تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی به دلیل کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است
سرخط خبرها

احتمال افزایش نیروهای القاعده در افغانستان

  • کد خبر: ۹۱۶۳۱
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۷
احتمال افزایش نیروهای القاعده در افغانستان
رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا گفت، پس از خروج نیروهای ایالات متحده از افغانستان، تعداد اعضای القاعده در این کشور احتمالا کمی افزایش یافته‌ است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ژنرال «فرانک مک‌کنزی» رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا در گفتگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس تاکید کرد: آنها در افغانستان حضور دارند. ما فکر می‌کردیم در پی پایان درگیری‌ها تعداد اعضای القاعده در افغانستان کاهش یافت، اما اکنون بر این باوریم که شاید تعدادی از اعضای این گروه شبه‌نظامی به افغانستان بازگشته باشند و این مساله‌ای است که ما به دنبالش هستیم.

وی با اشاره به این مساله که مطمئن نیست چه تعداد از اعضای این گروه در افغانستان باشند، افزود: وضعیت متزلزل مرزهای افغانستان به برخی از اعضای القاعده اجازه ورود مجدد داده و آنها در تلاش هستند تا تعداد خود را افزایش دهند.

این مقام ارشد نظامی آمریکا همچنین گفت: آنچه از طالبان افغانستان انتظار داریم این است که موضعی قوی در قبال القاعده داشته باشند. فکر می‌کنم یک سری بحث‌ها و جدل‌های داخلی درباره رویکرد آنها در قبال این گروه شبه‌نظامی وجود داشته باشد.

جامعه بین‌الملل به طالبان افغانستان تاکید دارد تا پناهگاه امنی برای رشد و توسعه سایر سازمان‌های افراطی شامل القاعده در این کشور ایجاد نکنند.

به گزارش آسوشیتدپرس، یک سری از حملات بمب‌گذاری در اکتبر سال جاری میلادی توسط داعش خراسان شاید تلاش‌های در جریان برای ایمن‌سازی افغانستان را دچار پیچیدگی کرده باشد. طالبان پس از خروج نیروهای آمریکایی، کابل را در ۱۵ اوت سال جاری میلادی تصرف کرد و شبه‌نظامیان داعش هم از زندان‌های افغانستان آزاد شدند.

ژنرال مک‌کنزی همچنین هشدار داد: ما باید انتظار روی کار آمدن و قدرت‌گیری مجدد داعش را داشته باشیم. آمریکا نسبت به چگونگی رسیدگی طالبان افغانستان به داعش دچار تردید است. داعش خراسان و طالبان یکدیگر را دشمن می‌انگارند.

به گفته رئیس فرماندهی مرکزی ایالات متحده، توقف "افراط‌گرایی و تروریسم" نیز با این واقعیت پیچیده می‌شود که هم‌اکنون عضوگیری در افغانستان و خارج از این کشور توسط القاعده و داعش در جریان است.

جامعه بین‌المللی نگران وضعیت افغانستان است و به دلیل نگرانی در مورد احیای "تروریسم" و احتمال اینکه حقوق زنان و حقوق دیگران ممکن است زیر پا گذاشته شود، از به رسمیت شناختن طالبان به‌عنوان "دولت مشروع" در این کشور خودداری کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->