حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

نگاهی به جریمه‌های کرونایی در کشور‌های مختلف | زندان، جریمه، قرنطینه

  • کد خبر: ۹۱۱۷۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
نگاهی به جریمه‌های کرونایی در کشور‌های مختلف | زندان، جریمه، قرنطینه
در ایتالیا در روز‌هایی که قرنطینه اجباری اجرا می‌شود، شهروندان این کشور فقط برای انجام کار‌های ضروری حق دارند از خانه خارج شوند و اگر نتوانند دلیل موجهی برای خروج به مأموران نظارت شهری ارائه کنند، ۲۰۶ یورو جریمه خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ کشور‌های مختلف جهان هم زمان با آغاز همه گیری کرونا برای جلوگیری از تجمعات و وادار کردن شهروندانشان برای رعایت آیین نامه‌های بهداشتی مربوط به کووید ۱۹، جریمه‌های مالی برای افرادی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کردند، مشخص کردند. در ایتالیا در روز‌هایی که قرنطینه اجباری اجرا می‌شود، شهروندان این کشور فقط برای انجام کار‌های ضروری حق دارند از خانه خارج شوند و اگر نتوانند دلیل موجهی برای خروج به مأموران نظارت شهری ارائه کنند، ۲۰۶ یورو جریمه خواهد شد. به گزارش رسانه‌ها از روز ۱۶ آذرماه واکسینه نشده‌ها در ایتالیا اجازه رفتن به سینما، تئاتر، کنسرت و مسابقات ورزشی را ندارند.

در فرانسه و براساس مصوبه کابینه این کشور جریمه شکستن قرنطینه خانگی بدون دلیل موجه ۱۳۵یورو تعیین شده است. مقامات عربستان هم اعلام کردند کسانی که هنگام ورود به این کشور اطلاعات درستی از وضعیت سلامتی خود ندهند و جا‌هایی را که به تازگی به آن‌ها سفر کرده اند به درستی اعلام نکنند، باید ۱۳۳ هزار دلار پرداخت کنند. استرالیا از جمله کشور‌هایی بود که از ابتدای آغاز همه گیری، قوانین سفت و سختی در کشور خود اجرا کرد و نزدیک به دو سال ورود و خروج به این کشور با محدودیت‌های زیادی روبه رو بود.

این کشور جریمه بسیار سنگینی برای شکستن قرنطینه خانگی تعیین کرد و کسانی که مقررات محدودیت رفت و آمد را رعایت نکنند تا سقف ۵۰ هزار دلار استرالیا جریمه می‌شدند و حتی در برخی نقاط این کشور ممکن بود آن‌ها زندانی شوند. در کشور ما، اما وضع فرق دارد، محدودیت‌های کرونایی تصویب می‌شوند، اما در مرحله اجرا با مشکلاتی همراه بودند.

مثلا ایجاد محدودیت برای تردد خودرو‌های شخصی پس از ساعت ۱۰ شب نزدیک به دوسال اعمال شد و به تازگی لغو شده است، طرحی که به گفته کارشناسان دیگر نمی‌توانست نقش بازدارنده درباره انتشار ویروس کرونا داشته باشد.

در روز‌های اخیر هم گزارش‌هایی درباره اعمال سیستم کنترل هوشمند کرونا از نیمه آذرماه منتشر شده است و بر این اساس محدودیت و جریمه برای افرادی که واکسینه نشدند در شهر‌های قرمز و نارنجی اعمال می‌شود، اما افراد مبتلا حتی اجازه سفر‌های درون شهری با خودرو‌های شخصی خودشان را هم ندارند.

بر این اساس افرادی که واکسن نزده باشند به محض ورود به شهر‌ها و استان‌های نارنجی و قرمز جریمه خواهند شد و بر این اساس جریمه‌ها اعمال می‌شود. آیین نامه‌های بهداشتی که پیش از این برای شهر‌های قرمز، نارنجی، زرد و آبی اجرایی می‌شد، تغییری نکرده، اما هوشمند شده است و برای افراد واکسینه نشده و مبتلا اجرایی خواهد شد. وزیر کشور روز سه شنبه ۱۶ آذرماه در جمع خبرنگاران از آغاز نخستین مرحله طرح هوشمند بیماری کرونا در دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: گام نخست طرح مدیریت هوشمند از شنبه برای سازمان‌های اجرایی اعمال می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->