توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟
سرخط خبرها

افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف کربوهیدرات بعد از ناهار

  • کد خبر: ۹۱۰۰۳
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف کربوهیدرات بعد از ناهار
مصرف نکردن بعضی مواد غذایی بعد از ناهار از نکات مهم سلامتی است که بسیاری به آن بی توجه هستند نکاتی که از دلایل بروز برخی بیماری‌ها محسوب می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاید برایتان غیر قابل باور باشد، اما شما در طول روز انتخاب‌های مختلف غذایی دارید که اگر این انتخاب‌ها را اشتباه انجام دهید، ممکن است احتمال ابتلا به مشکلات بزرگی مثل آلزایمر برای شما افزایش پیدا کند.

خطر مصرف کربوهیدارت بالا بعد از ناهار

عادت اشتباهی که اغلب پس از وعده ناهار داریم، مصرف کربوهیدارت بالا پس از این وعده غذایی است که عوارضی بدنبال دارد شامل:

افزایش خطر ابتلا به آلزایمر
مصرف میان وعده با کربوهیدرات بالا بعد از ناهار باعث افزایش خطر آلزایمر می‌شود. طبق مطالعات انجام شده در کشور‌های بزرگ دنیا، غذا‌هایی که کربوهیدرات خیلی زیادی دارند، خطر ابتلا به آلزایمر را در بلند مدت افزایش می‌دهند.

این تحقیقات مورد آنالیز و تجزیه قرار گرفته اند و بیش از ۹ هزار شرکت کننده از سن ۶۵ سال به بالا در این آزمایشات شرکت کردند و به این نتیجه رسیده اند که این مواد غذایی‌ می‌تواند تا حد زیادی عامل ابتلا به آلزایمر باشد و ارتباط بین شاخص گلایسمیک و آلزایمر را به اثبات رساندند که معمولاً مصرف میان وعده‌ها بعد از ناهار بیشترین خطر را دارد.

ایجاد التهاب در دراز مدت
مصرف میان وعده حاوی کربوهیدرات بالا باعث افزایش گلوکز و عامل ایجاد التهاب در بلند مدت خواهد بود. طبق اطلاعات جمع آوری شده، محققان بر این باور هستند میان وعده‌هایی که بین وعده‌های اصلی استفاده می‌شوند، سطح بالایی از فشار اکسیداتیو را در بدن به وجود می‌آورند و هضم آن‌ها دشوار می‌شود و در نتیجه استفاده از این مواد که قند، شکر و کربوهیدرات بالایی دارند، مانند نوشابه، عامل یجاد مقاومت به انسولین در طولانی مدت است که سطح گلوکز را خیلی بالا می‌برد و باعث التهابات مزمن شده و خطر آلزایمر را افزایش می‌دهد.

کربوهیدرات در بین وعده‌ها معمولاً به سختی هضم و گوارش پیدا می‌کند. همچنین ترتیب مواد غذایی که استفاده می‌کنید، باعث تغییرات در شاخص گلایسمیک می‌شود و مقاومت به انسولین را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی
مطالعات دیگر ارتباط بین میان وعده‌ها با کربوهیدرات بالا و افزایش خطر مرگ و بیماری قلبی را مشخص کرده اند. این آزمایش‌ها حداقل در طول ۳۰ سال بررسی شده است و مرد‌ها و زن‌ها را در سنین مختلف مورد بررسی و آزمایش قرار دادند و متوجه شدند افرادی که گروه‌های متنوع غذایی را استفاده می‌کنند و در طول روز میان وعده‌های متفاوت می‌خورند، وضعیت بهتری دارند.
معمولاً این افراد در طول روز از غلات، میان وعده‌های حاوی نشاسته، میوه و لبنیات استفاده می‌کردند، اما کسانی که فقط از میان وعده‌های حاوی نشاسته مصرف می‌کردند، ۵۰ تا ۵۲ درصد خطر بیشتری برای مرگ و میر داشتند و احتمال بیماری قلبی عروقی در آن‌ها بیشتر بود.

راه حل چیست؟

راهکار سالم این است؛ وعده‌هایی بخورید که باعث تعادل کربوهیدرات با فیبر، چربی و پروتئین می‌شود. متخصصان بر این عقیده هستند که بسیار مهم است شما در انتخاب وعده‌های غذایی دقت کنید و غذا‌هایی را انتخاب کنید که میزان پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و چربی در آن‌ها تعادل داشته باشد و در نتیجه باید تنوع مواد غذایی را رعایت کنید. خوردن غذا‌هایی حاوی کربوهیدرات پیچیده و تعادل آن‌ها از لحاظ پروتئین، چربی و فیبر باعث می‌شود که قند خون تنظیم شود.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->