شورای امنیت سازمان ملل درباره نقض حریم هوایی لهستان نشست اضطراری برگزار می‌کند حضور رهبران ارشد حماس در مراسم تشییع شهدا در قطر + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) اولین بیانیه جنبش حماس پس از حمله تروریستی اسرائیل به دوحه قطر انفجار مهیب در ونزوئلا + فیلم (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) تشییع و اقامه نماز بر پیکر شهدای حمله اسرائیل به نشست حماس با حضور امیر قطر + فیلم و عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رهبر انصار الله از کشورهای حاشیه خلیج فارس | الحوثی: تجاوز به قطر، نقض حرمت تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش انصارالله یمن (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد صریح پزشکیان از طرح‌های انتقال آب بدون انجام مطالعه | پزشکیان: بزرگترین عامل تورم، دولت است روایت وزیر خارجه تونس از دیدار و مذاکره با عراقچی زنگ خطر برای کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس جمهوری اسلامی ایران در نشست فوق العاده دوحه شرکت خواهد کرد هاکان فیدان: نظام جهانی شکست خورده است، راه‌حل باید از منطقه آغاز شود وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت در مرحله تسویه است معاون قضایی قوه قضاییه: جرایم کلان اقتصادی مشمول عفو نمی‌شود برگزاری رزمایش بزرگ اهدای ۵۷ هزار بسته تحصیلی و ۱۵ سری جهیزیه در مشهد | آیت‌الله علم‌الهدی: انفاق در راه خداوند، ثواب و برکتی ۷۰۰ برابری دارد نشست فوق‌العاده سران عربی- اسلامی برای بررسی ابعاد تجاوز صهیونیست‌ها به قطر در دوحه برگزار می‌شود هشدار وزیر امور خارجه چین به آمریکا در رابطه با تایوان | آمریکا باید محتاط باشد ارزیابی نماینده ایران در آژانس از توافق قاهره | هرگونه اقدام خصمانه‌ای وضعیت را بر می‌گرداند نخست‌وزیر قطر: این یک ترور دولتی بوده و به ما خیانت شده است وزیر کشور انسداد مرز‌ها به‌صورت فیزیکی و الکترونیکی را دستور کار دولت عنوان کرد سخنگوی سپاه: تلاش دشمن تضعیف امید در جامعه است ماکرون با امیر قطر در پی اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی انجام داد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: توافق ایران و آژانس فی‌نفسه مثبت و رو به جلو است پزشکیان: نقد دوستانه باید جایگزین تخریب شود | تاکید رئیس جمهور بر ارتقای کیفیت آموزشی چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟
سرخط خبرها

پنتاگون می‌گوید که عاملان قتل ۱۰ شهروند افغانستانی را «تنبیه انضباطی» نمی‌کند

  • کد خبر: ۹۲۰۵۱
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۴
پنتاگون می‌گوید که عاملان قتل ۱۰ شهروند افغانستانی را «تنبیه انضباطی» نمی‌کند
وزارت دفاع آمریکا تصمیم گرفته نظامیان آمریکایی دخیل در قتل ۱۰ شهروند افغانستانی، از جمله ۷ کودک را تنبیه انضباطی نکند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند وزارت دفاع این کشور تصمیم گرفته هیچ نظامی آمریکایی را در ارتباط با حمله پهپادی مورخ ۲۹ اوت در کابل که به کشته شدن ۱۰ غیرنظامی منجر شد را تنبیه انضباطی نکند.

روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داده «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا با توصیه‌ها مبنی بر اینکه هیچ پرسنل نظامی آمریکایی بابت حمله ۲۹ اوت (هفتم شهریورماه) مورد تنبیه انضباطی قرار نگیرد موافقت کرده است. ۷ کودک در میان ۱۰ غیرنظامی کشته‌شده در آن حادثه بودند.

پنتاگون می‌گوید که عاملان قتل ۱۰ شهروند افغانستانی را «تنبیه انضباطی» نمی‌کند

پیش از این مقام‌های نظامی آمریکا گفته بودند آن حمله که در ساعات پایانی تلاش‌های آمریکا برای خروج از افغانستان انجام شده نتیجه بی‌اعتنایی نبوده است.

بازرس کل نیروی هوایی آمریکا که سرپرستی تحقیقات در خصوص این حادثه را به عهده داشت در ماه نوامبر مدعی شده بود که این حمله قوانین جنگ را نقض نکرده، اما پاره‌ای شواهد نشان می‌دهند که تحلیلگران و فرماندهان دخیل در انجام این حمله مرتکب اشتباهاتی شده‌اند.

با آنکه مقام‌های ارشد پنتاگون پیش از این از حمله مورد نظر به عنوان «اشتباهی غم‌انگیز» یاد کرده بودند در آن گزارش تحقیقی هم توصیه‌ای برای درنظر گرفتن تنبیه برای عاملان حمله نشده بود.

سپهبد «سامی دی سعید»، بازرس کل نیروی هوایی آمریکا روز ۱۲ دی‌ماه در جمع خبرنگاران به روزهای واپسین حضور آمریکا در افغانستان و تلاش واشنگتن برای خروج از این کشور اشاره کرد و گفت: «شما باید خودتان را در شرایطی قرار دهید که در آن زمان وجود داشت. بنابراین می‌توانید تصور کنید که فشار وارده بر نیرو زیاد است و خطر توسل به زور زیاد است، و نگاه نکردن به این اتفاق (حمله پهپادی مرگبار در کابل) از این زاویه، به نظر من نامناسب خواهد بود».

پنتاگون در ابتدا از هدف‌گیری حمله پهپادی کابل به‌عنوان یک «حمله درست» دفاع کرد و گفته بود که این حمله برای مقابله با یک حمله تروریستی شاخه خراسان داعش انجام شد اما بعدا اعلام کرد که فرماندهان نظامی به اشتباه تصور کردند راننده تویوتا کرولا سفید رنگ عامل داعش بود.

با این حال، بلافاصله پس از حمله گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه چندین غیرنظامی - از جمله هفت کودک به اشتباه هدف قرار گرفتند و کمتر از یک ماه بعد پنتاگون به این نتیجه رسید که مرتکب یک «اشتباه غم انگیز» شده است.

اظهارات بازرس نیروی هوایی آمریکا در شرایطی مطرح شد که پیشتر تحقیقات فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) نشان داد که در نتیجه حمله پهپادی ۲۹ آگوست (هفت شهریور) یکی از کارمندان امدادی و ۹ نفر از اعضای خانواده وی کشته شدند.

«کنت مک‌کنزی» فرمانده ترویست‌های سنتکام اعلام کرد که در حمله پهپادهای آمریکایی هیچکدام از جنگجویان «داعش خراسان» کشته نشدند و در این حمله ۱۰ غیرنظامی کشته شده‌اند.

پیشتر روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده بود، در نتیجه حمله پهپاد ۲۹ آگوست که ارتش آمریکا مدعی بود حامل مواد منفجره است و یک تهدید قریب‌الوقوع برای فرودگاه «کابل» محسوب می‌شد، منجر به کشته شدن امدادگری شد که هیچ‌ گونه وابستگی و ارتباطی با داعش نداشت.

طبق این گزارش، راننده خودرویی که آمریکا هدف قرار داد، «زمری احمدی» نام داشت که به عنوان یک مهندس برق برای شرکت امدادی آمریکایی «تغذیه و آموزش بین‌المللی» فعالیت می‌کرد و مدیر شرکت مذکور در خصوص کشته شدن وی تصریح کرد: «ما هیچ ارتباطی با داعش یا تروریسم نداریم».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->