قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟
سرخط خبرها

محبوبیت ویدئوهای یک تیک‌تاکر که هروسیله‌ای را مثل اسلحه بازی‌های شوتر نقش اول ریلود می‌کند

  • کد خبر: ۹۱۶۰۰
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۲
محبوبیت ویدئوهای یک تیک‌تاکر که هروسیله‌ای را مثل اسلحه بازی‌های شوتر نقش اول ریلود می‌کند
یکی از کاربران تیک‌تاک ویدیوهای جذابی می‌سازد که در آن اشیاء معمولی خانه‌اش را مانند اسلحه‌ها در بازی‌های شوتر نقش اول (FPS) ریلود یا «مسلح» می‌کند.

شهرآرانیوز - یکی از کاربران تیک‌تاک ویدیوهای جذابی می‌سازد که در آن اشیاء معمولی خانه‌اش را مانند اسلحه‌ها در بازی‌های شوتر نقش اول (FPS) «ریلود» یا «مسلح» می‌کند.

این کاربر که در تیک‌تاک با نام کاربری Kommander Karl پست می‌گذارد، حدود 25 سال است که عنوان‌های شوتر نقش اول بازی می‌کند، اما در اوایل دهه 2000 بود که متوجه استعدادش در ساخت انیمیشن‌های ریلود اسلحه شد. او اخیرا از تخصص منحصربه‌فردش در این زمینه استفاده کرده و آن را به موفقیتی چشم‌گیر در TikTok تبدیل کرده است. او در تیک‌تاک با هروسیله‌ای در خانه‌اش (توستر، اسباب‌بازی، قوطی آب معدنی، کنسول نینتندو سوییچ) مثل بازی‌های تیراندازی عمل ریلود اسلحه انجام می‌دهد. جادوی کار او در این است که هرچیزی را با بهترین صداگذاری و در واقعی‌ترین حالت ممکنش ریلود می‌کند. حالا ویدئوهای او به یکی از پربازدیدتریی سرگرمی‌ گیمرها تبدیل شده‌اند.

کارل درباره کارش به GamesRadar گفته است:

«معمولا یک وسیله خوب برای ریلودکردن دارای یک جزء قابل‌جداشدن است که می‌توان از آن به‌عنوان خشاب استفاده کرد. اشیاء با اجزای اضافی (مانند قطعات کشویی یا چرخان، دکمه‌ها و غیره) بهترین هستند. برای مثال توستر سوژه‌ای فوق‌العاده برای ریلود است زیرا جزء خشابی و قابل‌جداشدنش نان است و می‌توانیم از دسته و دکمه‌های بیرونی آن هم استفاده کنیم.»

او گفته است بازی‌های Call of Duty، Battlefield و Far Cry دارای انیمیشن‌های ریلود عالی هستند، اما درواقع بازی Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter بیشترین تأثیر را روی ویدیوهای او گذاشته است.

کارل به عنوان هنرمندی که در صنعت بازی‌های ویدئویی کار می‌کند، تحلیل یا توضیح تکنیکی عجیب و غریبی را نیز برای ویدئوهایش به اشتراک می‌گذارد. او می‌گوید این ویدئوها را هم در کنار ویدیوهای ریلود ادامه خواهد داد. 

در ادامه می‌توانید محبوب‌ترین ویدئوهای او را ببیند و اگر بیشتر خواستید به پیج او (Kommander Karl) سر بزنید:

 
 
 
 
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->