ایلان ماسک مدعی شد: کارکردن در کل جهان به پایان می‌رسد اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آپدیت جدید تریلوژی «جی تی ای» بیش از ۱۰۰ باگ را برطرف کرده است

  • کد خبر: ۹۰۲۵۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
آپدیت جدید تریلوژی «جی تی ای» بیش از ۱۰۰ باگ را برطرف کرده است
با اولین آپدیت بازی Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition بیش از ۱۰۰ باگ این مجموعه برطرف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - به‌تازگی اولین آپدیت بازی Grand Theft Auto Trilogy منتشر شده و با آن بیش از ۱۰۰ باگ این کالکشن برطرف شده است.

بازی Grand Theft Auto: Trilogy - The Definitive Edition چندهفته پیش منتشر شد، اما مشکلات زیاد آن انتقادات کاربران را در پی داشت. شرکت راک‌استار گیمز (Rockstar Games)، ناشر سری GTA، هم بابت این اشکالات از کاربران عذرخواهی کرد و قول رفع آن‌ها را داد.

دیروز (۹ آذر ماه /۳۰ نوامبر) به‌روزرسانی جدیدی برای این مجموعه منتشر شد و بسیاری از باگ‌های سه بازی GTA Vice City، GTA San Andreas و GTA III مرتفع شد.  این آپدیت شامل بهبود نمایش باران در بازی GTA III، نمایش بهتر بدن CJ و همچنین رفع مشکل مربوط‌به نوشتار کلمات است.

البته یک ویژگی جدید هم به بازی اضافه شده است؛ حالت سینمایی که البته کاربران می‌توانند آن را از بخش تنظیمات روشن یا خاموش کنند. انتظار می‌رود در آینده به‌روزرسانی‌های بیشتری برای این سه گانه عرضه شود تا به سطحی که کاربران انتظار دارند، برسد. 

منبع: زومجی


ویدئو مقایسه گرافیک سه بازی کلاسیک «جی تی ای» با نسخه ریمسترشده آن‌ها

سه بازی «جی‌ تی‌ ای» در تریلوژی جدید راک استار چه تغییراتی خواهند داشت؟


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->