آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«کنترل هوشمند کرونا» بدون شیوه‌نامه!

  • کد خبر: ۹۰۸۹۲
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
«کنترل هوشمند کرونا» بدون شیوه‌نامه!
درحالی‌که طبق اعلام معاون بهداشت وزارت بهداشت قرار است از امروز روش جدید کنترل هوشمند کرونا در کشور اجرایی شود، مسئولان هنوز هیچ دستورالعمل و راهکار اجرایی را برای اجرای کنترل‌های هوشمند ارائه نداده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آن‌گونه که کمال حیدری اعلام کرده، در ستاد ملی کرونا مقرر شده است از امروز محدودیت‌ها با کارت واکسن صورت بگیرد؛ یعنی آن دسته از افرادی که کارت واکسن دریافت کرده‌اند، می‌توانند در محیط‌های سربسته با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و بر اساس اهمیت موضوعی و تعداد مراجعات حضور یابند؛

ضمن اینکه حضور افراد در مکان‌هایی مثل مدارس، سینماها، باشگاه‌ها و حمل‌ونقل بین‌جاده‌ای مثل هواپیما، اتوبوس و قطار باید در سامانه «امید» و با ارائه کارت واکسن انجام شود.

بر این اساس افرادی که این کارت را دریافت نکرده‌اند، برای حضور در مکان‌های عمومی باید آزمایش پی‌سی‌آر بدهند تا مشخص شود که دچار بیماری نیستند.

معاون وزارت بهداشت درحالی از برخورد پلیس با جعل‌کنندگان کارت واکسن کرونا سخن به‌میان آورده است که در صحبت‌هایش به فرایند جلوگیری از حضور متخلفان در مجامع عمومی هیچ اشاره‌ای نشده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: بی‌شک پلیس با اشخاصی که کارت واکسن کرونا را جعل می‌کنند، برخورد خواهد کرد؛ تنها مدرک معتبر واکسیناسیون ایران، کارت دیجیتال وزارت بهداشت است.

آن‌گونه که مسئولان اعلام کرده‌اند، ارائه کارت دیجیتال واکسن و «کیوآرکد» روی آن برای حضور در مجامع عمومی ضروری است، اما ابهام‌ها در این‌باره هنوز برطرف نشده است؛ اینکه معیار کنترل این کارت به چه صورت است و استعلام صحت و غیرتقلبی بودن کد درج‌شده به چه صورت خواهد بود.

درباره سفر بین استان‌هایی که وضعیت قرمز و نارنجی دارند، وضعیت چگونه خواهد بود؟ آیا قرار است در محل عوارضی هر شهر، کنترل کارت‌های هوشمند واکسن صورت گیرد؟ اگر پاسخ مثبت است، آیا کنترل یک‌به‌یک کارت‌ها باعث حضور انبوه خودرو در ورودی شهر‌ها نخواهد شد؟ و اینکه شیوه اعمال جریمه‌ها در مسیر‌های بین‌استانی چگونه خواهد بود؟ اگر قرار بر ارائه آزمایش پی‌سی‌آر منفی برای سفر باشد، آیا نمی‌توان در این‌باره نیز آزمایش‌های پی‌سی‌آر منفی فراهم کرد؟ هنوز بسیاری از مردم نمی‌دانند این کنترل قرار است دقیقا به چه صورت و تشخیص کارت‌های واکسن تقلبی به چه شیوه‌ای باشد؟

واکسیناسیون خراسان رضوی جلوتر از میانگین کشور

به گزارش روابط عمومی استانداری، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان‌رضوی نیز در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان گفت: در حوزه تزریق دز دوم واکسن کرونا به میانگین کشوری رسیده‌ایم و در دز اول هم از میانگین کشوری عبور کرده‌ایم؛ در‌این‌راستا برای تزریق دز سوم باید پیش‌بینی‌های لازم را داشته باشیم و این مسئله دنبال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->