درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

وجود ۴۱۰ دستگاه اتوبوس مناسب برای حمل صندلی چرخدار در مشهد

  • کد خبر: ۹۰۴۷۵
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳
وجود ۴۱۰ دستگاه اتوبوس مناسب برای حمل صندلی چرخدار در مشهد
سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: ۴۱۰ اتوبوس برای حمل ویلچر مناسب شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: ۴۱۰ اتوبوس برای حمل ویلچر مناسب شده اند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، علی شهسوار با گرامیداشت روز جهانی معلولان افزود: در حال حاضر ۴۱۰ دستگاه اتوبوس مناسب حمل صندلی چرخدار در نقاط مختلف شهر در حال ارائه خدمت به معلولان عزیز می‌باشند که عمده آن‌ها در مسیر‌های محوری نظیر خطوط منتهی به حرم مطهر و سایر مسیر‌های شریانی سطح شهر فعالیت می‌کنند.

وی اضافه کرد: در روز جاری طی مراسمی از ۴ دستگاه اتوبوس جدید با استاندارد آلایندگی یورو۵ و مناسب برای استفاده توان یابان به بهره برداری رسید.

سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد تصریح کرد: آموزش‌های لازم به کلیه راهبران ناوگان در خصوص نحوه خدمات رسانی به این عزیزان نیز داده شده است.

شهسوار ادامه داد: تمامی پایانه‌های متمرکز سازمان و بخش عمده ایستگاه‌های اتوبوس سطح شهر برای معلولان مناسب سازی شده است و تعداد ۶۵ ایستگاه پر مسافر در سطح شهر نیز به دستگاه‌های شارژ خودکار من کارت مجهز شده اند و این دستگاه‌ها در کوتاه‌ترین ارتفاع ممکن با قابلیت دسترسی معلولان عزیز نصب شده است.

وی افزود: راه اندازی سیستم اعلام صوتی نام ایستگاه‌ها داخل ناوگان و ارائه خدمات هوشمند برای استفاده توان یابان از خدمات حمل و نقل عمومی در نرم افزار نقشه همراه مشهد و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۸۸۸ از دیگر اقدامات انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->