مرگ فجیع جوان ۲۳ ساله بر اثر متلاشی‌شدن خودرو ۲۰۷ (۱۸ آبان ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان مشکینی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تلاش مجلس برای ارتقای معیشت بازنشستگان و تامین امنیت شغلی کارگران فرمول دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چگونه محاسبه می‌شود؟ آتش‌سوزی یک واحد تجاری در خیابان شریعتی مشهد تصادف دو دستگاه پراید در سبزوار چهار مصدوم بر جای گذاشت (۱۸ آبان ۱۴۰۳) ماندگاری توده هوای سرد در خراسان‌رضوی اسامی جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد + عکس جان باختن راننده جوان در سانحه رانندگی بلوار توس مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) کشف بیش از ۳۷ کیلوگرم مواد افیونی در شهرک سیدی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) انفجار گاز در حسینیه ارشاد همدان (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تصادف در صالح آباد خراسان رضوی پنج مصدوم برجای گذاشت حریق یک کارخانه در شهرک علم و فناوری مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) نزاع دسته جمعی در کاشمر یک کشته و سه مجروح برجا گذاشت (۱۷ آبان ۱۴۰۳) اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد سالمندان را ارج بنهیم که این ره که می رویم به ترکستان است درباره وعده‌های غذایی متعادل و باکیفیت | تغذیه سالم، انسان سالم و زمین سالم داروهایی که جانتان را می گیرد اهدای ۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های دارای معلولیت در مشهد مصرف کدام مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند؟ آزمون وکالت ۱۴۰۳ با استقبال بی‌نظیر ۸۷ هزار داوطلب برگزار شد شال‌پیچ‌های زورگیر در دام پلیس مشهد راز قتل مرد گمشده در رامسر | مقتول را کشتند و در بشکه آتش زدند ۵ روایت از  پرستارانی که  روز‌های سخت را صبورانه تحمل می‌کنند | سفیران مهر و ایثار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) | تداوم هوای سرد تا اوایل هفته آینده رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت با یک موتور سیکلت خبر خوب وزیر علوم برای داوطلبان کنکور سراسری (۱۷ آبان ۱۴۰۳) والدین دختر رزمی‌کار که در یک باشگاه غیرمجاز در مشهد به قتل رسیده بود، از خونخواهی گذشتند + عکس خراسان رضوی در انتظار جمعه بارانی | بارش‌ها تا شنبه ادامه دارد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از تولید داروی ایرانی که عمر بیماران سرطانی را افزایش می‌دهد انزوای اجتماعی برای سالمندان مبتلا به انسداد مزمن ریه عوارض مرگبار دارد
سرخط خبرها

علت عرق کردن زیاد بدن چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۷۰۸
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۵
علت عرق کردن زیاد بدن چیست؟
عرق کردن زیاد به عنوان تعریقی که فعالیت های طبیعی را مختل می کند، تعریف می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عرق کردن زیاد که با نام هایپرهیدروزیس یا سودوریا نیز شناخته می شود، وضعیتی است که با تعریق بیش از حد تشخیص داده می شود. تعریق می تواند فقط یک ناحیه خاص یا کل بدن را تحت تاثیر قرار دهد. اگرچه تهدید کننده حیات نیست، اما می تواند ناراحت کننده باشد و باعث خجالت و آسیب روانی شود.

تعریق بیش از حد نشانه چیست؟

تعریق بیش از حد معمولاً در دست ها، پاها، زیر بغل و کشاله ران به دلیل تراکم نسبتاً بالای غدد عرق، بیشتر فعال است.

عرق کردن زیاد کانونی: زمانی که تعریق بیش از حد موضعی باشد. به عنوان مثال، عرق کردن زیاد کف پلانتار تعریق بیش از حد کف دست و پا است.
 
عرق کردن زیاد عمومی: تعریق بیش از حد کل بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. عرق کردن زیاد ممکن است از بدو تولد وجود داشته باشد یا در مراحل بعدی زندگی ایجاد شود. با این حال، بیشتر موارد تعریق بیش از حد در طول سال های نوجوانی فرد شروع می شود. این عارضه می‌تواند به دلیل یک بیماری زمینه‌ای باشد یا هیچ دلیل واضحی نداشته باشد.
 
عرق کردن زیاد ایدیوپاتیک اولیه: "Idiopathic" به معنای "با علت ناشناخته" است. در اکثر موارد، عرق کردن زیاد موضعی است.
 
عرق کردن زیاد ثانویه: فرد به دلیل یک بیماری زمینه ای مانند چاقی، نقرس، یائسگی، تومور، مسمومیت با جیوه، دیابت شیرین یا پرکاری تیروئید (غده تیروئید پرکار) بیش از حد عرق می کند.

علت عرق زیاد چیست؟
علل عرق کردن زیاد اولیه به خوبی شناخته نشده است. از سوی دیگر، عرق کردن زیاد ثانویه فهرست طولانی از علل شناخته شده دارد.

۱. علت عرق کردن زیاد اولیه

مردم قبلاً فکر می کردند که هایپرهیدروزیس اولیه با وضعیت روانی و عاطفی بیمار مرتبط است و فقط افراد، مضطرب یا عصبی را تحت تأثیر قرار می دهد. با این حال، تحقیقات اخیر نشان داده است که افراد مبتلا به عرق کردن زیاد اولیه نسبت به بقیه افراد در معرض همان محرک‌ها مستعد احساس اضطراب، عصبی بودن یا استرس عاطفی نیستند.

در واقع، برعکس است - احساسات عاطفی و ذهنی بسیاری از بیماران مبتلا به عرق کردن زیاد به دلیل تعریق بیش از حد است. مطالعات همچنین نشان داده‌اند که برخی از ژن‌های منبع قابل اعتماد نقشی در عرق کردن زیاد دارند و احتمال ارثی بودن آن را بیشتر می‌کنند. اکثر بیماران مبتلا به عرق کردن زیاد اولیه خواهر یا برادر یا والدینی دارند که به این بیماری مبتلا هستند.

۲. علل عرق کردن زیاد ثانویه

آسیب نخاعی
سوء مصرف الکل
اضطراب
دیابت
نقرس
بیماری قلبی
پرکاری تیروئید - غده تیروئید پرکار
چاقی
بیماری پارکینسون
بارداری
نارسایی تنفسی
زونا
برخی از سرطان ها مانند بیماری هوچکین
برخی از عفونت ها - HIV، مالاریا، سل (سل)
آنتی کولین استرازها (برای بیماری آلزایمر)، پیلوکارپین (برای گلوکوم)، پروپرانولول (برای فشار خون بالا)
سوء مصرف مواد

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->