ماجرای خوانندگی سفیر کره جنوبی در ایران مهران مدیری به دیدار اکبر زنجان‌پور رفت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است
سرخط خبرها

سیدمجتبی موسوی: ظرفیت گردشگری مشهد می‌تواند برای بهبود چهره این شهر استفاده شود

  • کد خبر: ۹۲۳۶۰
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
سیدمجتبی موسوی: ظرفیت گردشگری مشهد می‌تواند برای بهبود چهره این شهر استفاده شود
سیدمجتبی موسوی، داور بخش بین‌الملل جشنواره بین‌المللی هنر‌های شهری مشهد، در گفتگو با ستاد خبری این جشنواره گفته است ظرفیت گردشگری مشهد به‌عنوان یک کلان‌شهر می‌تواند برای بهبود چهره این شهر استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز - سیدمجتبی موسوی، داور بخش بین‌الملل جشنواره بین‌المللی هنر‌های شهری مشهد، با اشاره به اینکه ظرفیت گردشگری مشهد به‌عنوان یک کلان‌شهر می‌تواند برای بهبود چهره این شهر استفاده شود، اظهار کرد: مشهد به‌عنوان یک کلان‌شهر و با اتکا به جمعیت ساکنش شامل مجاوران امام‌رضا (ع) و البته جمعیت شناوری که شامل زائران حرم رضوی هستند، ظرفیتی بالقوه دارد تا در عرصه هنر‌های شهری به‌عنوان یک قطب پیشتاز در کشور و حتی در عرصه بین‌المللی مطرح باشد.

وی افزود: مشهدالرضا (ع) در ایام نوروز با جمعیت زیادی از بازدیدکنندگان و گردشگران روبه‌روست. بنابراین، در مقوله ارائه آثار هنری باید به مشهد از ۲جنبه نگاه کرد؛ نخست از موضع شهرسازی که به‌دلیل شاکله معماری مناسب در این شهر می‌توان از فضاسازی‌های دائمی استفاده کرد و دوم از جنبه جمعیت زیاد ساکنان و البته خیل گردشگرانی که به نیت زیارت بارگاه منور امام‌رضا (ع) به این شهر مشرف می‌شوند که می‌توان از آثار کوتاه‌مدت ویژه ایام زائرپذیر همچون نوروز استفاده کرد.

داور بخش بین‌الملل جشنواره هنر‌های شهری مشهد خاطرنشان کرد: آثاری که عمر کوتاه‌مدت‌تری دارند، علاوه بر جمعیت ساکن مشهد می‌توانند بر زائران حریم رضوی متمرکز باشند تا تصویری بانشاط‌تر از مشهدالرضا (ع) در پیش چشم زوار امام‌هشتم (ع) ترسیم کنند.

وی ادامه داد: در این مقوله هرگز نباید افراط کنیم و نباید اجازه داد که توجه به آثار نوروزی، ساخت و نصب آثار دائمی را تحت‌تأثیر قرار دهد، زیرا بخش بین‌الملل جشنواره هنر‌های شهری مشهد، بخشی نسبتا تازه و نوآورانه است. بنابراین، بیش از همه باید به این توجه کرد که کار این جشنواره به‌عنوان یک اتفاق بین‌رشته‌ای که فراتر از یک جنبه خاص از هنر است، همه جامعه هنرمندان را با خود همراه کند و آثار مختلف در هر دو بخش نوروزی و دائمی، فرصت شکوفایی و دیده‌شدن داشته باشند.

موسوی تصریح کرد: استاندارد‌های عقلانی و کارشناسی‌شده‌ای در جشنواره تعریف شده است و تلاش‌ها بر این بوده است که آثاری برگزیده شوند که به ارزش‌های محیطی بیفزایند، بخشی جدایی‌ناپذیر از پیرامون خود باشند و به بهبود و ارتقای هنر شهری کمک کنند؛ زیرا جشنواره چهاردهم مشهد اساسا یک گام رو به جلو در عرصه هنر شهری و فرصتی بسیار مناسب است تا هنرمندان آثارشان را در پیش چشم عموم مردم قرار دهند و بی‌واسطه از نظر آن‌ها آگاه شوند.

علاقمندان به شرکت در بخش بین الملل جشنواره هنر‌های شهری مشهد می‌توانند آثار خود را تا ۳ دی ۱۴۰۰ به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند و برای کسب ۲۵ هزار دلار جایزه نقدی در رتبه‌های مختلف به رقابت بپردازند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->