هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۴ دلیل برای نخوردن قهوه بعد از غذا

  • کد خبر: ۹۱۸۱۴
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۱
۴ دلیل برای نخوردن قهوه بعد از غذا
شاید از آن دست افرادی باشید که صبحانه ی خود را با نوشیدن قهوه تمام می کنند و بعد از ناهار هم قهوه می نوشند. احتمالاً باید یک قهوه ی غلیظ هم بنوشید تا غذای سنگینی که خورده اید را بشورد و ببرد یا بقیه ی روز را بتوانید دوام آورید.

به گزارش شهرآرانیوز، حقیقت آن است که زمان نوشیدن قهوه بیشتر از چیزی که تصور می کنید بر سلامت تان اثر دارد. اگر همیشه بعد از غذا قهوه می نوشید باید بدانید این عادت می تواند سلامت و ظاهر شما را تحت تأثیر قرار دهد.

در ادامه می خواهیم ببینم نوشیدن قهوه بعد از غذا چه مضراتی دارد.

۱- ممکن است پوست تان را خشک کند

یک فنجان قهوه ی خوش طعم می تواند صبح ها خواب را بپراند و از جهات زیادی برای سلامتی مفید است. اما نوشیدن قهوه بلافاصله بعد از غذا باعث می شود بدن نتواند همه ی مواد مغذی غذا را دریاقت کند و جذب آهن را تا ۸۰ درصد کاهش می دهد. وقتی هم که آهن کافی به بدن نرسد، این امر به روش های زیادی بر شما اثر می گذارد و به خصوص در پوست خود را نشان می دهد. در این حالت ممکن است پوست رنگ پریده تر و خشک تر از معمول شود و چین و چروک ها هم مشخص تر شوند.

۲- می تواند به دندان ها صدمه بزند

نوشیدن قهوه بعد از غذا می تواند توانایی بدن در جذب دیگر مواد معدنی ضروری، از جمله کلسیم، را هم کاهش دهد. ما به طور طبیعی از راه پوست و مو کلسیم از دست می دهیم و بدن از طریق عرق و ادرار آن را دفع می کند. نوشیدن قهوه باعث می شود بدن کلسیم هر چه بیشتری را از دست دهد و اگر رژیم غذایی تان این مسأله را جبران نکند، در نهایت بدن به مصرف کلسیم استخوان ها و دندان ها روی می آورد. این امر می تواند دندان ها را شکننده کند و باعث تحریک لثه ها شود.

۳- ممکن است سطح کلسترول خون را بالا ببرد

یک تکه نان با یک لایه ی ضخیم کره شاید غذای خیلی سالمی نباشد اما مزه ی دلپذیری دارد، به خصوص اگر با قهوه همراه باشد. اما عادت خوردن همزمان آن ها می تواند سطح کلسترول خون را بالا ببرد. تحقیقات متعدد نشان داده چربی درون قهوه بر روی توانایی بدن در تنظیم سطح کلسترول اثر می گذارد، به همین دلیل باید توجه داشت که این نوشیدنی محبوب یکی از آن دسته مواد غذایی است که سطح کلسترول را بسیار بالا می برند.

۴- برای موهایتان خوب نیست

حتی اگر رژیم غذایی متعادل و مملوء از همه ی مواد مغذی ضروری داشته باشید هم عادت نوشیدن قهوه بلافاصله بعد از غذا می تواند تلاش های شما برای سالم خوری را بی فایده کند. چون نوشیدن قهوه بلافاصله بعد از غذا باعث کاهش جذب بسیاری از عناصر ضروری می شود. این امر به شکل های محتلفی بر بدن اثر می گذارد و می تواند موها را هم تحت تأثیر قرار دهد. وقتی بدن کمبود آهن داشته باشد، جا به جایی اکسیژن توسط جریان خون در بدن دشوار می شود، امری که اهمیت زیادی برای ترمیم سلول هایی دارد که باعث رشد موها می شوند. این مسأله بر روی سلامت پوست سر اثر می گذارد و ممکن است در نهایت به ریزش موها منجر شود.

منبع: روزیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->