سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد
سرخط خبرها

از خواص شگفت انگیز ذرت چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۹۰۳۳۲
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰
از خواص شگفت انگیز ذرت چه می‌دانید؟
ذرت یک دانه خوراکی است. این دانه‌های آبدار، شیرین و زرد رنگ، واقعا جذاب هستند. ذرت سفید و زرد به نام ذرت شکر و کره شناخته می‌شوند و خوراکی محبوب کودکان و بزرگسالان محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به طور کلی ذرت دو نوع است؛ یکی ذرت خوشه‌ای که برای آرد خوراکی و علوفه حیوانی مصرف می‌شود و دیگری ذرت بلالی است که به صورت درسته کبابی شده یا دانه‌های آن را پخته و یا به صورت کنسروی در سالادها، خوراک‌ها، پیتزا‌ها و غذا‌های متنوع از آن استفاده می‌کنند. البته ذرت‌های درسته ریزی هم هستند که به صورت کنسروی عرضه می‌شوند و در خوراک‌ها و سالاد‌ها کاربرد دارند. ذرت، مصارف دیگر خوراکی هم دارد که به شکل آرد معمولا در شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ارزش غذایی ذرت بسیار زیاد است، ولی به علت کمبود گلوتن، آرد آن را به تنهایی در مصرف نان نمی‌توان به کار برد مگر آنکه با غلات دیگر مخلوط شود. از دانه ذرت، روغن هم تولید می‌کنند که در بازار به روغن مازولا معروف است و در پخت‌وپز مورد استفاده قرار می‌گیرد. ذرت از هر نوعی که باشد دارای طبیعت سرد و خشک است. ذرت حاوی مقدار زیادی هیدرات کربن و اسید‌های آمینه مورد نیاز بدن هم هست. با توجه به اینکه ذرت فاقد کلسترول است، مصرف آن به بیمارانی که چربی خون بالایی داشته و رژیم بدون کلسترول یا مشکلات قلبی دارند، توصیه می‌شود.

ذرت فاقد سدیم و پروتئین است؛ بنابراین برای بیماران مبتلا به بیماری‌های کلیوی که معمولا از خوردن سدیم و پروتئین منع می‌شوند هم مفید است.

از آنجا که ذرت ماده غذایی پرخاصیتی است، متخصصان کاربرد آن را در غذا‌های افرادی که لاغر هستند یا ضعف جسمانی دارند یا در دوران نقاهت به سر می‌برند، توصیه می‌کنند.

علاوه بر مصرف دانه‌های ذرت به صورت خوراکی، از جوشانده کاکل آن هم برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کنند.  کاکل ذرت در دفع رسوبات ادراری و در تمام بیماری‌های کلیوی مانند ورم کلیه، وجود آلبومین در ادرار، سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا موثر است.

مصرف جوشانده کاکل ذرت، التهابات نقرس و رماتیسم را کم می‌کند.

اگر مشکل کم‌خونی دارید حتما در یک وعده غذایی خود ذرت بگنجانید.

به افرادی که مشکل حبس‌البول یا ورم مثانه مزمن پیدا کرده‌اند هم توصیه می‌شود جوشانده کاکل ذرت بخورند.

نسخه: ۳۰ تا ۴۰ گرم کاکل ذرت را در یک لیتر آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و روزانه پنج وعده هر بار نیم فنجان از آن را میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->