌های بدون نمک

منبع:جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->