هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

نوزاد تا یک ماهگی شوخی سرش نمی‌شود!

  • کد خبر: ۹۱۳۴۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۲
نوزاد تا یک ماهگی شوخی سرش نمی‌شود!
بر اساس مطالعه‌ای جهانی درباره تقریبا ۷۰۰ بچه که در یکی از مجله‌های معتبر حوزه روان شناسی منتشر شده است، اولین زمانی که نوزادان می‌توانند از شوخی لذت ببرند، چهار هفتگی است و این به صورتی است که تقریبا نیمی از نوزادان در دو ماهگی چیز‌های بامزه را متوجه می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس مطالعه‌ای جهانی درباره تقریبا ۷۰۰ بچه که در یکی از مجله‌های معتبر حوزه روان شناسی منتشر شده است، اولین زمانی که نوزادان می‌توانند از شوخی لذت ببرند، چهار هفتگی است و این به صورتی است که تقریبا نیمی از نوزادان در دو ماهگی چیز‌های بامزه را متوجه می‌شوند.

در این پژوهش که تیمی از دانشگاه بریستول آن را انجام داده اند، نوزادان می‌توانند از شکل‌های مختلف شوخی‌های بدنی، دیداری و شنیداری با بازی‌هایی از طریق فعالیت‌هایی مثل دالی کردن، قلقلک، اشتباهی نشان دادن اشیا، شکلک درآوردن و با صدا‌های عجیب وغریب حرف زدن لذت ببرند. این تحقیق همچنین نشان داد نوزادان زیر یک سال از دیدن واکنش دیگران، مانند دیدن کسی که می‌ترسد، لذت می‌برند.

محققان همچنین به چیز‌هایی توجه کردند که برای کودکان دو و سه ساله بامزه بودند و نتیجه گرفتند که گروه اول از «شوخی‌های بی معنی» لذت می‌بردند؛ برای مثل عباراتی از قبیل «سگ‌ها ما ما می‌کنند.» در همین حال، بچه‌های سه ساله از بازی با کلمات، کلک زدن و... خوششان می‌آید. محققان تشخیص دادند که اجتماعی شدن در درک شوخی برای بچه نقش کلیدی دارد و می‌تواند به رشد مهارت‌های شناختی مانند قوه تخیل کمک کند.

دکتر النا هویکا، پروفسور دانشیار این دانشگاه، به روزنامه تایمز گفت: «نتایج ما بر این نکته تأکید می‌کند که شوخی فرایندی پیچیده و در حال توسعه در چهار سال اول زندگی است.» خانم هویکا گفته: «با توجه به اهمیت و کلیت شوخی در بسیاری از جنبه‌های زندگی کودکان و بزرگ سالان، این نکته با اهمیت است که ما ابزار‌هایی را به کار بگیریم تا بفهمیم چطور شوخی از ابتدا ایجاد می‌شود تا در پی آن بتوانیم نه تنها ضرورت خود شوخی را درک کنیم، بلکه بفهمیم شوخی کردن چطور می‌تواند به خردسالان کمک کند تا در سایه سلامت روحی به طور شناختی و اجتماعی عمل کنند. پژوهش شوخی اولیه فاصله مهمی را نشان می‌دهد که طی آن، انواع مختلف شوخی‌ها رشد می‌یابند. با تحقیقات بیشتر می‌توان از این پژوهش به عنوان ابزاری تشخیصی در رشد ابتدایی در میان تفاوت‌های رشدی استفاده کرد و به مربیان دوره ابتدایی آگاهی رساند و برنامه درسی کشور بریتانیا برای سنین صفر تا پنج سال را با توجه به آن طراحی کرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->