معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

بهترین راه درمان آنفولانزا، استفاده از واکسن بینی است

  • کد خبر: ۹۲۱۱۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸
بهترین راه درمان آنفولانزا، استفاده از واکسن بینی است
دانشمندان دانشگاه ییل با انجام آزمایش‌هایی روی واکسن آنفلوانزای تزریقی و استنشاقی، می‌گویند: واکسن بینی می‌تواند ایمنی بالاتری در برابر انواع ویروس‌ها در مقایسه با واکسن تزریقی ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این مطالعه، واکسن آنفلوانزا، بررسی شد. هرچند محققان آزمایش‌های مشابهی را نیز با واکسن کرونا انجام می‌دهند، اما «آکیکو ایوازاکی» یکی از محققان این تحقیق می‌گوید یافته‌های اولیه نشان می‌دهد که واکسن‌های بینی می‌توانند ایمنی بالاتر و گسترده تری در برابر بسیاری از انواع ویروس‌های مختلف ایجاد کنند.

او توضیح می‌دهد که واکسن بینی از اثربخشی خوبی برخوردار است و می‌تواند افراد را در برابر ورود ویروس به بدن محافظت کند.

واکسن بینی در مقابل واکسن تزریقی

آنتی بادی‌های ایمونوگلوبولین (IgA) A در خط مقدم سیستم ایمنی بدن قرار دارد و این آنتی بادی‌ها عمدتا در سطوح مخاطی و بیشتر در بینی، روده و ریه‌ها دیده می‌شوند. ایده پشت طراحی واکسن‌های استنشاقی بینی این است که بتواند به صورت مستقیم، غشای مخاطی بینی را از ورود ویروس به بدن، مصون سازی کرده و پاتوژن‌های معلق در هوا را هدف قرار دهد تا به محض ورود ویروس به بدن انسان، پاسخ ایمنی متناسبی ایجاد کند.

مطالعه جدید به صورت امیدوارکننده‌ای نشان می‌دهد که واکسن‌های بینی نه تنها پاسخ‌های مؤثری IgA را ایجاد می‌کنند، بلکه می‌توانند ایمنی بیشتری در برابر بیش از یک سویه ویروسی در یک واکسن ایجاد کنند.

در این مطالعه، مجموعه‌ای از آزمایش‌های مختلف روی موش‌ها انجام شده و اثر واکسن آنفلوانزا در داخل بینی با واکسن تزریقی مقایسه می‌شود. محققان موش‌ها را در معرض تعدادی از گونه‌های مختلف آنفلوانزا قرار داده اند. یافته‌های اولیه نشان می‌دهد موش‌هایی که واکسن بینی را دریافت کرده بودند در مقایسه با موش‌هایی که واکسن به آن‌ها تزریق شده بود، در برابر انواع گسترده‌ای از سویه‌های آنفلوانزا محافظت می‌شدند.

محققان با تمرکز بر پاسخ‌های IgA دریافتند که واکسن بینی نه تنها آنتی بادی IgA را در غشا‌های مخاطی بینی ایجاد می‌کند، بلکه در ریه نیز شناسایی شده است. بعد از گذشت ۵ هفته هنوز اثرات این آنتی بادی در مجرای ریه رؤیت می‌شد.

گفتنی است چنین پاسخی از IgA در بینی و ریه موش‌هایی که واکسن تزریقی را دریافت کرده بودند، دیده نشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->