بیش از ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲ کشف شد | ۷۵ درصد کشفیات مواد مخدر در شرق کشور محدودیت‌های ترافیکی کنکور سراسری ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری توسط پلیس فتا افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد «قلیان اکسیژن» طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است | افزایش ۵۰ درصدی مصرف قلیان در ۷ سال بی‌خوابی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو صادر شد برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم! تشخیص بموقع اوتیسم، در پیشرفت مهارت‌های ارتباطی و کلامی کودکان تاثیر بسزایی دارد معاینات پزشکی کارکنان آشپزخانه مرکزی خراسان رضوی در ایام حج عمره آغاز شد عطاری فقط می‌تواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند | برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند اهدای عضو در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه‌کارهایی برای کند کردن بیماری آلزایمر کنکور سراسری مرحله اول سال ۱۴۰۳ با شرکت ۹۱ هزار داوطلب در خراسان رضوی برگزار خواهد شد اعمال قانون ۱۶۴۱ خودروی حادثه ساز در مشهد | توقیف ۵۷ دستگاه خودروی متخلف (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا بالاخره نام مادران در کارت ملی نوشته می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۴ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم کاهش دما تا پایان هفته مصرف بیش از حد نمک ارتباط نزدیکی با ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش دارد
سرخط خبرها

افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف کربوهیدرات بعد از ناهار

  • کد خبر: ۹۱۰۰۳
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف کربوهیدرات بعد از ناهار
مصرف نکردن بعضی مواد غذایی بعد از ناهار از نکات مهم سلامتی است که بسیاری به آن بی توجه هستند نکاتی که از دلایل بروز برخی بیماری‌ها محسوب می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاید برایتان غیر قابل باور باشد، اما شما در طول روز انتخاب‌های مختلف غذایی دارید که اگر این انتخاب‌ها را اشتباه انجام دهید، ممکن است احتمال ابتلا به مشکلات بزرگی مثل آلزایمر برای شما افزایش پیدا کند.

خطر مصرف کربوهیدارت بالا بعد از ناهار

عادت اشتباهی که اغلب پس از وعده ناهار داریم، مصرف کربوهیدارت بالا پس از این وعده غذایی است که عوارضی بدنبال دارد شامل:

افزایش خطر ابتلا به آلزایمر
مصرف میان وعده با کربوهیدرات بالا بعد از ناهار باعث افزایش خطر آلزایمر می‌شود. طبق مطالعات انجام شده در کشور‌های بزرگ دنیا، غذا‌هایی که کربوهیدرات خیلی زیادی دارند، خطر ابتلا به آلزایمر را در بلند مدت افزایش می‌دهند.

این تحقیقات مورد آنالیز و تجزیه قرار گرفته اند و بیش از ۹ هزار شرکت کننده از سن ۶۵ سال به بالا در این آزمایشات شرکت کردند و به این نتیجه رسیده اند که این مواد غذایی‌ می‌تواند تا حد زیادی عامل ابتلا به آلزایمر باشد و ارتباط بین شاخص گلایسمیک و آلزایمر را به اثبات رساندند که معمولاً مصرف میان وعده‌ها بعد از ناهار بیشترین خطر را دارد.

ایجاد التهاب در دراز مدت
مصرف میان وعده حاوی کربوهیدرات بالا باعث افزایش گلوکز و عامل ایجاد التهاب در بلند مدت خواهد بود. طبق اطلاعات جمع آوری شده، محققان بر این باور هستند میان وعده‌هایی که بین وعده‌های اصلی استفاده می‌شوند، سطح بالایی از فشار اکسیداتیو را در بدن به وجود می‌آورند و هضم آن‌ها دشوار می‌شود و در نتیجه استفاده از این مواد که قند، شکر و کربوهیدرات بالایی دارند، مانند نوشابه، عامل یجاد مقاومت به انسولین در طولانی مدت است که سطح گلوکز را خیلی بالا می‌برد و باعث التهابات مزمن شده و خطر آلزایمر را افزایش می‌دهد.

کربوهیدرات در بین وعده‌ها معمولاً به سختی هضم و گوارش پیدا می‌کند. همچنین ترتیب مواد غذایی که استفاده می‌کنید، باعث تغییرات در شاخص گلایسمیک می‌شود و مقاومت به انسولین را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی
مطالعات دیگر ارتباط بین میان وعده‌ها با کربوهیدرات بالا و افزایش خطر مرگ و بیماری قلبی را مشخص کرده اند. این آزمایش‌ها حداقل در طول ۳۰ سال بررسی شده است و مرد‌ها و زن‌ها را در سنین مختلف مورد بررسی و آزمایش قرار دادند و متوجه شدند افرادی که گروه‌های متنوع غذایی را استفاده می‌کنند و در طول روز میان وعده‌های متفاوت می‌خورند، وضعیت بهتری دارند.
معمولاً این افراد در طول روز از غلات، میان وعده‌های حاوی نشاسته، میوه و لبنیات استفاده می‌کردند، اما کسانی که فقط از میان وعده‌های حاوی نشاسته مصرف می‌کردند، ۵۰ تا ۵۲ درصد خطر بیشتری برای مرگ و میر داشتند و احتمال بیماری قلبی عروقی در آن‌ها بیشتر بود.

راه حل چیست؟

راهکار سالم این است؛ وعده‌هایی بخورید که باعث تعادل کربوهیدرات با فیبر، چربی و پروتئین می‌شود. متخصصان بر این عقیده هستند که بسیار مهم است شما در انتخاب وعده‌های غذایی دقت کنید و غذا‌هایی را انتخاب کنید که میزان پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و چربی در آن‌ها تعادل داشته باشد و در نتیجه باید تنوع مواد غذایی را رعایت کنید. خوردن غذا‌هایی حاوی کربوهیدرات پیچیده و تعادل آن‌ها از لحاظ پروتئین، چربی و فیبر باعث می‌شود که قند خون تنظیم شود.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->