انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف کربوهیدرات بعد از ناهار

  • کد خبر: ۹۱۰۰۳
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف کربوهیدرات بعد از ناهار
مصرف نکردن بعضی مواد غذایی بعد از ناهار از نکات مهم سلامتی است که بسیاری به آن بی توجه هستند نکاتی که از دلایل بروز برخی بیماری‌ها محسوب می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاید برایتان غیر قابل باور باشد، اما شما در طول روز انتخاب‌های مختلف غذایی دارید که اگر این انتخاب‌ها را اشتباه انجام دهید، ممکن است احتمال ابتلا به مشکلات بزرگی مثل آلزایمر برای شما افزایش پیدا کند.

خطر مصرف کربوهیدارت بالا بعد از ناهار

عادت اشتباهی که اغلب پس از وعده ناهار داریم، مصرف کربوهیدارت بالا پس از این وعده غذایی است که عوارضی بدنبال دارد شامل:

افزایش خطر ابتلا به آلزایمر
مصرف میان وعده با کربوهیدرات بالا بعد از ناهار باعث افزایش خطر آلزایمر می‌شود. طبق مطالعات انجام شده در کشور‌های بزرگ دنیا، غذا‌هایی که کربوهیدرات خیلی زیادی دارند، خطر ابتلا به آلزایمر را در بلند مدت افزایش می‌دهند.

این تحقیقات مورد آنالیز و تجزیه قرار گرفته اند و بیش از ۹ هزار شرکت کننده از سن ۶۵ سال به بالا در این آزمایشات شرکت کردند و به این نتیجه رسیده اند که این مواد غذایی‌ می‌تواند تا حد زیادی عامل ابتلا به آلزایمر باشد و ارتباط بین شاخص گلایسمیک و آلزایمر را به اثبات رساندند که معمولاً مصرف میان وعده‌ها بعد از ناهار بیشترین خطر را دارد.

ایجاد التهاب در دراز مدت
مصرف میان وعده حاوی کربوهیدرات بالا باعث افزایش گلوکز و عامل ایجاد التهاب در بلند مدت خواهد بود. طبق اطلاعات جمع آوری شده، محققان بر این باور هستند میان وعده‌هایی که بین وعده‌های اصلی استفاده می‌شوند، سطح بالایی از فشار اکسیداتیو را در بدن به وجود می‌آورند و هضم آن‌ها دشوار می‌شود و در نتیجه استفاده از این مواد که قند، شکر و کربوهیدرات بالایی دارند، مانند نوشابه، عامل یجاد مقاومت به انسولین در طولانی مدت است که سطح گلوکز را خیلی بالا می‌برد و باعث التهابات مزمن شده و خطر آلزایمر را افزایش می‌دهد.

کربوهیدرات در بین وعده‌ها معمولاً به سختی هضم و گوارش پیدا می‌کند. همچنین ترتیب مواد غذایی که استفاده می‌کنید، باعث تغییرات در شاخص گلایسمیک می‌شود و مقاومت به انسولین را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی
مطالعات دیگر ارتباط بین میان وعده‌ها با کربوهیدرات بالا و افزایش خطر مرگ و بیماری قلبی را مشخص کرده اند. این آزمایش‌ها حداقل در طول ۳۰ سال بررسی شده است و مرد‌ها و زن‌ها را در سنین مختلف مورد بررسی و آزمایش قرار دادند و متوجه شدند افرادی که گروه‌های متنوع غذایی را استفاده می‌کنند و در طول روز میان وعده‌های متفاوت می‌خورند، وضعیت بهتری دارند.
معمولاً این افراد در طول روز از غلات، میان وعده‌های حاوی نشاسته، میوه و لبنیات استفاده می‌کردند، اما کسانی که فقط از میان وعده‌های حاوی نشاسته مصرف می‌کردند، ۵۰ تا ۵۲ درصد خطر بیشتری برای مرگ و میر داشتند و احتمال بیماری قلبی عروقی در آن‌ها بیشتر بود.

راه حل چیست؟

راهکار سالم این است؛ وعده‌هایی بخورید که باعث تعادل کربوهیدرات با فیبر، چربی و پروتئین می‌شود. متخصصان بر این عقیده هستند که بسیار مهم است شما در انتخاب وعده‌های غذایی دقت کنید و غذا‌هایی را انتخاب کنید که میزان پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و چربی در آن‌ها تعادل داشته باشد و در نتیجه باید تنوع مواد غذایی را رعایت کنید. خوردن غذا‌هایی حاوی کربوهیدرات پیچیده و تعادل آن‌ها از لحاظ پروتئین، چربی و فیبر باعث می‌شود که قند خون تنظیم شود.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->