تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی همچنان در بلاتکلیفی (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) قیمت روز ارز اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | کاهش جزئی قیمت دینار عراق پرواز‌های باکو - تهران از روز ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ از سر گرفته می‌شود فرماندار مشهد: آب در مشهد جیره‌بندی نخواهد شد | حق تعرض به آب شرب و کشاورزی کلات را نداریم حذف ۲۵۰ میلیون حساب بانکی توسط بانک مرکزی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | عقب‌نشینی میلیونی سکه‌های سنگین شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه منتخبین مردادماه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات زنگ‌خطر فرار سرمایه‌ خارجی از کشور پس از اختلال در کار صرافی‌ها افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس + فیلم قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند + فیلم دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم + فیلم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما
سرخط خبرها

چرا وام ودیعه مسکن به مستأجران پرداخت نمی شود؟

  • کد خبر: ۹۰۰۶۳
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
چرا وام ودیعه مسکن به مستأجران پرداخت نمی شود؟
با توجه به اینکه برخی از بانک‌ها با محدودیت بودجه ابلاغی از طرف ادارات مرکزی‌شان مواجه هستند، اندکی تا ابلاغ فاز بعدی این بودجه، در پرداخت این تسهیلات دست نگه داشته‌اند تا بتوانند با ابلاغ جدید، پرداختی به شهروندان داشته باشند.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ پس از روند به‌شدت صعودی قیمت رهن و اجاره مسکن و استیصال خانواده‌ها برای اجاره یک سرپناه کوچک، دولت از سال ۹۹ با هدف کاهش مشکلات ناشی از افزایش اجاره‌بها، اقدام به پرداخت وام ودیعه مسکن کرد که پرداخت این وام در سال ۱۴۰۰ هم ادامه یافت. مبلغ این تسهیلات برای کلان‌شهر مشهد معادل ۴۰‌میلیون تومان است و بانک‌ها موظف‌اند برای پرداخت این تسهیلات به متقاضیان اقدامات لازم را انجام دهند. اما اخیرا برخی از شهروندان با مشکل دریافت وام ودیعه مسکن مواجه شده‌اند و حتی برخی از این شهروندان برای حل مشکلشان و پیگیری این موضوع به شهرآرانیوز نیز پیامک زده‌اند.

چندین‌نفر از شهروندان مشهدی پیامک‌های مشابهی برای شهرآرانیوز ارسال کرده‌اند که مضمونشان بیشتر معطوف به پر بودن سقف بانک برای پرداخت این تسهیلات است. یکی از شهروندان در پیامک خود نوشته است: بنده چند‌ماه پیش برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت‌نام کردم و حدود دو هفته پیش نیز مدارکم را کامل و به بانک مورد نظر ارائه دادم، اما پس از مراجعه به بانک به من اطلاع دادند که از تهران نامه‌ای ارسال شده مبنی بر اینکه فعلا پرداختی تسهیلات ودیعه مسکن نداشته باشید. در نهایت بانک اکنون به بنده اعلام کرده است که از این بانک برای دریافت تسهیلات خود انصراف بدهم و برای گرفتن این وام به بانک دیگری مراجعه کنم.

در‌همین‌زمینه پس از چند روز پیگیری این موضوع از دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان‌رضوی، این مسئول بانکی در پیامی صوتی به خبرنگار شهرآرا درباره برخی محدودیت‌ها در اعطای تسهیلات ودیعه مسکن گفت: دلیل وجود برخی محدودیت‌ها در اعطای تسهیلات در برخی از بانک‌ها این است که بودجه مربوط به این تسهیلات از سوی ادارات مرکزی باید ابلاغ شود تا براساس این بودجه بانک‌ها پرداختی داشته باشند.

حمید صفایی‌نیکو با بیان اینکه تسهیلات مربوط به ودیعه مسکن برای دوره‌های مختلف تقسیم‌بندی شده بود، ادامه داد: فاز اول پرداخت این تسهیلات در گذشته ابلاغ شده بود و بانک‌های مختلف نیز به فراخور مبلغ اعلام‌شده پرداختی داشتند و حتی برخی از بانک‌ها منتظر ابلاغ بودجه بعدی از تهران هم نشدند. به عنوان نمونه بانک ملی منتظر ابلاغ بودجه بعدی نماند و تا ۲۰۰ درصد از آنچه را که ابلاغ شده بود پرداخت کردیم.

وی با تأکید بر اینکه بودجه هر بانک به‌صورت جداگانه و براساس اعلام ادارات مرکزی همان بانک ا‌ز تهران ابلاغ می‌شود، ادامه داد: اما با توجه به اینکه برخی از بانک‌ها با محدودیت بودجه ابلاغی از طرف ادارات مرکزی‌شان مواجه هستند، اندکی تا ابلاغ فاز بعدی این بودجه، در پرداخت این تسهیلات دست نگه داشته‌اند تا بتوانند با ابلاغ جدید، پرداختی به شهروندان داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->