عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از مشهد طوفان حمایتی بین المللی برای غزه راه بیفتد | در عصر حقوق بشر صهیونیست‌ها جنایت قرون وسطایی انجام می‌دهند ناصحی: شهرداری مشهد طرحی عملیاتی برای حمایت از مردم غزه ارائه کند | در میزبانی شایسته از زائران دهه آخر ماه صفر دقت شود اکران گسترده شهری در مشهد برای حمایت از مردم مظلوم غزه کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۸ مرداد ۱۴۰۴) مردم، آماده مشارکت در بهسازی بافت فرسوده آبکوه حمایت مدیریت شهری از ایده‌های مردمی و نخبگان با رونمایی از پلتفرم «دیوار ایده» قلندرشریف: مجموعه ورزشی شهید بوکانی مشهد به زودی بهره‌برداری می‌شود درباره کوچه «دانشگاه ۵» مشهد | رونق مجالس امام‌حسین (ع) در کوچه «باغ روضه‌ها» مقاوم‌سازی سازه‌‎های شهر مشهد با اجرای کامل قوانین برگزاری جلسه کمیته شهرداری‌ها و دهیاری‌های خدمات سفر خراسان رضوی با محوریت هماهنگی خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر هوای مشهد در مرز ناسالم | وضعیت امروز قابل‌قبول، اما شکننده (۷ مرداد ۱۴۰۴) قاب‌هایی برای قهرمانان بی‌مرز | نمایش تصاویر شهدای غیرایرانی عملیات مرصاد در مشهد سرعت مطلوب پروژه غیرهم‌سطح شهید فهمیده مشهد | انسداد خروجی میدان شهید فهمیده به بزرگراه شهید چراغچی از هشتم مردادماه تا اطلاع ثانوی افت ۳۰ درصدی ماندگاری زائران در مشهد | مسئله خاموشی برق، چالش‌هایی جدی برای هتل داران خراسان رضوی رقم زده است خدمت به زائران اربعین افتخار ماست درباره میرمرتضی روئین‌تن پدر مطبوعات و چاپخانه‌های خراسان کاروان خودرویی خدمت‌رسانی شهرداری مشهد عازم عتبات عالیات شد+فیلم خدمت رسانی مدیریت شهری مشهد به زائران حسینی با شعار «مشهد برای حسین (ع)» شهردار مشهد مقدس: خدمت به زائران حسینی، افتخار مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد است
سرخط خبرها

بستری‌های کرونایی خراسان رضوی کمتر از ۴۵۰ نفر

  • کد خبر: ۹۰۷۵۵
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
بستری‌های کرونایی خراسان رضوی کمتر از ۴۵۰ نفر
روند نزولی کرونا در خراسان‌رضوی و مشهد همچنان ادامه دارد و براساس گزارش دانشگاه علوم‌پزشکی، میزان بستری‌ها در مقایسه با هفته اول آبان حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ روند نزولی کرونا در خراسان‌رضوی و مشهد همچنان ادامه دارد و براساس گزارش دانشگاه علوم‌پزشکی، میزان بستری‌ها در مقایسه با هفته اول آبان حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است و اکنون ۴۴۹ نفر در بیمارستان‌های استان به‌علت ابتلا به کرونا بستری هستند.

این عدد کمترین تعداد بستری‌شدگان کرونایی در ۱۰ روز گذشته است.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با بیان اینکه تا امروز بیش از ۴۰۰ هزار بیمار کرونایی در دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد شناسایی شده است، گفت: تاکنون ۸۹ درصد از جمعیت هدف بالای ۱۸ سال در خراسان‌رضوی یک دز واکسن کرونا دریافت کرده‌اند و واکسیناسیون ۷۰ درصد از جمعیت همین گروه با تزریق ۲ دز واکسن کامل شده است.

محمد پهلوان‌کاشی در گفتگو با ایسنا و با تأکید بر اینکه روند بیماری کرونا در هفته اول آذر کاهشی شد، ادامه داد: میزان بستری‌ها از هفته اول آبان تا هفته اول آذر روندی نزولی داشت.

در بخش مراقبت‌های ویژه هم این روند دیده می‌شد و شدت بیماری در افرادی که به کرونا مبتلا می‌شدند، کمتر شده بود. مبنای پیش‌بینی‌های ما درباره افزایش یا کاهش بستری‌ها، میزان مراجعه سرپایی به مراکز درمانی است و واکسیناسیون باعث شد تا میزان مراجعه‌های سرپایی به افزایش چشمگیر بستری‌ها منجر نشود.

آغاز قرنطینه هوشمند از فردا

سرانجام اولین گام از قرنطینه هوشمند کرونایی از نیمه آذرماه اجرایی می‌شود. رضا نفیسی، رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل‌ونقل پدافند غیرعامل و مدیر بحران وزارت راه‌وشهرسازی، با اعلام این خبر گفت: این طرح از نیمه آذر اجرایی خواهد شد و محدودیت و جریمه برای افرادی که واکسینه نشده‌اند، در شهر‌های قرمز و نارنجی اعمال می‌شود.

همچنین افراد مبتلا حتی اجازه سفر‌های درون‌شهری با خودرو شخصی‌شان را هم ندارند و باید در قرنطینه بمانند و در سفر‌های درون‌شهری و برون‌شهری جریمه خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->