اذعان روزنامه صهیونیستی به شکست نتانیاهو | حماس حکومت را در غزه در دست خواهد داشت نامه اعتراض‌آمیز سفیر ایران در سازمان ملل به شورای امنیت در پی ادعاهای واهی اتحادیه عرب مقام سابق صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شد ایتالیا پیروزی پزشکیان را تبریک گفت | تاکید بر تقویت روابط دیپلماتیک درگیری پلیس و تظاهرات کنندگان در تل آویو + فیلم وزیر خارجه انگلیس: برای برقراری آتش‌بس در غزه از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک استفاده می‌کنم جلیلی با رئیس جمهوری منتخب دیدار کرد صهیونیست‌ها برای توافق با حماس کوتاه آمدند | هیات اسرائیلی و رئیس سیا به دوحه می‌روند توصیه‌های عجیب ترامپ به بایدن در برخورد با منتقدان! تظاهرات هزاران شهرک‌نشین صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی ۱۶ شهید و ۷۵ زخمی در جنایت جدید صهیونیست‌ها در «النصیرات»+ فیلم هاآرتص: تل‌آویو مشروعیت بین المللی خود را از دست داده است مذاکرات یمنی‌ها با وجود کارشکنی‌های آمریکا ادامه دارد تیراندازی در کنتاکی آمریکا | ۸ نفر کشته و زخمی شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۳) پیام تبریک نصرالله به پزشکیان: حزب‌الله و مقاومت ایران را پشتیبان قوی، ثابت وهمیشگی خود می‌دانند رسانه‌های عبری: فردا اعتراضات علیه نتانیاهو به اوج می‌رسد اذعان روزنامه صهیونیستی معاریو به کنترل حماس بر غزه ناوشکن انگلیسی از دریای سرخ می‌رود واکنش مغرضانه آمریکا به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۶ تیر ۱۴۰۳) سعید جلیلی عصر امروز با رهبر انقلاب دیدار کرد (۱۶ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ارزیابی سویه‌های عملیات روانی اخیر تل آویو علیه ایرانیان

  • کد خبر: ۹۰۹۰۴
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
ارزیابی سویه‌های عملیات روانی اخیر تل آویو علیه ایرانیان
از چند هفته گذشته، با مشخص شدن تاریخ رسمی دور جدید مذاکرات بین ایران و ۴+۱، رسانه‌های صهیونیستی و مقامات سیاسی، نظامی و امنیتی این رژیم، کارزار گسترده‌ای را باهدف ایجاد یک فضای روانی به منظور کسب منافع سیاسی خود در عرصه بین المللی راه انداخته اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این کارزار، علاوه بر ارائه اطلاعات غلط و گمراه کننده درباره ایران و برنامه هسته‌ای آن، مقامات نظامی و امنیتی این کشور، تهدیدات گسترده و بی سابقه‌ای را مبنی بر قریب الوقوع بودن حمله نظامی رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح کردند.

در آخرین نمونه، خبرگزاری صهیونیستی «والا» در گزارشی ادعا کرد که فرمانده ستاد مشترک این رژیم، طرح‌های عملیاتی حمله به ایران را تأیید کرده است و بر همین اساس، نیرو‌های نظامی، تمرینات خود را آغاز خواهند کرد.

همچنین نفتالی بنت، بنی گانتز و یائیر لاپید، نخست وزیر و وزرای جنگ و خارجه این رژیم، در مصاحبه‌ها و پیام‌های گوناگون، از احتمال حمله نظامی این رژیم به ایران در صورت شکست مذاکرات سخن گفتند.

بنت در چند روز گذشته با یک سیاست ورزی مضحک ابتدا از غربی‌ها خواست که به هیچ وجه با ایران توافق نکنند و بعد از آن از آمریکا و سه کشور اروپایی درخواست کرد تا جلو آنچه «باج گیری هسته‌ای تهران» خواند، بایستند. این اظهارات البته بیش از آنکه نشان دهنده تهدید از جانب صهیونیست‌ها باشد، نمایانگر عجز و ناتوانی آنان در این مرحله از بازی است.

تحلیل کارشناسان

همچنین به گزارش شبکه تلویزیونی «المیادین»، صهیونیست‌ها که نگران نتیجه مذاکرات هسته‌ای ایران در وین هستند، به تبلیغات منفی روشمند در صحنه‌های سیاسی، دیپلماتیک و رسانه‌ای متوسل شده اند. حزی سیمانتوف، تحلیلگر امور عربی کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل، نیز گفته است که ایرانی‌ها از موضع قدرت در مذاکرات وین شرکت می‌کنند.

ایران خواسته‌هایی را با سقف بسیار بالا مطرح می‌کند و اسرائیل به شدت نگران آن است؛ چون درک می‌کند که اگر توافقی به دست آید، برای اسرائیل بسیار بد و برای ایران بسیار خوب خواهد بود. ایرانی‌ها می‌دانند گزینه نظامی واقعی نیست؛ زیرا آمریکایی‌ها خواهان دیپلماسی هستند و این موضوع، خواب را از چشمان اسرائیل می‌گیرد. در مرحله آینده، تهدید ایران، بزرگ‌ترین چالش برای اسرائیل است.

موسی عاصی، تحلیلگر المیادین در امور اروپا، درباره تحرکات صهیونیست‌ها گفت: سفر‌های صهیونیست‌ها به شماری از پایتخت‌های اروپایی، یادآور سفر‌های صهیونیست‌ها به ویژه بنیامین نتانیاهو پیش از دستیابی به توافق نامه هسته‌ای در سال ۲۰۱۵ است.

قاسم عزالدین، تحلیلگر امور سیاسی المیادین، هم درباره موضع اروپا در برابر نگرانی صهیونیست‌ها گفت: نگرانی آمریکا و اروپا فراتر از نگرانی‌های صهیونیست‌ها است، اما زیر فشار ایران و قدرت این کشور، غربی‌ها راه گریزی ندارند، جز اینکه در برابر این فشار‌ها تسلیم شوند. راهبرد همیشگی غربی‌ها آن است که اگر توانایی اتخاذ تصمیم را ندارند، برای وقت کشی و فرار از اتخاذ تصمیم تلاش می‌کنند به این امید که تغییراتی رخ دهد. صهیونیست‌ها فقط جنجال آفرینی و غوغاسالاری می‌کنند، در حالی که این تحرکات، هیچ نشانه امیدی برای این رژیم ایجاد نکرده است.

سفر رئیس موساد به واشینگتن

از سویی، به گزارش خبرگزاری آلمان، رئیس موساد، سرزمین‌های اشغالی را به مقصد واشینگتن ترک کرد. دیوید بارنیا، بناست طی این سفر بر پرونده هسته‌ای ایران متمرکز باشد و با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، و لوید آستین، رئیس پنتاگون، دیدار کند. همچنین برنامه‌هایی برای دیدار بارنیا با شماری دیگر از مقام‌های عالی رتبه آمریکایی درنظر گرفته شده است؛ این در حالی است که بنی گانتز،  وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، نیز بناست به زودی به واشینگتن سفر کند.

تلاش نافرجام

این رژیم با همه توان سعی می‌کند که اهرم تحریم علیه ایران کنار گذاشته نشود. علاوه بر این، مقامات رژیم صهیونیستی به شدت نگران هستند که در مذاکرات وین ایران بتواند در رفع بسیاری از ابهامات مربوط به برنامه هسته‌ای خود موفق شود.

در این راستا رژیم اشغالگر قدس برای تحت تأثیر قرار دادن مذاکرات وین، با سیاه نمایی در سطح بین المللی در تلاش است با مانور روی موضوعات حساسیت برانگیز نزد افکار عمومی جهان، مواردی جعلی همچون حمایت ایران از تروریسم، وضعیت زندانیان آمریکایی در ایران و تهدید آمیز جلوه دادن ایران برای منطقهایجاد کند و از آن‌ها علاوه بر ایجاد مانع در مسیر مذاکرات وین و فریب افکار عمومی جهان، برای پیشبرد فعالیت‌های تسلیحاتی مخفیانه و انحصارگرایانه هسته‌ای خود بهره برداری کند و البته هربار با ورود قاطع ایران، ناکام می‌ماند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->