ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

آلمان حمایت از پناهندگان افغان را از ۳.۲ میلیون یورو به ۵۷ میلیون یورو افزایش داد

  • کد خبر: ۹۰۲۵۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
آلمان حمایت از پناهندگان افغان را از ۳.۲ میلیون یورو به ۵۷ میلیون یورو افزایش داد
سفارت آلمان در تهران در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: دولت آلمان حمایت خود از پناهندگان افغانستانی در سال ۲۰۲۱ میلادی را با افزایش حمایت مالی اولیه خود از مبلغ ۳.۲ میلیون یورو به مبلغ ۵۷ میلیون یورو در ماه نوامبر سال جاری به شکل قابل توجهی افزایش داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متن بیانیه مطبوعاتی سفارت آلمان در ارتباط با این موضوع به شرح زیر است: دولت آلمان حمایت خود از پناهندگان افغانستانی در سال ۲۰۲۱ میلادی را با افزایش حمایت مالی اولیه خود از مبلغ ۳.۲ میلیون یورو به مبلغ ۵۷ میلیون یورو در ماه نوامبر سال جاری به شکل قابل توجهی افزایش داد.

این حمایت جهت کمک به فعالیت‌های آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (کمیساریا) در جمهوری اسلامی ایران، پاکستان و افغانستان است. در مجموع حمایت­ مالی آلمان از حمایت اضطراری از افغانستان بالغ بر ۶۰۰ میلیون یورو است.

ایوو فریسن، نماینده کمیسر عالی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد در ایران گفت: « آلمان همواره نقشی اساسی در حمایت از تلاش‌های بشردوستانه در ایران ایفا کرده است اما اکنون این حمایت بیش از هر زمان دیگری است. حمایت مالی سخاوتمندانه آلمان در زمان جاری که نیازهای بشردوستانه افزایش یافته است، پاسخگویی کمیساریا را جهت حمایت از پناهندگان آسیب‌پذیر تقویت می‌کند.»

«میلیون‌ها افغانستانی طی چند دهه گذشته از کشور خود گریخته‌اند و ایران به عنوان کشور همسایه، سخاوتمندانه میزبانی بسیاری از آنها را عهده­ دار بوده است. به دست گرفتن قدرت توسط طالبان، وخامت وضعیت بشردوستانه افغانستان و فرای مرزهای آن را تشدید کرده است. با آغاز فصل زمستان، تعداد بیشتری از افغانستانی‌ها با گرسنگی و شرایط سخت روبرو خواهند شد. آلمان نیز به همین دلیل تصمیم به تامین مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو دیگر جهت کمک بشردوستانه در افغانستان و کشورهای همسایه گرفت. کمیساریا به عنوان شریکی قابل اعتماد و دیرینه، حمایت مالی آلمان را به منظور ارائه حمایت­‌های اساسی به نفع پناهندگان افغانستانی دریافت خواهد کرد.»

آلمان در طی سال‌های گذشته، به طور متوسط سالانه حدود ۶ میلیون یورو به کمیساریا در منطقه کمک کرده است و اکنون حمایت خود را به طور قابل توجهی در راستای پاسخگویی به وضعیت وخیم افغانستان افزایش داده است. این نمونه­‌ای از روحیه تقسیم مسئولیت، همکاری بین­‌المللی و همبستگی در حمایت از پناهندگان افغانستانی است.

این کمک مالی به کمیساریا این امکان را داده تا با همکاری با اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی از طریق ارائه فرصت­ های بهداشتی، آموزشی و معیشیتی به حمایت از پناهندگان افغانستانی و جوامع میزبان در ایران ادامه دهد.

حمایت مالی دریافت شده به افغانستانی‌هایی که به تازگی کشور خود را ترک کرده­‌اند وارد کشور شده‌اند نیز کمک خواهد کرد. تاکنون و تنها در سال ۲۰۲۱ میلادی کمیساریا به طور مستقیم از ورود بیش از ۲۰،۰۰۰ افغانستانی که به دنبال امنیت از مسیرهای غیرمتعارف وارد ایران شده‌اند آگاه است، اگرچه تعداد کل افرادی که وارد کشور شده‌اند احتمالاً بسیار بیشتر می‌باشد. از این رو کمیساریا این کمک‌ها را در راستای تأمین و استقرار اقلام ضروری امداد رسانی، بسته‌های بهداشتی و چادر به مرزهای شرقی ارسال خواهد کرد تا از دریافت کمک‌های فوری مورد نیاز توسط بی­‌جاشدگان تازه وارد اطمینان حاصل کند.

آلمان از سال ۲۰۲۰ میلادی در کنار ۱۲ کشور و نهاد دیگر که متعهد به تقویت حمایت از وضعیت پناهندگان افغانستانی شده‌اند، عضو گروه اصلی ساز و کار حمایتی راه حل‌های راهبردی برای پناهندگان افغانستانی (SSAR) ­است. کمیساریا از آلمان به دلیل ارائه نمونه‌ای مثبت از تعهد به حمایت از وضعیت بشردوستانه جاری قدردانی می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->