اقدام متفاوت شبکه سه؛ نمایش توییت زندانی سیاسی و منتقد جمهوری اسلامی در حمایت از نیرو‌های مسلح + فیلم واکنش نوید محمدزاده، بهرام افشاری و بهنام بانی به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران + تصاویر واکنش کارگردان سریال «پایتخت» به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران توصیه وزیر فرهنگ به صداوسیمایی‌ها: فضای متفاوت و متکثری ایجاد کنید نویسنده اسرائیلی اعتراف کرد | ایران دقیق می‌زند، اما اسرائیل کودک می‌کشد بازتاب پاسخ موشکی ایران به حملات رژیم صهیونیستی در رسانه‌های بین‌المللی واکنش رضا کیانیان به حمله رژیم صهیونیستی + عکس با زبانِ هنر دادخواه مظلومین جهانیم | بیانیه انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی واکنش جالب رضا صادقی به جریان‌های گمراه: آنفالو آزاد + عکس واکنش محسن تنابنده به حمله رژیم صهیونیستی: الان وقت عمله ادبیات به جهانیان می‌آموزد که هیچ مشکلی با جنایت و خونریزی حل نمی‌شود ادای دین داوود میرباقری به سرداران شهید: سریال سلمان فارسی تقدیم به این مردان بزرگ خواهد شد هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پس از مدت‌ها سینماها به حالت اکران با ظرفیت کامل برگشتند

  • کد خبر: ۹۰۲۰۶
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۱
پس از مدت‌ها سینماها به حالت اکران با ظرفیت کامل برگشتند
رییس سازمان سینمایی که از چندی پیش به دنبال آن بود تا سالن‌ها با ظرفیت کامل خود پذیرای تماشاگران باشند، اینک از توافق با وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز - سینما‌های کشور نزدیک به دو سال می‌شود که به خاطر همه‌گیری کرونا، یا به‌طور کامل تعطیل بوده یا با نیمی از ظرفیت خود کار می‌کرده است.

رییس سازمان سینمایی، که از چندی پیش به دنبال آن بود تا سالن‌ها با ظرفیت کامل خود پذیرای تماشاگران باشند، اینک از توافق با وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داد. محمد خزاعی در این‌باره گفت: «اواخر هفته گذشته جلسه‌ای با معاون فنی سلامت محیط وزارت بهداشت در محل سازمان سینمایی داشتیم و توضیح دادیم که بسیاری از مردم، مدیران سالن‌های سینما و صنوف تقاضا کردند با توجه به فروکش کردن کرونا در پی واکسیناسیون سراسری شرایطی فراهم شود تا محدودیت سقف ظرفیت ۵۰ درصدی برای بلیت فروشی در سالن‌های سینما برداشته شود.  با توجه به این درخواست و مذاکره، نشست‌هایی را هم، نمایندگان سازمان سینمایی با وزارت بهداشت انجام دادند که سر انجام با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، موافقت شد فعالیت سالن‌های سینما به حالت عادی برگردد.»

رییس سازمان سینمایی افزود: «براساس این تصمیم، تمامی سالن‌های سینما با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند از ظرفیت خود برای بلیت‌فروشی استفاده کنند. بدیهی است که پروتکل‌های بهداشتی همچنان باید از طرف سینماداران و مخاطبان سینما رعایت شود.»

خزاعی گفت: «امیدواریم تصمیم جدید باعث شود تا دو باره سالن‌های سینما به رونق گذشته بازگردد و بخشی از ضرر‌های ناشی از همه‌گیری کرونا در دوسالِ اخیر جبران شود. لازم بود مانند بسیاری از مشاغل و کسب وکار‌ها سینماداران هم بتوانند به فعالیت عادی برگردند و از ظرفیت سالن‌ها استفاده کنند.»

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اظهار قدردانی از تعامل و همکاری وزارت بهداشت و درمان و ستاد مقابله با کرونا در این زمینه گفت: «بدیهی است سینما‌ها تابع پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا خواهند بود و هر وقت تصمیم جدیدی اتخاذ شود بدان پایبند خواهند بود.»

منبع: خبرآنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->