دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی
سرخط خبرها

نوزاد تا یک ماهگی شوخی سرش نمی‌شود!

  • کد خبر: ۹۱۳۴۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۲
نوزاد تا یک ماهگی شوخی سرش نمی‌شود!
بر اساس مطالعه‌ای جهانی درباره تقریبا ۷۰۰ بچه که در یکی از مجله‌های معتبر حوزه روان شناسی منتشر شده است، اولین زمانی که نوزادان می‌توانند از شوخی لذت ببرند، چهار هفتگی است و این به صورتی است که تقریبا نیمی از نوزادان در دو ماهگی چیز‌های بامزه را متوجه می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس مطالعه‌ای جهانی درباره تقریبا ۷۰۰ بچه که در یکی از مجله‌های معتبر حوزه روان شناسی منتشر شده است، اولین زمانی که نوزادان می‌توانند از شوخی لذت ببرند، چهار هفتگی است و این به صورتی است که تقریبا نیمی از نوزادان در دو ماهگی چیز‌های بامزه را متوجه می‌شوند.

در این پژوهش که تیمی از دانشگاه بریستول آن را انجام داده اند، نوزادان می‌توانند از شکل‌های مختلف شوخی‌های بدنی، دیداری و شنیداری با بازی‌هایی از طریق فعالیت‌هایی مثل دالی کردن، قلقلک، اشتباهی نشان دادن اشیا، شکلک درآوردن و با صدا‌های عجیب وغریب حرف زدن لذت ببرند. این تحقیق همچنین نشان داد نوزادان زیر یک سال از دیدن واکنش دیگران، مانند دیدن کسی که می‌ترسد، لذت می‌برند.

محققان همچنین به چیز‌هایی توجه کردند که برای کودکان دو و سه ساله بامزه بودند و نتیجه گرفتند که گروه اول از «شوخی‌های بی معنی» لذت می‌بردند؛ برای مثل عباراتی از قبیل «سگ‌ها ما ما می‌کنند.» در همین حال، بچه‌های سه ساله از بازی با کلمات، کلک زدن و... خوششان می‌آید. محققان تشخیص دادند که اجتماعی شدن در درک شوخی برای بچه نقش کلیدی دارد و می‌تواند به رشد مهارت‌های شناختی مانند قوه تخیل کمک کند.

دکتر النا هویکا، پروفسور دانشیار این دانشگاه، به روزنامه تایمز گفت: «نتایج ما بر این نکته تأکید می‌کند که شوخی فرایندی پیچیده و در حال توسعه در چهار سال اول زندگی است.» خانم هویکا گفته: «با توجه به اهمیت و کلیت شوخی در بسیاری از جنبه‌های زندگی کودکان و بزرگ سالان، این نکته با اهمیت است که ما ابزار‌هایی را به کار بگیریم تا بفهمیم چطور شوخی از ابتدا ایجاد می‌شود تا در پی آن بتوانیم نه تنها ضرورت خود شوخی را درک کنیم، بلکه بفهمیم شوخی کردن چطور می‌تواند به خردسالان کمک کند تا در سایه سلامت روحی به طور شناختی و اجتماعی عمل کنند. پژوهش شوخی اولیه فاصله مهمی را نشان می‌دهد که طی آن، انواع مختلف شوخی‌ها رشد می‌یابند. با تحقیقات بیشتر می‌توان از این پژوهش به عنوان ابزاری تشخیصی در رشد ابتدایی در میان تفاوت‌های رشدی استفاده کرد و به مربیان دوره ابتدایی آگاهی رساند و برنامه درسی کشور بریتانیا برای سنین صفر تا پنج سال را با توجه به آن طراحی کرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->