افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود! ۲۵ درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند ۱۶ مورد ابتلای به هاری در خراسان‌رضوی شناسایی شد نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ صرفه‌جویی هتل‌های مشهد در مصرف برق تصمیم‌گیری برای تعطیلی ادارات به استانداران واگذار شد فیلمی از لحظه سقوط بالگرد در مکزیک «پرستاری» در احتضار! | درباره تداوم روند مهاجرت و ترک کار پرستاران
سرخط خبرها

درباره عارضه‌ دندانی «دندان قروچه» بدانید

  • کد خبر: ۹۱۰۱۳
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۷
درباره عارضه‌ دندانی «دندان قروچه» بدانید
نشریه آنلاین "ساینس الرت" در گزارشی نوشت: در دوران همه گیری کووید ۱۹، دندانپزشکان از افزایش مراجعات بیماران به دلیل ابتلا به عارضه دندان قروچه خبر داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عوارض ساییدن دندان‌ها روی هم یا به اصطلاح "دندان قروچه" می تواند شامل بروز درد در لثه و دندان‌ها و همچنین مفاصل و عضلات فک باشد. درد ناشی از این عارضه می تواند ناتوان کننده باشد و به طور قابل توجهی بر زندگی روزمره فرد تاثیر بگذارد.

آیا شما نیز به عارضه دندان قروچه دچار هستید و فک خود را تحت فشار قرار می‌دهید؟

دندان های بالا و پایین فقط برای زمانی طراحی شده اند که به آنها نیاز داریم: برای گاز زدن و جویدن غذا.

به طور طبیعی تنها بخش کوچکی از روز را صرف جویدن می کنیم و دندان‌های بالا و پایین ضرورتا با یکدیگر تماس پیدا می‌کنند.

همانطور که در حال مطالعه این مطلب هستید به این فکر کنید که دندان ها و فک های خود را چگونه قرار داده اید. با این فرض که در زمان مطالعه این مطلب غذا نمی‌خورید یا نمی‌جوید، دندان‌هایتان باید از هم جدا باشند، چه لب‌ها و دهانتان بسته باشند یا نباشند.

اگر بیش از حد طبیعی دندان ها را ساییده یا تحت فشار قرار دهیم، دندان ها به مرور زمان فرسوده شده و ماهیچه های فک خسته و سفت می شوند. مفاصل فک موسوم به مفاصل گیجگاهی فکی که فک پایین را به جمجمه متصل می کنند حاوی یک دیسک هستند که به کنترل نحوه حرکت مفاصل فکی کمک می کند. این دیسک ممکن است دچار دررفتگی شود که می‌تواند منجر به کاهش عملکرد و ایجاد درد شود.

چرا دندان قروچه می کنیم؟

استرس یکی از عوامل اصلی و موثر در دندان قروچه است. شروع یک شغل جدید، مشکلات خانوادگی یا کنار آمدن با تغییر در زندگی، همگی تجربیات رایجی هستند که بیش از آنچه تصور کنیم به ما استرس وارد می‌کنند. شناسایی زمانی که در شرایط سخت و استرس‌زا قرار داریم همیشه آسان نیست.

چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

اولین گام این است که به این موضوع پی ببرید که آیا دندان های خود را به روی هم ساییده و تحت ‌فشار قرار می دهید. در این صورت لازم است که یک رفتار اغلب ناخودآگاه را تبدیل به رفتاری کنید که بتوانیم آن را کنترل کرده و متوقف کنیم. دندانپزشکان نیز برای بررسی سلامت و وضعیت مفاصل فک و ماهیچه هایی که به شما در جویدن کمک می کنند تخصص دارند.

همچنین معاینه دندان می تواند به آشکار شدن علائم دندان قروچه و آسیب دیدگی فک که شامل ترک خوردگی دندان ها و پرکردگی ها، تاج های فرسوده و عضلات حساس فک باشد، کمک کند. شکنندگی و حساس شدن عضلات اطراف سر و گردن نیز در این بیماران شایع است.

بررسی علت و مدیریت علائم

برای بسیاری از افراد، دندان قروچه به شکل دوره ای است و پس از کنترل منبع استرس یا کاهش آن از بین می رود. برای برخی دیگر ممکن است آنقدر ساده نباشد. اینجاست که مشاوره و مراجعه به دندانپزشک می تواند کمک کند تا مراقبت های مورد نیاز خود را دریافت کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->