دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵ دارویی که مصرف آن‌ها، سبب خشکی چشم می‌شود

  • کد خبر: ۹۲۱۷۶
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
۵ دارویی که مصرف آن‌ها، سبب خشکی چشم می‌شود
سندرم خشکی چشم ناشی از کمبود مزمن روانسازی بوسیله رطوبت روی سطح چشم میباشد. اثرات خشکی چشم میتواند از التهاب ظاهری در چشم‌ها تا التهاب‌های قابل توجه و حتی زخم‌های سطح چشم پیش برود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از آی زون انوید، خشکی چشم یکی از حالات ناراحت کننده‌ای است که بسیاری از انسان‌ها می‌کوشند از آن دوری کنند. با این حال، این موضوع یکی از موارد شایع در میان انسان هاست به طوری که تنها در آمریکا ۱۶ میلیون نفر از خشکی چشم رنج می‌برند.

خشکی چشم می‌تواند به دلیل طیف گسترده‌ای از مسائل مانند بیماری‌های چشم تا عوامل محیطی و ژنتیکی بروز کند. با این حال، کمتر کسی می‌داند عوارض جانبی مصرف برخی دارو‌ها خشکی چشم است. از مهمترین دارو‌ها در این زمینه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- دارو‌های ضدافسردگی:

بسیاری از دارو‌های این مجموعه مانند پاکسیل و آداپین دارای عوارض جانبی مانند خشکی چشم هستند. این دارو‌ها کارکرد غدد چشم را تحت تاثیر قرار داده و باعث کاهش اشک شده که نتیجه آن خشکی چشم است.

۲- آنتی هیستامین ها:

گرچه یکی از بهترین راهکار‌ها برای مقابله با آلرژی مصرف آنتی هیستامین هاست، اما این دارو‌ها باعث تحت تاثیر قرار گرفتن چشم شده و خشکی آن را درپی دارد. این دارو‌ها رطوبت چشم را کاهش داده و باعث ناراحتی بینایی در فرد می‌شود.

۳- دارو‌های کنترل آکنه و جوش:

تحقیقات نشان داده است مصرف دارو‌هایی که برای کنترل آکنه و جوش در پوست استفاده می‌شود، عوارض جانبی خشکی چشم را به همراه دارد. این دارو‌ها حاوی ماده‌ای به نام ایزوترتینوئین است که علاوه بر کنترل آکنه، می‌تواند چشم را نیز درگیر کند.

۴- دارو‌های کنترل بارداری:

بسیاری از زنانی که از دارو‌های کنترل بارداری استفاده می‌کنند از خشکی چشم گلایه دارند. با این حال، مصرف خوراکی این دارو‌ها به تنهایی کمتر باعث خشکی چشم می‌شود، موضوعی که این امر را تشدید می‌کند استفاده همزمان از لنز‌های چشمی است.

۵- مسکن ها:

بسیاری از مسکن‌هایی که مردم به طور عمومی مصرف می‌کنند در رده دارو‌های غیراستروئیدی ضدالتهابی طبقه بندی می‌شوند. از آنجا که التهاب یکی از شایع‌ترین علائم خشکی چشم است، افراد تصور می‌کنند مصرف این دارو‌ها به حل این مشکل کمک می‌کند، اما این موضوع لزوما درست نیست. متاسفانه این دارو‌ها باعث کاهش حساسیت قرنیه شده و آسیب ناشی از خشکی چشم را تشدید می‌کند.

منبع: بهداشت نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->