فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

پس از مدت‌ها پارسا پیروزفر آفتابی شد و به سرعت ترند شد

  • کد خبر: ۹۱۳۳۹
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵
پس از مدت‌ها پارسا پیروزفر آفتابی شد و به سرعت ترند شد
با دومین اکران مردمی فیلم «آتابای»، پس از مدت‌ها پارسا پیروزفر را مقابل دوربین‌ها و در جمع سینمایی‌ها دیدیم. حضور او در این جمع باعث شد به سرعت تصاویرش در فضای مجازی ترند شود و هر کس به طریقی از این بازیگر بنویسد و از نقش آفرینی‌های او یادی کند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز - با دومین اکران مردمی فیلم «آتابای»، پس از مدت‌ها پارسا پیروزفر را مقابل دوربین‌ها و در جمع سینمایی‌ها دیدیم. حضور او در این جمع باعث شد به سرعت تصاویرش در فضای مجازی ترند شود و هر کس به طریقی از این بازیگر بنویسد و از نقش آفرینی‌های او یادی کند. کاربری گفته است: «چه عجب بعد از مدت‌ها چشم مون به جمال پارسا پیروزفر روشن شد.» و دیگری نوشته است: «او قطعا جزو بی حاشیه‌ترین‌ها و محبوب‌ترین‌های دنیای تصویر است.» برخی کاربران حتی درباره ظاهر او هم اظهارنظر کرده بودند و نوشتند: «هرچی بپوشه بهش می‌آد.» و دیگری نوشته بود: همه بازی هاش یک طرف. بازیش تو مهمان مامان یک طرف.»

پیروزفر که حالا در آستانه پنجاه سالگی قرار دارد، با دوری از حاشیه و زوم کردن روی اصل فعالیت هنری خود، همچنان به درخشندگی اولین سال‌های فعالیت خود، ادامه می‌دهد. «در پناه تو»، «در قلب من»، «سفر سبز» و «در چشم باد» یکایک مجموعه‌های تلویزیونی بودند که بدون استثنا برای مردم خاطره ساز شدند و در خاطرات به یادگار ماندند. در میان سینمایی‌ها هم «مهمان مامان»، «نقاب» و «اشک سرما» و «شیدا» و «اعتراض» هم در بالا نگه داشتن درجه پیروزفر کم تأثیرگذار نبودند. فیلم‌هایی که تأمل شده و وسواس گونه به انتخاب این بازیگر درمی آمدند و در نهایت بازی و اثر خوبی از او به نمایش گذاشته می‌شد.

به نظر می‌رسد پارسا پیروزفر از آن‌هایی نیست که به پیشنهاد هر کارگردان و هر فیلمی؛ بله بگوید یا نان چهره نیکویش را بخورد و خود را قاطی کمدی‌ها و عاشقانه‌های مبتذل و سخیف کند. پیروزفر البته در هنر‌های دیگر هم دستی دارد. او دارای مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنر‌های زیبای تهران است. خلق داستان‌های مصور، صداپیشگی، کارگردانی، تدریس، مجسمه سازی و مترجمی همه از فعالیت‌هایی است که او طی این سال‌ها به آن مشغول بوده.

با این حال من و شمای مخاطب زمانی که نام پیروزفر به گوشمان می‌خورد او را در قالب پزشک شهید «در چشم باد» به خاطر می‌آوریم، یا مرد معتادِ «مهمان مامان»، یا جنتلمن کت و شلوار پوش «سفر سبز». پارسا پیروزفر از معدود بازیگرانی است که او را نه به چهره خوب که به حرفه‌ای بودن در پیشه اش می‌شناسیم؛ به بازیگر خوب بودن، به وقار و متانتی که اجازه پرت شدن حواسمان به چهره اش را نمی‌دهد. مردی که شاید شبیه «محسن چاووشی» در دنیای موسیقی، اهل مصاحبه نیست، مدام در فضای مجازی در باب همه چیز اظهار عقیده نمی‌کند و سرش به کار خودش گرم است و حرفه اش و اعتلای آن.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->