هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

ماجرای به کما رفتن پسر جوان اراکی پس از تزریق بوتاکس

  • کد خبر: ۹۱۹۰۳
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
ماجرای به کما رفتن پسر جوان اراکی پس از تزریق بوتاکس
روز گذشته به کما رفتن یک پسر جوان ۲۸ ساله به دلیل تزریق بوتاکس در اراک خبر ساز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این جوان ۲۸ ساله، برای تزریق خط اخم به یکی از پزشکان عمومی اراک مراجعه می‌کند، اما متاسفانه چند ثانیه‌ای از تزریق در شقیقه بیمار نمی‌گذرد که اتفاقی می‌افتد.

شبنم انصاری خواهر این بیمار در اینباره اظهار کرد: برادرم شنبه ۲۰ آذر ساعت ۱۳ در مطب یکی از پزشکان عمومی شهر اراک جهت تزریق بوتاکس حاضر شده است. تزریق خط اخم بدون مشکل انجام شده، اما بلافاصله پس از تزریق در شقیقه دچار درد بسیار شدید شده و روی زمین افتاده و شروع به تشنج کرده است.

انصاری اظهار کرد: با حضور اورژانس در محل، برادرم که تشنج بسیار شدیدی داشته به بیمارستان منتقل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این جوان ۲۸ ساله به هیچ عنوان سابقه بیماری، مصرف دارو، مشروبات الکی و مواد مخدر را نداشته است، افزود: بیمار از نظر جسمانی کاملا سالم بوده، ولی پس از تزریق دچار تشنج شده و تا ساعت ۱۹ شنبه در واقع در کما بود و هیچ واکنشی نداشت، ولی خوشبختانه همان شب پس از چند ساعت قدری واکنش از خود نشان داد، هر چند که توان باز کردن چشمانش را نداشت.

انصاری درخصوص تشخیص پزشکان اظهار کرد: با چندین پزشک صحبت شد و تقریبا تمامی آن‌ها اعلام کردند که مواد استفاده شده برای تزریق دارای ناخالصی بوده است. در ابتدا تصور بر این بود که شاید تزریق در کانال عصبی انجام شده است که این امر قطعا از دست رفتن بینایی، حرکات و حتی مرگ را به دنبال داشت، اما ظاهرا مواد استاندارد و مرغوبی استفاده نشده است و بازگشت برادرم به زندگی در واقع یک معجزه بود.

وی با بیان اینکه برادرش عصر روز گذشته از بیمارستان مرخص شده، ولی پزشکان تاکید کرده اند که متخصص قلب حتما باید او را ویزیت کند چراکه ضربان قلب نامنظم شده است و سلامت بیمار باید ۶ ماه در این خصوص چک شود، افزود: قطعا بابت این اتفاق به مراجع قضایی شکایت خواهیم کرد.

اینکه یک پزشک عمومی، وارد حوزه‌های تخصصی شود قطعا می‌تواند عواقب خاص خود را به همراه داشته باشد و اتفاق رخ داده برای این جوان ۲۸ ساله اراکی نیز مصداق ورود افراد غیرمتخصص به حوزه‌های تخصصی است هرچند که ظاهرا منع قانونی در این راستا وجود ندارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص اتفاق رخ داده به ایسنا گفت: تا امروز هیچ مصوبه قانونی جهت منع ورود پزشک عمومی به عرصه تزریق ژل و بوتاکس دیده نشده است و تنها کمیسیون تامین صلاحیت‌های بالینی نیز مصوب کرده است که پزشک عمومی دوره دیده می‌تواند به این عرصه ورود کند.

دکتر بهمن صادقی تصریح کرد: معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال بررسی است و تاکنون ورود پزشک عمومی به این عرصه را رد نکرده است. بر همین اساس در صورتی که شخص پزشک عمومی تزریق را انجام دهد منعی وجود ندارد. هرچند که این مسئله از سوی وزارتخانه مسکوت و بلاتکلیف باقی مانده است و حتی اگر دانشگاه برخورد کند و پزشک خاطی را به مراجع قضایی ارجاع دهد با آرایی برائت می‌گیرند.

وی تصریح کرد: البته اگر تزریق توسط شخص پزشک انجام نگیرد دانشگاه توان مداخله و جلوگیری را دارد و حتی در صورت انجام این تزریق در آرایشگاه‌ها امکان پلمب آرایشگاه وجود دارد.

دکتر صادقی اضافه کرد: در صورتی که تزریق ژل حادثه و اتفاقی برای بیمار به همراه داشته باشد، بیمار می‌تواند به نظام پزشکی اعلام شکایت کند و در صورت بروز قصور، قطعا برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

قطعا بخشی از عواقب این ماجرا به این بیمار برمی گردد، چراکه برای پرداخت مبلغی کمتر به فرد غیر متخصص مراجعه کرده است، اما مسلما بخش عمده‌ای از مسئولیت به پزشک باز می‌گردد که علیرغم اطمینان دهی به مراجعه کنندگان خود، از مواد و برند‌های بی کیفیت استفاده کرده است.

تزریق ژل و بوتاکس که این روز‌ها بازار داغی هم دارد باید به افراد متخصص سپرده شود و در کنار آن نیز باید بهترین مواد مورد استفاده قرار گیرد و با خاطیان در این حوزه برخورد جدی صورت گیرد چراکه مستقیما با جان و سلامت مردم سر و کار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->