سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

۷ جایی که نباید آرایش کنید!

  • کد خبر: ۸۹۸۸۳
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
۷ جایی که نباید آرایش کنید!
آرایش کردن برای برخی از خانم‌ها یک عادت روزانه است، اما این خانم‌ها باید بدانند آرایش روزانه عوارض زیادی دارد و بعضی جا‌ها نباید آرایش کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، تمایل به زیبایی، افزایش اعتماد به نفس و ... سبب شده که آرایش کردن جزء جدایی ناپذیر زندگی برخی خانم‌ها شده و کمتر خانمی پیش می‌آید که از خانه بیرون بیاید و آرایشی نداشته باشد. باید بدانید همیشه آرایش داشتن خوب نیست و تبدیل شدن آرایش به عادات روزانه خطرات و عوارض زیادی برای بدن خواهد داشت. در این بخش از بهداشت و سلامت پوست و مو به شما می‌گوییم که چه زمان‌هایی نباید آرایش نمایید.

۱. زیر ماسک

زیر ماسک از آرایش سنگین و زدن کرم پودر بپرهیزید، زیرا رطوبت و هوای محدودی که وجود دارد، موجب عرق کردن، جوش و بسته شدن منافذ پوست می‌شود. همچنین هر ماده آرایشی که با ماسک تماس داشته باشد، ظرفیت ماسک برای ایستادگی در برابر ریز قطرات را ضعیف می‌کند.

آرایش باعث کثیف شدن ماسک‌ها می‌شود و قابلیت تصفیه هوای ماسک‌ها را تخریب می‌کند. در صورت ماسک زدن استفاده از محصولات مراقبت از پوست و محصولات آرایشی برای ناحیه بالاتر از بینی و چشم و ابرو ایرادی ندارد.

۲. بعد از شنا

متخصصان پوست و زیبایی توصیه می‌کنند، زمان شنا بهتر است آرایش نکنید و یا اگر آرایش کرده اید و به استخر رفته اید، حتما پس از شنا کردن پوست خود را پاکسازی کنید، زیرا آلودگی‌هایی که از آب استخر به پوست صورتتان جذب می‌شود و با آرایشتان مخلوط می‌شود، در صورت عدم شستشو می‌تواند سبب التهاب، جوش زدن و مشکلات جدی‌تر پوستی می‌شود. باید بدانید داشتن آرایش پس از شنا خیلی مضر‌تر از قبل از شنا است

۳. زمان ورزش

داشتن آرایش زیاد و استفاده از کرم‌های آرایشی زمان ورزش کردن اشتباه است، زیرا وقتی عرق و کرم و آرایش مخلوط می‌شوند، منافذ پوست مسدود می‌شود و پوست دچار آسیب‌های فراوانی می‌گردد.

۴. زمان خواب

توصیه ما به همه خانم‌ها این است که زمان خواب حتما آرایش خود را پاک کرده و پوستشان را تمیز کنند، زیرا در طول روز آرایش و پوستتان، آلودگی زیادی را از هوا جذب کرده و ماندن تمام این آلودگی‌ها در طول شب روی پوستتان می‌تواند باعث رشد باکتری ها، ایجاد عفونت، جوش، حساسیت، اگزما و دیگر مشکلات پوستی در آن قسمت شود.

اما متاسفانه برخی خانم‌ها به دلیل ندانستن عوارض پوستی با آرایش خوابیدن و یا تنبلی مواد آرایشی را از روی پوست خود پاک نمی‌کنند. اگر زمان خوابیدن مواد آرایشی روی پوست تان را پوشانده باشند اجازه تبادل حرارتی و عرق کردن در موقع خواب به پوست شما داده نمی‌شود و در نتیجه پوست شما دچار اختلال شده و منفذ‌های پوست تان بسته می‌شوند و پوست جوش می‌زند. پوست شما هنگام خواب به اکسیژن نیاز داشته تا خود را ترمیم کند.

۵. زمان جوش زدن

یکی از بزرگترین اشتباه خانم‌ها پوشاندن جوش صورت با آرایش و کرم زدن است. زدن کرم پودر و آرایش کردن زمانی که جوش دارید، سبب می‌شود که پیشرفت التیام به تاخیر افتاده و پوست شما با مشکلات و آسیب‌های فراوانی روبرو شود پس آرایش برای پوشاندن آکنه و آسیب‌های پوستی مناسب نیست.

اگر این اشتباه را انجام دادید و در زمان جوش زدن آرایش نمودید، حتما برس آرایشی خود را بشویید، زیرا اگر شما به شستن برس خود عادت نداشته باشید، آکنه با ایجاد باکتری می‌تواند در مو‌های برس آرایش شما جمع شود.

۶. آرایش بیش از ۵ ساعت

بیشتر از ۵ ساعت پوست خود را با آرایش نپوشانید، زیرا پوست نیاز به تنفس دارد و مسدود شدن طولانی مدت آن سبب آسیب به پوست می‌شود. پیشنهاد می‌شود حداقل یک روز در هفته را آرایش نکنید و از اعمال هر چیز سنگینی بر روی پوست صورت خود مانند یک کرم کامل فونداسیون و یا پودر اجتناب کنید و تنها به زدن مرطوب کننده و ضد آفتاب اکتفا کنید.

۷. در طول درمان پوستی

آرایش مانع از ریختن فولیکول‌های مو به راحتی می‌شود پس اگر نمی‌خواهید دفع مو‌های زائد خود به روش لیزری و یا روش میکرو نیدلینگ را دچار مشکل کنید، بدون آرایش به سراغ چنین درمان‌هایی بروید. همچنین بعد از انجام این روش‌ها تا دو یا سه روز آرایش نکنید، زیرا پوست شما پس از درمان حساس است و منافذ آن می‌توانند به سادگی مسدود شوند.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->