ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
سرخط خبرها

قسمت تازه‌ای از بدن انسان کشف شد

  • کد خبر: ۹۳۴۶۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵
قسمت تازه‌ای از بدن انسان کشف شد
دانشمندان به تازگی قسمتی از بدن انسان را کشف کرده اند که پیش از این هرگز شرح داده نشده بود؛ لایه عمیقی درون عضله ماستر (ماهیچه جَوشی یا عضله جونده) که فک پایین را بالا می‌برد و برای عمل جویدن حیاتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، در کتاب‌های درسی آناتومی مدرن آمده است که ماهیچه ماستر ۲ لایه دارد؛ لایه عمقی و لایه سطحی. نویسندگان این مطالعه در مقاله اخیرشان نوشته اند: «متون تاریخی علم پزشکی به احتمال وجود لایه سوم اشاره کرده اند، اما درباره موقعیت آن بسیار متناقض هستند.»

بنابراین پژوهشگران تصمیم گرفتند بررسی کنند که آیا عضله برجسته فک ممکن است همان طور که در متون تاریخی آمده است، لایه پنهان و بسیار عمیقی داشته باشد. آن‌ها برای انجام این کار ۱۲سر جسد انسان را که در فرمالدهید نگهداری شده بود، تشریح کردند. آن‌ها همچنین از ۱۶جسد تازه سی تی اسکن تهیه کردند و اسکن ام آرآی یک فرد زنده را نیز بررسی کردند.

پژوهشگران از طریق این بررسی‌ها توانستند لایه سوم عضله ماستر را شناسایی کنند که از نظر تشریحی متمایز بود.

این لایه عمیق از زائده گونه‌ای (برآمدگی استخوانی که بخشی از استخوان‌های گونه را تشکیل می‌دهد و می‌توان آن را درست جلو گوش احساس کرد) تا زائده غرابی (برآمدگی مثلثی شکل در استخوان فک پایین) امتداد دارد. سیلویا مزی، نویسنده نخست مقاله از گروه زیست پزشکی دانشگاه بازل سوئیس، گفت: «این بخش عمقی عضله ماستر از نظر مسیر و عملکرد به روشنی از ۲ لایه دیگر متمایز است.»

پژوهشگران در گزارش خود نوشته اند: «براساس آرایش فیبر‌های عضلانی، این لایه عضلانی احتمالا با بالابردن و جمع کردن زائده غرابی، به ثبات فک پایین کمک می‌کند.»

به گفته‌ی مزی، لایه عضلانی تازه کشف شده فقط قسمت عضله ماستر است که می‌تواند استخوان فک را به سمت عقب بکشد.

دکتر ینس کریستوف تورب، نویسنده ارشد مقاله، گفت: بیشتر چنین فرض می‌شود که پژوهش‌های آناتومیکی در ۱۰۰سال گذشته از هیچ کوششی فروگذار نکرده و همه چیز را کشف کرده است. یافته ما کمی شبیه پیداکردن گونه جدیدی از مهره داران توسط جانورشناسان است.

آن‌ها بیان کردند که این کشف از نظر بالینی نیز می‌تواند مهم باشد. زیرا آگاهی از این لایه عضلانی به پزشکان کمک می‌کند تا هم جراحی‌های آن ناحیه از فک را بهتر انجام دهند و هم وضعیت مرتبط با مفصل متصل کننده استخوان فک به جمجمه را بهتر درمان کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->