رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

۸ نشانه‌ای که بروز آن‌ها را باید جدی بگیرید

  • کد خبر: ۹۰۰۴۹
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۰
۸ نشانه‌ای که بروز آن‌ها را باید جدی بگیرید
بعضی از علائم، که به نظر شما اهمیت خاصی ندارند، می‌توانند نشانه‌ی یک بیماری خطرناک باشند. همه‌ی بیماری‌ها علائم واضح و مشخص ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از بیماری‌ها قبل از تشدید شدنشان در بدن علائمی بروز میدهند درحالی که با شناخت آن علائم میتوان قبل از حاد شدن بیماری از آن جلوگیری کرد.

گاهی اوقات مشکلات جدی خودشان را با علائم کوچک‌تر نشان می‌دهند که ما خیلی از آن‌ها را جدی نمی‌گیریم. بهتر است که به صدای بدن تان گوش دهید و عملکرد آن را مد نظر قرار دهید تا از بیماری‌ها و مشکلات جدی جلوگیری کنید. علایمی را به شما معرفی می‌کنیم که نشان دهنده یک بیماری در بدن شماست و بهتر است آن‌ها را پیگیری کنید.

۱. سر درد‌های مداوم و شدید

بسیاری از افراد سر درد و میگرن دارند، اما آن را پیگیری نمی‌کنند. سردرد‌هایی که شدت زیادی دارند و مدوام تکرار می‌شوند، می‌تواند نشان دهنده مشکلات مختلفی در بدن باشد که بهتر است هر چه سریع‌تر بررسی شود.

۲. تشنج

جالب است بدانید که تقریباً ۳ درصد کل مردم دنیا یک بار تجربه تشنج دارند، اما یک سوم این سه درصد به تشنج دوم دچار می‌شوند. تشنج برای اولین بار می‌تواند ترسناک باشد، اما همیشه علامت بیماری صرع نیست. شاید نشان دهنده مشکلات دیگزی در مغز باشد که بهتر است پیگیری شود.

۳. بینایی ضعیف غیرعادی

همه ما بینایی خوبی نداریم، اما بینایی ضعیف بخصوص ضعفی که غیرعادی باشد می‌تواند علامت خطر باشد. پس بهتر است که هرچه سریع‌تر مشکلات بینایی خود را پیگیری کنید.

۴. غش کردن و از حال رفتن

اگر سابقه این را دارید که در شرایط بحرانی از حال می‌روید و غش می‌کنید و جوان هم هستید، بدانید که مشکلی مانند قلب در بدن تان وجود دارد که باید آن را پیگیری کنید.

۵. سرگیجه‌های نگران کننده

بسیاری از افراد ممکن است سرگیجه را تجربه کنند، اما اگر احساس می‌کنید بدون هیچ دلیلی به طور ناگهانی دچار سرگیجه می‌شوید، احتمالاً مشکلی در بدن شما و نوع جریان خون تان وجود دارد که باید هرچه سریع‌تر آن را پیگیری کنید.

۶. تنگی نفس

این که تحت بعضی از شرایط؛ احتمالا شرایط استرس زا نفس تان می‌گیرد، شاید یک علامت طبیعی باشد، اما اگر خیلی زود کم می‌آورید و حتی با انجام ورزش‌های ساده هم تنگی نفس می‌گیرید، باید هر چه سریع‌تر آن را پیگیری کنید.

۷. بی اختیاری ادرار

قطعاً بی اختیاری ادرار اگر به صورت ناگهانی اتفاق افتاده باشد، یعنی مشکلی در مثانه یا روده شما وجود دارد که در سن جوانی اتفاق طبیعی نیست. شاید به دلیل ضعف و بی حسی یکی از اعضای بدن شما باشد و هر چه سریع‌تر باید پیگیری کرد تا به مشکلات جدی و سخت‌تر تبدیل نشود.

منبع: برترین‌ها 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->